אני כאן ואני נ-ש-ו-א-ה

מולדת.

New member
אני כאן ואני נ-ש-ו-א-ה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בע"ה קודם כל תודה לכולכם!!!!!!!
על כל העזרה והעצות- לא הי´יתי עוברת את זה בלעדיכם
ועכשיו קצת על החתונה... כל "הבלאגן" התחיל כבר בשבת כלה. השבת כלה היתה מדהימה!בשמונה בבוקר כל המשפחה שלי נסעה לשבת חתן וחברות שלי היו צריכות להגיע רק ב-1 וזה היה פשוט כיף הלבד הזה עברו לי מלא תסריטים של איך תראה החתונה ומה יהיה ואפילו מה ישראל ילבש, כל הבוקר הגיעו זרי פרחים וכל מיני חבילות נחמדות מחברות שלי ו....מבעלי, הוא היה ממש חמוד הוא שלח לי פוף כתום וזר פרחים כתום וגם מכתב(כתום כמובן) אני התרגשתי בטירוף כמעט התקשרתי אליו....
בסביבות 12 נכנסתי להתקלח ואחרי המקלחת ירדתי למטה וכל הבית וכל החדר שלי היה מלא בפרחים לבנים... הם באמת היו מקסימות החברות שלי. הזמנתי 17 חברות לשבת כלה והיא באמת היתה מדהימה(לפחות בשבילי) וכל השבת חשבתי על ישראל איך אצלו בשבת חתן (עכשיו אני יודעת שהיה להם אחלה) במוצ"ש אחרי שחברות שלי הלכו אני הלכתי למקווה. זה באמת הי´ה משהו מאוד חשוב מבחינתי וזאת היתה חוי´ה מדהימה וזה היה בשבילי שלב גדול מאוד בדרך לחתונה. חזרתי מהמקווה(כבר היה 23:30) ובעצת אמא שלי הלכתי לישון ואיכשהו בסוף נרדמתי להפתעתי הרבה... בבוקר של החתונה קמתי ב-6 התקלחתי כמובן ולבשתי שמלה לבנה- אני יודעת שזה נשמע דבילי אבל זה כ"כ הכניס אותי לשלווה. נסעתי לי-ם עם אחותי וחברה טובה וקודם כל הלכנו ביחד לכותל. אח"כ נסענו לבית מלון לשם הגיעה חברה שלי ועשתה לי רפלקסולוגי´ה( ובהזדמנות זו-תודה תמי!) ב12:00 הגיעו הספרית והמאפרת והתחילו לסדר את התרסוקת ולאפר אותי. המאפרת היתה ממש מסכנה כל דבר שהיא שמה לי על הפרצוף אמרתי לה"אני לא בפורים אני רק מתחתנת" למרות שהיה לי איפור ניסיון ואשרתי הכל.. בשלוש הם גמרו והלכתי ללבוש את השמלת כלה ובדיוק כשהי´יתי מוכנה אחותי נכנסה והרביצה שם צרחה "את כלההההההההה" היא היתה ממש מקסימה ומהרגע הזה לא הפסקתי לחי´יך לרגע. אח"כ ירדתי לצילומים זה היה ממש מצחיק כל הפוזות שאמרו לי לעשות(חצי מהם לא עשיתי
) בארבע וחצי פיניתי את השטח לבעלי שיוכל גם להצטלם. וכשהו סי´ים התחילה הקבלת פנים(הזמנו את כולם לחמש- כי ידענו שיש הרבה אורחים) אני הי´יתי שם באזור של החופה וישראל במקום אחר בכלל (כדי שלא נראה אחד את השני) הקבלת פנים היתה נורא כיפית ואני ממש התלהבתי מזה שהספקתי להגיד שלום לכל מי שרציתי. מלא זמן מהקבלת פנים חשבתי על ישראל... זה היה ממש מעצבן שלא ראיתי אותו. ובשבע סוף סוף החופה עמדה להתחיל
