אני כאן, משמע אני קיים

אני כאןןןןן

שם : ליאורה כינוי: תימניה 68 (הכינוי נבחר כי אני הודית
וילידת 68 ) מין: מה אם אני אוהבת? בטח, אהההה סליחה לא הבנתי את השאלה אני חושבת שאני בת. גיל: למה להכאיב? למה לדרוך על יבלת? (אוף אני בת 37) מצב משפחתי: גרושה 11 שנה, במצב מעולה, יד ראשונה, מצב מכני נפלא, מודל 68. הגיג: אם אין אני לי בני (הבן שלי) לי. מה, זהו רוצים עוד.

yam35

New member
התשובות שלי

שם: ים 35.
מקור הכינוי: ים זה המקום בשביליואני בת 35.
מצב משפחתי : רווקה
הגיג נבחר: יש כל כך הרבה...קשה לי לבחור.

אז

טלה=מזל טלה צפוני=מהצפון מין- הכול הולך זכרים נקבות חיות גוויות הכול..
תיכף 36 גרוש פלוס 2 מדהימים (באמת מדהימים) הגיג..את צועקת - אני בא. את שותקת - אני בא.

עכשיו אני

שם (או כינוי) - לימוני מה מקור הכינוי שלכם? הסיפור הקצר..דומה לשמי..לימור. הסיפור הארוך..תיכף תצא הטלנבייל'ה, אז כבר תדעו... מין -נקבובית גיל -שנייה לפני 34 מצב משפחתי -רווקה הגיג נבחר - לקחו לי פה את "נו, שויין", כך שנשאר לי רק: זולזיין מצליח.( לא זו לא קללה וממש לא מילה גסה...
) ו..גם המשפט הזה..של לאה גולדברג הענקית, שם למטה..

maiula

New member
גם אני רוצה ../images/Emo24.gif

שם - מאיה / maiula מקור - הקצין שהכי שנאתי בצבא, נתן לי את הכינוי "מאיולה יפהפיה שלי" ומאז זה זדבק גם כניק בווב וגם כשם חיבה בקרב חבריי. מין - כן והרבה (הייתי חייבת)..... אני משערת שכבר יודעים שאני לא גבר? גיל - 29 וקצת............ (לא מעגלת) מצב משפחתי - אחות ובת. רווקה שמחפשת....... הגיג - לא בטוחה שזה ממש הגיג, אבל המשפט "חיים רק פעם אחת" מתפקד אצלי יפה.

rrredshay

New member
../images/Emo9.gifתכירו אותי...

היי לכולם, שמי שי והכינוי שלי הולך איתי כבר הרבה שנים בגלל חיבתי לצבע האדום. אני בן 35 גרוש + מלאך ומלאכית. תמונות שלי תוכלו למצוא בכרטיס. לגבי גיג, יש לי הרבה, אבחר אחד.. "בשביל להגיע לגן עדן לא חייבים להתחתן עם פולניה, מספיק רק לאכול את האוכל שלה...."

ניאו30

New member
שאלונצ'יק חביב ../images/Emo89.gif

שם (או כינוי) -נמרוד מה מקור הכינוי שלכם?במקור המקור הוא מהסרט "המטריקס" מסיבות רבות הקשורות לסרט ולמה שלקחתי ממנו,אבל...אחרי כמה זמן הבנתי שיש לזה עוד משמעות שלא חשבתי עליה לפני כן,ניאו בלטינית פירושו "חדש" או "מתחדש" (כמו ניאו-מרקסיזם
),וזה בהחלט יותר מהולם אותי כי אני מהרבה בחינות נמרוד החדש או המתחדש,או בקיצור ניאו-נמרוד
מין -זכר
גיל -33 מצב משפחתי -רווק הגיג נבחר - all you need is love!

sigal38

New member
בוקר

אז גם לי יש את הכבוד להתוודע ולידע אותכם שם-סיגל,מיום היוולדי אני מודה לאחי המתוק שבחר לי אותו. כינוי-שמי וגילי+שנה,סה"כ בת 39 מין-בטוח.בטוח נקבה סטטוס-גרושה הגיג נבחר-"חיה ותן לחיות"

עכשיו אני...

שם - מיה
מה מקור הכינוי שלכם - השילוב המנצח שבי
מין - זה כבר ברור, לא ?
גיל - 28
מצב משפחתי - רווקה פנויה
הגיג נבחר - יותר טוב כלום מכמעט
בונוס - למדתי לשרשר

נימשון

New member
גם אני כאן ../images/Emo68.gif

שם (או כינוי) - נמש מה מקור הכינוי שלכם? הפנים המנומשות שלי מין -
גיל - 28 מצב משפחתי - רווקה הגיג נבחר - "אם יוצאים מגלים מקומות נפלאים" / דר' סוס

ניוט

New member
גם אני גם אני.......

ניוט
מתוך הסרט "שובו של הנוסע השמיני" הילדה האמיצה ששרדה לבדה
בת, נקבה, אישה, בחורה
34
רווקה
"במים הגוף מוצא את החופש שאיבדה הנשמה"

אני כאן..

כינוי- אקסייטרית - אקס- גרושה אקסייטרית= מרוגשת, מרגשת, חיה על סף רמת הסיכונים הכי גבוהה, אוהבת שינויים, ריגושים, אקסטרים ברמות של פחד איימים.{2 האקסים שלי טענו שהם מעדיפים את רכבת ההרים בדיסנילד ולא לחיות לידי
} נקבה-מסוננת,מחוררת, ללא ספק. גיל 36 {עוד חדש וחצי 7} גרושה. הגיג - לעולם לא להצטער על כלום- רגע של צער זה עוד רגע של בזבוז מהחיים היפים. תמונה...

esunshine

New member
../images/Emo42.gifהכינוי כתוב

מקור - שמש זורחת + אות תחילית של השם האמיתי (מכיוון שהכינוי היה תפוס) אוהבת את השמש, והקיץ. למרות שהשנה עקב הלחות הגבוהה במיוחד לא ממש נהניתי מהקיץ. מין, נקבה. גיל....36 מצב משפחתי - רווקה. הגיג נבחר? יש הרבה - נבחר במשהו רלבנטי לתקופה..... "זמן ואהבה הם שני דברים שאי אפשר לקנות, אך בקלות אפשר לבזבז" אז ח'ברה, כפי שאתם רואים הזמן רץ מהר יותר משאנו חושבים ומרגישים... ואהבה, מחכה לבואה, לא מתפשרת עקב מרוץ הזמן על משהו איכותי ושיתאים לי!

ק י ק ה

New member
מאחר ואני מהקוראים ולא מהכותבים

נהנת להכנס כל יום ולצחוק מחדש אז.. שם (או כינוי) - ליאת מה מקור הכינוי שלכם? הכלבה המנוחה שלי גיל - 33 מצב משפחתי - ג +1 הגיג נבחר - משתנה - תלוי מה קורה באותו יום

no 33

New member
למה לא קראתם לי

שם :אברום,מין:יום כן יום לא אבל תמיד גבר,גיל 34 ורווק

למעלה