אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

לי יש גם רק מהחתונה....

ישי ואור התחתנו ב- 15/8/02 מכירים 10 חודשים בלבד..... מאושרים עד הגג חיים בדירה שכורה בגבעת שמואל אני עובדת אונ´ וישי סוכן של אסטיב.....

switch

New member
איזה כיף לראות את התמונות

של כולן! אבל אני מתביישת...
לא מביך אתכן החשיפה הזו? (לא שואלת מתוך ביקורת כמובן...אלא מתוך סקרנות) הרי אין לנו מושג מי רואה את ההודעות בפורום הזה, יכול להיות כל אחד, אפילו אנשים שאני מכירה...

Hadar p

New member
נו אז מה? מי שמכיר אותי לא יודע איך

אני נראת? אני מבינה את המבוכה! את את מרגישה שמתחשק לך שימי כאן את התמונה....אם לא אולי ספרי על עצמך!

אני התביישתי

כל עוד הטורים שלנו היו במתחתנים (הם עדיין שם, אבל בארכיון, ובכל מקרה אני כבר לא בפורום מתחתנים ו/או חתונות כמעט...)... ועכשיו ? מה איכפת לי ? במילא ידידים שלי מהאוניברסיטה זיהו אותי דרך הכתיבה... ומה כבר כתוב בפורום הזה שהוא כ"כ אינטימי ? הדבר הכי מפדח שיכול לקרות לי, זה שהסטודנטים שלי ישתתפו בפורום - אבל אפשר לחשוב כמה דיסטנס יש גם ככה...

switch

New member
טוב, אז קצת על עצמי:

בת 26, נשואה לבחיר ליבי, בן 27. ביחד כבר 3 וחצי שנים מקסימות (עם הרבה עליות אבל גם קצת ירידות) "הורים" לכלבה מתוקה שאין כמוה, שנינו עובדים בתחום המחשבים, אבל אצלי זה לא היעד הסופי...מקווה לעשת הסבה ברגע ששוק העבודה קצת יתואשש. ממממ וזהו בינתיים!

keren1877

New member
מודה, גם אני נורא התביישתי...

אבל אז החלטתי באומץ לב (לא כ"כ אופייני), שזה באמת שטויות! ממש לא מזיז לי שאנשים שאני מכירה יראו ו/או יזהו אותי בפורום, כי הם בין כה וכה מכירים אותי. מקסימום- כשיו גם תהיה להם תמונה שלי און-ליין... קרן.

הילה והגבר

תמונות - אחת מהחתונה (זה מה יש), ואחת מהקיץ (שימו לב שהבחור הבלונדי עם השיער הארוך הוא לא הגבר, אלא החבר הכי טוב שלי... הגבר הוא השחום והחתיך)... אני... בת 26 בדצמבר, מסיימת MA בסוציו´ ומתחילה השלמות לפסיכולוגיה... הוא... בן 30, רופא מתמחה בגניקולוגיה... סיים לימודי רפואה בהצטיינות ונחשב לכוכב במחלקה (טוב, זו הזדמנות להשוויץ - אני גאה בו !)... יש לנו טעם שונה בסרטים, בספרים, בפוליטיקה, באוכל, בחברים; הוא ביישן ואני סופר-אקסטרוורטית; הוא מסודר ואני בלגניסטית; הוא לומד יסודי ומאורגן ואני לומדת אינטואטיבית ובאקראי (הוא תמיד אומר עלי שהמוח שלי הוא מחסן גרוטאות ענקי ומבורדק); אני מבית אשכנזי מבוסס, הוא ממשפחה ספרדית לא הכי מבוססת (אבל מדהימה !); אני פלספנית והוא פרקטי; הוא יכול לאכול המון ולא להשמין, אני משמינה מלראות מה הוא אוכל; יש לו משמעות של סוס, אני פדלאה... ובכל זאת אנחנו ביחד 4 שנים (עוד שבועיים), ונשואים ממאי 2002...

kisses

New member
אוקי אז זה אנחנו

שמי ליאת בת 25 וחצי נשואה לאלון שעומד להיות בן 25 בשבוע הבא 9.11 נשואים מה - 29.8.01 גרים בלונדון בדירה שלנו. אני עובדת מהבית אלון עובד בבורסה למתכות

אנחנו ...

ניר ואורלי ומיקה נשואים שנה ושבעה חודשים הורים למיקה בת שלושה וחצי חודשים אני מנהלת מחלקה בחברת תיירות וניר מנהל מרכז תמיכה בחברת אינטרנט ומיקה כוכבת הגן יש לנו גם את מקס הכלב לצערי אין לי פה תמונה כי המחשב שלי קרס ואני בנייד בכל מקרה אנחנו גרים בחולון וניכנס לדירה שהיא כולה שלנו בסוף נוב´ כולי ציפיה....

גלי ב

New member
אז אני אספר על עצמי...במקום תמונה..

אז ככה : אני גלי...בת כמעט 29 (יומולדת בנובמבר). נשואה מה-9/9/2002 לברק (בן 31) ברק מתעסק עם טיפולים אלטרנטיבים והדרכת כושר, ואני מזכירת מנכ"ל. לנו יש את סאני הקטנה -כלבה מסוג פודל מעורב בת 4. מתוקה אמיתית. וזהו...בגדול ... לגבי לימודים...התכנון שלי הוא מתישהו ללמוד צילום (להעשרה עצמית) אני מאד אוהבת לבשל, מתענינת במיסטיקה ואוהבת מוזיקה עברית ושנות השמונים וכמובן...מתה על סרטים מצויירים... אני חושבת שזהו, לא
?

danonit

New member
../images/Emo13.gif באים אליכם LIVE

אנחנו דנה ועדי
אני דנה בת 28 ובעלי עדי בן 30. למדנו יחד תואר ראשון ושני במדעי המחשב בי-ם, נהיינו חברים כשעבדנו יחד במעבדה באוניברסיטה.
אנחנו עובדים יחד, בחברה יפנית, בתחומי מחקר ופיתוח בראיה ממוחשבת. גרים בי-ם עם שני חתולים מקסימים
, נשואים כמעט 4 חודשים ומתכננים "להתרחב" בקרוב...

danonit

New member
כן ../images/Emo6.gif

הנה, ככה אנחנו עובדים, אני עושה שטויות ועדי איש חרוץ ורציני!

nonaa

New member
בלי תמונות אבל קצת פרטים ..

אני עוד לא בשלב של לשים תמונות שלי באינטרנט (למרות שמדי פעם יש גם לי קצת את החשק...) אבל יכולה לספר קצת על עצמי : שם : נעמה נשואה מ-24.06.02 מכירים: במרץ חמש שנים אני בת 28 (כבר יותר קרוב ל 29...) ובעלי מתקרב ל 30 שנינו מהנדסי תוכנה (אני למדתי הנדסת כימיה ועשיתי הסבה) גרים בחיפה (למרות שהוא עובד בהרצליה ...
)

למעלה