אני כאן, משמע אני קיים

אני

שם : ירון כינוי : אני גרוש ואני בן 35 ואומרים שאני ניראה טוב ( ולא רק אמא שלי גם הבן שלי ) מין : כן והרבה - זכר מצב משפחתי : גרוש + 1 הגיג נבחר : כל המרבה הרי זה משובח

קצת באיחור..אבל הנה שלי

כינוי: בת מזל עקרב. מין- בת מזל עקרב
נקבה כמובן. גיל- 29 בעוד שבועיים מצב משפחתי - ג+2 בנים הגיג נבחר: לאהוב למרות ולא בגלל.

אני זו אני

כינוי - מתה על השם נעמה ומתה על ריצ רצ - למה לא משדרים שוב..33 זה הגיל כמובן.. רווקה ...בעתיד + 1 (הולכת לאמץ כלב..)
הגיג - כל מה שקורה בחיים קורה לטובה...

הנני כאן (טעיתי בשרשור מקודם)

טוסטר מעופף-ככה קראו לי בצבא, נעים מאד. בן-34 , רווק "כל אדם הוא כמו ירח, יש לו צד אפל שלא רואים"

רחלי228

New member
גם אני../images/Emo66.gif

מקור הכינוי - שמי הפרטי בתוספת תאריך לידה - 22/8 מין - זה דבר נהדר (נקבה) גיל - 34 וחצי... מצב משפחתי - גרושה + 2 הגיג נבחר - "הרבה פנים לי יש..."(רמי קלינשטיין).

איבי123

New member
תשובות ../images/Emo140.gif

שם (או כינוי) - איבי (כינוי איבי123).
מה מקור הכינוי שלכם? השם שלי ותאריך לידה 12/3.
מין - נקבה.
גיל - 34.
מצב משפחתי - רווקה.
הגיג נבחר - יש דברים נסתרים , לא נבין לא נדע.

phizik

New member
כרגיל מגיע בסוף

שם (או כינוי) - ערן מה מקור הכינוי שלכם? בעיקרון האיות הנכון הוא fezzik שזה הענק מהנסיכה הקסומה ווסלי עם כל הכבוד הוא חננה של גיבור. מין - גבר גיל - 31 מצב משפחתי - רווק הגיג נבחר - לא אני

MaYcHuK

New member
אל תגנוב לי את הסוף! הוא שלי!

שם או כינוי - מאיצו'ק הכינוי השם הוא מאי החברים קוראים לי מאיצ'וק מין - חולה על זה <בחורה> גיל - 26 < נדמה לי או שאני הכי צעירה כאן?> מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - יש המון לא זוכרת ספציפי

maiky0

New member
הענק שלי...

אאח...הנסיכה הקסומה הסרט הכי הכי. הוא (או אתה) גיבור חיי... אני מחפשת כבר שנים את פזיק...

einat112

New member
קצת מאוחר...

שם:עינת מקור הכינוי: השם ועוד מספר שהיה פנוי מין: נקבה גיל: 30 מצב משפחתי: רווקה

למעלה