אני כאן, משמע אני קיים

Puzzluna

New member
אני כאן, משמע אני קיים ../images/Emo23.gif

בואו נכיר אחד את השני
השאלון הקצרצר הוא אופציונלי, תענו על מה שבא לכם. תמונות תתקבלנה בברכה....
שם (או כינוי) -
מה מקור הכינוי שלכם?
מין -
גיל -
מצב משפחתי -
הגיג נבחר -

בבקשה

שם - אריה זה שמי הפרטי. שם כינוי - לא נסיך ולא מושלם ( שאלה סתמית ) מקור הכינוי ? מהתנ"ך.... מין - זכר כמובן... מצב משפחתי - גרוש בלי ילדים כבר קרוב ל 12 שנה. הגיג- בחתימה שלי.

תורי...

שם - מתוקה צפונית 30 מקור הכינוי - אני מהצפון חושבת שנאי מתוקה והגיל 30 מין - נקבה (זה בדוק) גיל - 30 + מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - "אל תשפוט אחרים לפני שתשפוט את עצמך"

גלית35

New member
עכשיו אני../images/Emo20.gif

שם (או כינוי) -
גלית זה השם הכינוי הוא גלית35 מה מקור הכינוי שלכם?
גלית-השם וה35 כי ה36 וה37 היו תפוסים וגם ככה עוד שבוע אני 38
מין -
הרבה-אבל לא זוכרת מה זה, אבל אישה. גיל -
עוד שבוע 38 מצב משפחתי -
רווקה הגיג נבחר
נו שויין

אז לכל הסקרנים...

כינוי הרואה שאינה נראית בחרתי בשם הזה תאמת כי כבר לא נשארו שמות כל השמות שרציתי היו תפוסים וחשבתי לעצמי כי למעשה אני רואה כאן את הנעשה אך לא נראית מבחינת כל הפרטים עלי אם לא אפרט וכו' קצת מתאים לנעשה. שם אמיתי ענת גרה באזור המרכז רווקה ילידת 11.09.73 ובבקשה בלי תגובות לתאריך.

Puzzluna

New member
עונה שוב -שכחתי כמה דברים ../images/Emo8.gif

שם - פאזלונה או בקיצור פאזל הכינוי - התחביב שלי לשעות הפנאי וה"רגיעון" שלי מין - נקבה (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי)
גיל - 35 מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - כל דבר מסיינפלד הולך... לא שכחתי אותך טלה, כיף להכיר עוד אוהבי סיינפלד

Dשושו מושו:-../images/Emo6.gif

שם: שושו מושו או בקיצור שושו כך חבריי מכנים אותי
תחביבי לשעות הפנאי הוא:.......(נא לנחש)
אה שכחתי לציין שמיני הוא
מה לעשות נבראתי כ
ולא כ
סטטוס משפחתי: סינגלית, מקווה מאד שהסטטוס ישתנה במהרה לנשואה + בעל נחמד וחמוד +++ כמה ילדודס קטנים ונחמדים. ועוד נתון מעניין לסטטיסיטקת הסינגלים בארץ גילי הוא 30+.

אני כאן, משמע יש חשמל ../images/Emo6.gif

שם - מירב
מה מקור הכינוי שלכם? כשפתחתי ב- 2003 דפיוצר בבמה החדשה הייתי צריכה לבחור שם, רציתי מירב + שם נוסף (יענו משפחה). זה מה שיצא.... מניחה שזה מעט קשור לעבודה שהרהורים הם לא זרים לי
מין -
גיל - 31 וכמה חודשים (ילידת 74) מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - "נולדתי בשביל לכתוב וכתבתי בשביל להיוולד מחדש" (זה מה שכתבתי לדפיוצר שלי בבמה, הולך איתי לכל מקום
) רוצה עוד שאלות עודדדדד עוד עודדדדדדד

אוף איתך....

תתחשבי בי, עברתי יום לא קל היום קצת לנוח לי בכיף להשען לאחור ורק לענות נו... אני רוצה עוד
דרך אגב, לרובנו (לי) יש תמונות בכרטיס התפוזי שלנו, אז לא צריך לעלות שוב, נכון?

אתר שנקרא "במה חדשה"

כל יוצר מקבל דף משלו ובו הוא מעלה יצירות לפרסום באינטרנט. לדך הזה קוראים בסלנג הבמתי "דפיוצר" (דף יוצר).
חסמבה, חסמבה, חסמבה

../images/Emo92.gif

שם וכינוי - טל מקור הכנוי - דה?!?!?! מין - נקבה גיל - 29 מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - מי שבא ברוך הבא, מי שלא בא ברוך השם

../images/Emo187.gifמתה על האייקון הזה!

שם: יופי, יופי'לה, דשא, גמדה, בואי רגע....
מקור הכינוי: שילוב של היופי שלי ושל מצב הצבירה שלי
בת 33
רווקה
"ראיתי את הבוקר מנצח את הלילה" וכמובן החתימה שלי
יופי.

../images/Emo4.gif ממש, אבל ממש לא מסכימה....

"שמנה" זאת הגדרה מאוד סובייקטיבית.....
בעיני אני עוד שם....
יופי.

נו,טוף

שם (או כינוי) -אילנה(כאילו דה) מה מקור הכינוי שלכם?- התוספת של ה"נה"היא על משקל השיר-פיג'מה מה(לא התעמקתי בזה יותר מידי,אולי כי אני אוהבת לישון?בעיקר בחורף) מין -נ גיל -34(לפני כמה ימים) מצב משפחתי -ר הגיג נבחר -יש בי אהבה והיא תנצח(מאמינה מאד בזה)

למעלה