אני ישבתי בכיסא וחיכתי לישראל. את ישראל הביאו אלי אבא שלי והרב שלו(כי אבא שלו נפטר) בהתחלה הוא היה קצת רחוק ולא ממש ראיתי אותו ואז כשהוא התקרב שנינו ראינו אחד את השני וזה היה מרגש באופן מדהים...בעלי נעצר קצת ובכה אני ישבתי שם כשראיתי אותו ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי כ"כ התרגשתי... ואז הוא הגיע לכסות אותי וכל החברות שלי עשו קולולולו זה היה כ"כ מדהים ואז אמא שלו והרב שלו לקחו אותו לחופה ואני נשארתי על הכיסא ההורים שלי ברכו אותי ואני אמרתי את התפילת כלה שלי שזה היה קטע מאוד מיוחד עבורי. ואז לצלילי"עוז והדר..." ההורים שלי לקחו אותי לחופה וכל הדרך הדבקתי להם נשיקות דרך ההינומה. קצת לפני שהגעתי לחופה עשיתי היי עם היד לישראל( לפני החתונה התערבנו אם אני יעשה את זה או יתפדח) ואז היו את כל הסיבובים ישראל היה נראה לי ממש מסכן ברגע הזה והרב דיבר ממש יפה. ובהזדמנות זאת כל הכבוד לישראל ששבר את הכוס בפעם הראשונה
אחרי החופה כל החברים של ישראל הובילו אותנו לחדר יחוד, האולם היה קצת רחוק מהמקום של החופה אז היתה לנו ממש תהלוכה ברחובות של י-ם וכולם רוקדים... ואני וישראל החזקנו ידים...
בתשע בערך התחיל הסבב הראשון של הריקודים ונגמר בעשר וחצי אח"כ תוך כדי המנה העיקרית עלו החברים שלנו על הבמה ושרו שיר חמוד כזה שהם חיברו ובסוף הם קראו לנו לבמה והוציאו מגש של כסוף שחרוט עליו ישראל ומולדת-בן-ציון וכשהזוג הבא יתחתן יחרטו גם את השם שלו... אחרי הקטע הזה המשכתי ככה להסתובב בין באורחים ואז אני שומעת את ישראל קורא לי ברמקול הסתובבתי לכיוון הבמה וראיתי אותו שם עם גיטרה. יש שיר שקוראים לו"הרי את מקודשת לי מולדת" וישראל הלחין את השיר הזה ושר לי אותו עם גיטרה,בקטע הזה כבר לא יכולתי לעצור את הדמעות... הוא היה כ"כ מקסים...כשהו סי´ים לשיר הוא קרא לי לבמה ואז ראו את ההצעת נישואים זה היה פשוט קורע כולם נשפכו מצחוק. לקראת 12 התחלנו את הסבב השני של הריקודים ושמה רקדתי עם אחות של ישראל- שהיא על כיסא גלגלים זה היה כ"כ משמח לראות אותה ככה מאושרת ורוקדת(בערך) ואפילו לקחו אותי לרחבה של הבנים- קטע מפדח ביותר. רקדנו שם אני אמא שלי וסבתא שלי שהיא בת 72 ואח"כ הצטרפו אלינו גם הדודות, זה היה נחמד ריקוד משפחתי כזה הסבב הזה נגמר ברבע לאחת. והיו עוד כל מיני הופעות של המשפחות שלנו, הם באמת היו חמודים ואחרי כל ההופעות והמנה אחרונה(זה היה בערך בשתים) התחלנו סבב אחרון של ריקודים שנגמר בסביבות 4 וחצי את הריקודים האלה ממש אהבתי כי זה היה סבב בעיקר של החברות (האורחים המבוגרים יותר הלכו מוקדם) ובחמש לפנות בוקר יצאנו מהאולם. אח"כ התחיל שבוע של שבע ברכות כל יום נסענו למקום אחר פעם אצל החברים ופעם אצל משפחה. ביום חמישי עשו לנו שבע ברכות בי´ישוב שלי ואני וישראל השרוטים הלכנו אח"כ לסניף של בני עקיבא(אני הי´יתי מדריכה שם שלוש שנים ונשארתי קשורה) וכל הלילה עזרנו להם לצבוע. ובשבת היתה לנו שבת שבע ברכות הזמנו איזה מאתי´ים איש. אני בהתחלה לא ממש התלהבתי מהקטע של השבת שבע ברכות אבל בסוף זה היה באמת טוב. כל החברים היו איתנו. כל השבת אני וישראל קפצנו מדי פעם לבני עקיבא להגיד שלום והחניכים שלי שרו"מולדת זאת אישתו של ישראל..." הם היו ממש מקסימים! וזהו במוצ"ש כל החברים הלכו ואני וישראל נסענו ל
שלנו אחרי פסטיבל מעי´יף ומקסים הגענו סוף סוף לבית בתור זוג נשוי
ושוב תודה רבה לכולם על העזרה! יום טוב! מולדת

