גארורומון מלחמתי? ;;00
C chaki finster New member 19/4/06 #31 יש לי יש לי! דמו היא קלה X_X צבעי כצבע דגל ישראל. התפתחותי האחרונה הייתה לילדים בעונה הרביעית כדמות אל. מי אני?
יש לי יש לי! דמו היא קלה X_X צבעי כצבע דגל ישראל. התפתחותי האחרונה הייתה לילדים בעונה הרביעית כדמות אל. מי אני?
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #35 פאטאמון, או סראפימון. החידה לא ברורה, כי מצד אחד היא מדברת על מישהו כחול לבן (סראפימון) ומצד שני אומרת שההתפתחות האחרונה שלו הייתה דמות אל בפרונטיר, אז זה לא יכול להיות סראפימון, כי אין לו התפתחות אחרונה טוב, אלה התשובות שלי.
פאטאמון, או סראפימון. החידה לא ברורה, כי מצד אחד היא מדברת על מישהו כחול לבן (סראפימון) ומצד שני אומרת שההתפתחות האחרונה שלו הייתה דמות אל בפרונטיר, אז זה לא יכול להיות סראפימון, כי אין לו התפתחות אחרונה טוב, אלה התשובות שלי.
S Serf SaN New member 19/4/06 #34 עוד אחד הייתי הדיג'ימון הכי קטן בכיתה...הכי קטן בשיעור...והכי קטן בהפסקה. ואז דיג'יגדלתי לאיזה יצור גדול ושעיר. @@ XD
עוד אחד הייתי הדיג'ימון הכי קטן בכיתה...הכי קטן בשיעור...והכי קטן בהפסקה. ואז דיג'יגדלתי לאיזה יצור גדול ושעיר. @@ XD
S Serf SaN New member 19/4/06 #44 חיחיחי..ת'אמת, אחרי ששלחתי את ה הודעה, הבנתי שטסונמון (פרק 8, עונה רביעית) יותר מתאים, אבל זה לא הוא. XD אני אתן רמז נוסף..
חיחיחי..ת'אמת, אחרי ששלחתי את ה הודעה, הבנתי שטסונמון (פרק 8, עונה רביעית) יותר מתאים, אבל זה לא הוא. XD אני אתן רמז נוסף..
S Serf SaN New member 19/4/06 #45 **שלג** ../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif
**שלג** ../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif
S Serf SaN New member 19/4/06 #52 אופסי, שכחתי להגיב ^^; לא. איקקומון אולי שעיר, אבל אין לו קשר לשלג.. X: