אני כאן ואני נ-ש-ו-א-ה

מיה :)

New member
באמת מאד מרגש!! ../images/Emo49.gif

החתונה הסתיימה ב-5 בבוקר?? איזה שיא! המון
ושתהיו רק מאושרים!!

nikit1

New member
מולדת, איזה מרגש!שוב מזל טוב לך

ולישראל, שיהיו לכם חיים מלאי אושר ושמחה!

שרונס

New member
מולדת, איזה תיאור מדהים!

מאוד התרגשתי לקרוא את סיפור החתונה שלך ושל ישראל. כל-כך מיוחד ומרגש. נשמע שהשמחה היתה עצומה וההתרגשות לפני, אחרי ותוך כדי... משהו-משהו! גם בן-זוגי, ודים, ביקש למסור מזל טוב לשניכם, אז: מזל טוב, המון אושר ונחת וכמובן המון ילדים! שתמיד תשמחו ותתרגשו אחד מהשני כמו ביום החתונה שלכם! שרון.

gdfgdgd

New member
שום דבר כאן לא אמיתי

אני מהברנג´ה - ואני אומר לכם שכל מה שנכתב אודות "החתונה" הוא סיפור יפה, כתוב בטוב טעם אבל... לא היה ולא נברא פתי מאמין לכל דבר!

שמרית*

New member
או שאתה לא מכיר...../images/Emo60.gif

אני גם דתיה והסיפור הזה הוא רגיל ומוכר אצלינו (והוא עדין מרגש מאוד!) אולי תקפוץ פעם לחתונה כזו ותראה שזה ממש ככה! יום נפלא! שמרית

galitm

New member
ומה זה ???

נראה כאילו "אורית ושגב"/"פטסי" כבר לא טורחת אפילו לחשוב על שם משתמש בעל משמעות וסתם הקלידה כמה אותיות ... הפרעה קשה, הפרעה קשה ....

petsi

New member
מי אלה

אינני מכירה את שגב ושות, פשוט לא מבינה את דיבורי הסרק האלה גםאני עומדת להתחתן,אך לא אעשה זאת בצורה המקובלת בודאי שאיני זקוקה להכרה חברתית על נישואיי ולא לשפכל רציני,כמוכן ריקניות

א.77

New member
נכנסהתי בעקבות "כלה חרדית"

תיאור מאד מאד יפה, חשתי כאילו אני שם כאילו אני חי את זה כאילו אני מהמשתתפים. רק שחתונה חרדית אני מכיר, חסידית וגם ליטאית, זו היתה הטעיה. התמרור עם החץ שמורה להכנס להודעה תחת הנושא "סיפורה של כלה חרדית" אותו תמרור הינו מוטעה. לא לרשות התעבורה נבוא בטענות. ואין כמעט מי שיבוא בטענות. כי איזה אחוז מהמתפרממים כאן אכן יודעים באמת מהי חתונה חרדית לשמה, כדת וכהלכה של שמח תשמח, ושל חמשה קולות : קול ששון, קול שמחה, קול חתן, קול כלה וקול מצהלות. זה לא רק שיר. אז העיקר שיהיה בניין עדי עד לתפארת, בורא עולם בקנין השלם זה הבנין. ארץ ישראל מולדתנו מולדת היא של ישראל. מ ז ל ט ו ב

החכם עזרא|שפם

ואלה כמה שהחתונה שלכם היתה שמחה אף אחד לא יכול לעשות שמח כמו העירקים תאמינו לי רק העירקים יודעים לעשות שמח לעירקים אין חינה אבל יש חפלאה והיתי רוצה להקדיש לך שיר מולדת וישראל בן ציון את השיר הבא שיר של זמר עירקי משהו משהו שיר של חתונות "מברוק עליק יראיס מברוק"

galitm

New member
המון-המון מזל טוב !! ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מולדת, התיאור שלך מרגש מאד ונותן זוית נוספת ורחבה יורת על המושג שנקרא "חתונה יהודית". אני מאחלת לכם המון אושר ושמחה ובריאות ואהבה ושתהיו תמיד מאושרים !! גלית

למעלה