האי האי ^_^
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #68 אני טוב בסוף ורשע בהתחלה, הופעתי בצורתי האמיתית בעונה אחת בלבד, אך תוכלו למצוא אותי כמעט בכל מקום.
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #79 לא. ידעתי שכדאי להוריד את השורה הראשונה שרציתי לשים שם בהתחלה. בעזרתה הייתם מגלים ברגע. טוב שהורדתי אותה.
לא. ידעתי שכדאי להוריד את השורה הראשונה שרציתי לשים שם בהתחלה. בעזרתה הייתם מגלים ברגע. טוב שהורדתי אותה.
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #85 אה, סתם ניחשת?../images/Emo6.gif בכל פעם שהוא מופיע הוא טוב בסוף ורע בהתחלה, אם תשים-לב. הוא הופיע רק בעונה אחת (פרונטיר) אבל אפשר למצוא אותו כמעט בכל מקום בצורות שונות: הוא הופיע גם בסרט של העונה השנייה וגם בטיימרס בתור לופמון ואנטילאמון...
אה, סתם ניחשת?../images/Emo6.gif בכל פעם שהוא מופיע הוא טוב בסוף ורע בהתחלה, אם תשים-לב. הוא הופיע רק בעונה אחת (פרונטיר) אבל אפשר למצוא אותו כמעט בכל מקום בצורות שונות: הוא הופיע גם בסרט של העונה השנייה וגם בטיימרס בתור לופמון ואנטילאמון...
C chaki finster New member 19/4/06 #74 עוד אחד~! אני נלחם ראשון, ויש לי כבר סימנים כחולים לכל החיים. מאז ילדותי אני אוהב לאכול ולישון, ותראו את העצמות והשרירים!
עוד אחד~! אני נלחם ראשון, ויש לי כבר סימנים כחולים לכל החיים. מאז ילדותי אני אוהב לאכול ולישון, ותראו את העצמות והשרירים!
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #81 אני מופיע בכל העונות, גם אם לפעמים קשה לזהות, אין לי שם פרטי או שם משפחה, אבל השותף שלי תמיד לטאה מדליקה. נראה אתכם פותרים את זה
אני מופיע בכל העונות, גם אם לפעמים קשה לזהות, אין לי שם פרטי או שם משפחה, אבל השותף שלי תמיד לטאה מדליקה. נראה אתכם פותרים את זה