אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

שוני3

New member
שלום לכם, אני חדשה בפורום

וכנראה שהגעתי בזמן כדי להכיר את כולכם. אז ככה, אנחנו התחתנו ביום חמישי שעבר, אני בת 24 עובדת בתחום המחשבים, בעלי בן 25 והוא עצמאי. אנחנו גרים כרגע בדירה שכורה בשכונת הגפן (רמת גן) ומחפשים לקנות דירה באזור. אנחנו מכירים מגיל 18 בערך והתחלנו לצאת בתקופת הצבא. הייתי מאד רוצה לשים תמונות שלנו מהחתונה אבל עוד לא קיבלנו אותם אז כנראה שתצטרכו לחכות קצת.

גם לי יש רק מהחתונה

אז נעים מאוד! גלית - בת 30 (מזקנות הפורום) נשואה לבעלולי כבר כמעט 4 חודשים - מה- 7/7/2002 ביחד לפני הנישואין פחות משנה. עובדת במשך היום אצל החברה של ההורים (יבואנים של מוצרי אלקטרוניקה שונים) ומספר פעמים בשבוע מדריכת ספינינג בערב במכוני כושר שונים. בעלולי בן 33, מהנדס חשמל ואלקטרוניקה. גרים בשכירות בבית במושב באיזור השרון עם כלבת ההאסקי המעורבת בזאב שלנו ומקווים לבנות לעצמינו יום אחד בית משלנו (רק שעדיין לא ברור עם איזה כסף בדיוק כי לשנינו אין עזרה מהבית...) אה כן! ומייסדת שיטת הניטרול בחסה!!!

אוסנת123

New member
.........

הגיע הזמן להציג את עצמי רשמית (עד היום צריך היה לחבר הרבה עובדות כדי לקבל תמונה שלמה...) אני אוסנת בת 25, מהנדסת תעשיה וניהול, עובדת בחברת ייעוץ, נמרוד גם הוא בן 25, מתכנת מחשבים ולומד לתואר II במנה"ס עובד בחברת תקשורת. יוצאים כבר 6.5 שנים ועדיין לא נשואים אבל מזדהים עם הפורום כי חיים כמו זוג נשוי. חיים כבר חודשיים בבית חדש בבית דגן ומתכננים מתישהו גם חתונה. אין לי בשלוף תמונות לצרף, אבל מבטיחה לחפש ולשים.

daldan

New member
עכשיו אני

אני דליה בדצמבר אהיה בת 30 (גם אני מקשישות הפורום), נשואה כבר חודשיים לדני בן 35 (החתונה ב27/8/02). אני כלכלנית. גרים בנהריה (בנתיים) ומתחילים לתכנן את העתיד (you know)
התמונה מהחתונה....

daldan

New member
משום מה התמונה הזו יוצאת קצת מעוותת

על המסך בקטן. אז קבלו תמונה נוספת

keren1877

New member
וזו אני...../images/Emo68.gif

נעים מאוד! אני קרן, בת 25, שעומדת להתחתן במאי 2003... (אז אני לא ממש שייכת עדיין...) אני סטודנטית למדעי ההתנהגות שנה אחרונה, באוניברסיטת ב"ש, ובעלי לעתיד סטודנט להנדסת מערכות מידע. למען האמת הכרנו בגיל צעיר יחסית, אבל לא ממש דיברנו (למדנו באותה שכבה בתיכון), אבל בגיל 19 נפגשנו שוב
ומאז הכל היסטוריה... אנחנו יחד 6 שנים, מתוכן גרים יחד שלוש שנים וקצת ומתים כבר שהחתונה תגיע... קרן.

keren1877

New member
מצטערת על האיכות...

לא יכלתי לשלוח את התמונה באיכות גבוהה יותר, כי האתר לא מאפשר לשלוח קבצים גדולים, אז Sorry...

Ronnie*

New member
ואנחנו...

רוני ואורי... אני בת 26, הוא בן 27. ביחד שמונה וחצי שנים אבל נשואים רק שבעה חודשים (איטיים...
) חיים באושר עם חתולנו האהוב ארתור וכמה דגים. אני מתרגמת וסטודנטית לתואר שני בספרות, הוא איש הייטק (הנדסת רדיו). והתמונה היא כמובן מהחתונה...

SHIRIE

New member
ואנחנו גם

שירי ורוני נשואים מ-11.08.02 שזה כמעט 3 חודשים ביחד כבר יותר מ-7 שנים. אני מרפאה בעיסוק עובדת עם ילדים ועושה תואר שני במנהל מערכות בריאות. ורוני הוא סטודנט שנה ד´ לארכיטקטורה. גרים בדירה שכורה בראש העין וחושבים על העתיד ואיפה לגור כי כאן נעזוב בסוף השנה.

danonit

New member
../images/Emo13.gif איפה למדת ריפוי בעיסוק?

חמותי מלמדת בירושלים וגם אחראית מחוזית...

SHIRIE

New member
אני חושבת שדיברנו על זה פעם

למדתי בי-ם והיא הרי שולה שביט המקסימה מדריכת סדנת סדים. אישה באמת מקסימה ומאד מקצועית.

danonit

New member
ואללה, בצ´אט, נכון?

אני אמסור לה
(בטח כבר מסרתי לה גם אז...)

למעלה