dorlim

New member
יוווו מולדת, איך התרגשתי מהתיאור../images/Emo9.gif

המון מזל טוב אני ממש מאושר בשבילכם. שתדעו רק אהבה, כבוד הדדי, וכמובן המו המון המון אושר.

מזל טובבבב. יוהו. איזה כיףףף לכם../images/Emo6.gif

ב"ה באמת תיאור יפה ומרגש. כל כך אמיתי . כל כך שמח. כל כך מרגש. צרור ברכות לרגל נישואיכם . שיתמלאו משאלות ליבכם לטובה ושימשיך לשכון בתוככם שמחה ואושר, אהבה ואחווה. אהבה רבה ואהבת עולם, לעולמים. אהבה שאינה תלויה בדבר. ובטח גם אתם שמעתם על "הבית היהודי" של הרב שמחה כהן. ואם לא, אז ממולץ . מובן שלא כל דבר שנכתב שם צריך לקבל כ"תורה מסיני" אולם בהחלט יש שם רעיונות נכונים. יוהוווווווווווו איזה כיף לכם . ממש המון מזל טוב.

שמופית

New member
שיו ../images/Emo70.gif איזו התרגשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שיהיה לכם רק אושר, בריאות ונחת ותמשיכו להיות מאוהבים ונהדרים

יעלי2

New member
לבכות. פשוט לבכות מהתיאור שלך

תיאור חתונה שכל כך שונה ממה שאני החילונית הגמורה מכירה, פשוט משגע. כל הזמן חיכיתי שתתארי אותו פוגש אותך ובאיזה שלב חשבתי ששכחת את זה. רק כשהגעתי לקטע שהוא מובל אליך לחופה נפל לי האסימון. נורא מרגש. המון אושר ואהבה בחיי הנישואין שלכם שהתחילו בצורה כל כך יפה וסוערת. יעלי2

נופר30

New member
סיפור מרגש

יש הרגשה של טוהר במה שרשמת רק יש לי שאלה אחת השבת כלה לא עושים בשבת ? כי אם כן אז אך ההורים שלך נסעו לשבת חתן ?

J-סיקה

New member
מולדת כמה דמעות שיש לי

כבר חוקרים אותי פה בעבודה מה קרה לי איזה יופי זה נשמע מרגש מלא אהבה ויחוד שיהיה לכם כל האושר שבעולם שלך ג´סיקה

הילולית

New member
מולדת היקרה המון מזל טוב../images/Emo13.gif

לפי הסיפור המדהים נשמע שהיתה חתונה פשו מיוחדת במינה - המון ברכות שפע איחולים תחיו מאושרים לנצח

סיגל2

New member
וואו, איזה תיאור מרגש, מולדת, שיהיה

הרבה מזל טוב והרבה אושר. התיאור הוא כזה מרגש ובמיוחד רגע המפגש בינך לבין ישראל.

אתי@

New member
המון מזל טוב ../images/Emo48.gif

התרגשתי בטירוף... חתונה מקסימה ומרגשת וכל כך שונה ממה שמוכר לנו
אני מאחלת לכם רק אושר הרבה שנים מאושרות ומרגשות ושהאהבה רק תלך ותגדל
אתי@

מולדת.

New member
תודה רבה לכולכן,אתן פשוט מקסימות!

בע"ה נופר... שבת כלה זה בשבת. וזה היה הקטע שההורים שלי יסעו בשבת כלה כדי שאני ישאר לבד עם החברות וזה באמת משהו מדהים שבת כלה... יום טוב! מולדת

*שיר

New member
חשבתי שהרעיון של שבת חתן זה שהחתן

והכלה וכל המשפחה הולכים ביחד לבית כנסת. החתן עולה לתורה ואז כל הנשים זורקות סוכריות, ואח"כ חוגגים כל המשפחה והחברים בבית החתן, לא
בחיים לא שמעתי על שבת חתן ושבת כלה מוזרים כאלה.

J-סיקה

New member
הסוגיה היא שלדעתי

ואני לא ממש מבינה במצוות לא נוסעים בשבת...

dorlim

New member
למיטב הבנתי....

ההורים לא נסעו בשבת (כמובן), אלא נסעו לפני השבת כדי שמולדת תשאר לבד בבית ותוכל לחגוג עם חברות

*שיר

New member
את צודקת -זה בדיוק מה שכתוב

ואני מצטטת: "השבת כלה היתה מדהימה!בשמונה בבוקר כל המשפחה שלי נסעה לשבת חתן וחברות שלי היו צריכות להגיע רק ב-1 " נו, אז היא בפרוש כותבת שהם נסעו בשבת

מולדת.

New member
ב8 בבוקר הכוונה ל8 ביום שישי

בע"ה הם לא נסעו בשבת יום טוב! מולדת

שירי71

New member
אה.

כל יום לומדים דבר חדש. גם בהבנת הנקרא איני חזקה, בנוסף לכל.

למעלה