אני לא אראה יותר את הילי...

מאוהבת16

New member
אני לא אראה יותר את הילי...

אוווווווף... אני ורון נפרדנו..
אחרי 3 חודשים... הוא נפרד ממני בעיקרון... ובגלל זה אני לא אראה יותר את הילי... כי תמיד שהייתי אצלו הלכתי לבקר אותה היום.. אניכבר לא אראה אותו יותר אז כנ"ל גם לגבייה! לא ראיתי אותה מלא זמן ואני מתגעגעת אלייה
ובגלל זה אני גם לא אכתוב כאן יותר... אוףףףףףףףףףףףףףףףף אני מיואשת מהחיים... לירז

לירז יקרה

כל-כך עצוב לי לקרוא את הודעתך האחרונה בפורום. סיפורייך היו קרן-האור של הפורום, ומה יהיה עכשיו? [מקווה שאני לא מעליבה אף-אחד/ת]. אני מצטערת על הפרידה שקרתה בינך לבין רון, ועוד יותר מצטערת על הפסקת הקשר בינך לבין הילי החמודה. זה טבעי שאת תרגישי געגועים להילי, איך אפשר שלא? אפילו אני למדתי לאהוב את הילדה המדהימה הזו, למרות שאני מכירה אותה רק מסיפורייך. קשה לי כשאני כותבת את ההודעה הזו, אני לא אכחיש זאת, כי באמת התאהבתי בסיפורים המרגשים שהבאת לנו, ונהיה לי אור בעיניים כשראיתי אותם. לירז, אולי בכל זאת תישארי בשביל האווירה? ההחלטה כולה שלך, אני רק אגיד שאת תחסרי לי מאוד, וכך גם סיפורייך על הילי, שתיכם תחסרו לי את ורון. כבר מתגעגעת, קבלי
, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאת וכולם...

הפרידה שלי ושל רון נורא כואבת לי... הוא נורא פגע בי. בקשר להילי, אני לא חושבת שאני אוכל לראות אותה כי הוא גר בית ליד... ולא ממש בא לי לראות אותו... אז אני לא יודעת אם זה יהיה במקום אם אני אלך לבקר את לילו'ש (הילי). אם אני אשאר כאן .. מה אני אכתוב? הרי חוויות אין לי.. בתקווה שיהיו ואני כן אראה אותה... ואם אני באמת אחסר לך אני תמיד נמצאת במסרים!!!! תודה לירז

לירז

תתפלאי, אבל גם אני נפרדתי מחבר שלי. המרחק הפיזי בינך לבין הילי, לא צריך להוות מכשול להמשך הקשר הנפלא שלכן. ותאמיני לי שיש לך הרבה מה לתרום לפורום, את מתוקה. ואני אשמור איתך על קשר במסרים, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאת...

יהיה לי קשה ללכת לבקר את הילי... בגלל שכמו שאמרתי הם גרים ממש צמוד אחד לשני ואני לא רוצה לראות אותו! אחרי מה שהוא עשה לי, אני שונאת אותו! כן, כמה שאהבתי אותו, אני כרגע שונאת אותו! יכול להיות שאניאשאר כאן בכ"ז! נראה...

לירז יקרה

איך שהגלגל מתהפך, ראית זאת בעצמך במהלך היום הארוך הזה, מי יודע? אולי הגלגל יתהפך גם בעניין רון? ההחלטה כולה שלך, מקסימום תוכלי להתייעץ איתי במסרים האישיים, תאמיני לי, אני בעלת נסיון גם בתחום זה, ואני מוכנה לעזור לך, ליאת.

מאוהבת16

New member
לא הבנתי..

מה הכוונה הגלגל יתהפך?? להתייעץ איתך לגבי מה? לגבי רון? אין ממש מה להתייעץ כרגע.. אני פשוט ניתקתי איתו כל קשר ... תודה בכל מקרה... לירז

לירז יקרה

קלעת בול, התכוונתי שהגלגל יתהפך בעניין רון. אבל כפי שכבר אמרתי לך הבחירה כולה שלך, אני כאן, ליאת.

מאוהבת16

New member
שוב, לא הבנתי...

התכוונת שאני ורון נחזור? אם התכוונת לזה אזהתשובה שלי היא שלילית ביותר! אין מצב שנחזור! אנילא רוצה לחזור אליו, אין סיבה שאני אחזור לבן אדם מגעיל כמוהו! אחרי מה שהוא עשה
לא נראה לי
אם לא התכוונתלזה אז למה התכוונת..?

מאוהבת16

New member
ליאת...

אז זהו, אני לא רוצה.. לא מעוניינת בחבר כמוהו! ונראה לי שלבנתיים גם לא ידיד כמוהו!

alonpaz

New member
את יכולה לכתוב בלי קשר-להתעניין ...

בשלומנו - נפרדת מהחבר לא מימנו! חוץ מזה דברי איתה בטלפון או אולי גם תלכי לבקר אותה בלי קשר אליו גם כשהוא בבית - אולי ייצא מזה טוב ותחזרו - לזרוק אתך מהבית הוא לא יזרוק- בטוח!

אלון יקר

זה נכון, אבל הכל תלוי בלירז. אני מקווה בכל ליבי שהיא תחזור בה מהחלטתה, ותחליט לכתוב בכל-זאת. בקשר לשמירת הקשר עם הילי, אלו רעיונות טובים לביצוע, כדי שלירז לא תרגיש שהיא משלמת מחיר גבוה מדיי, ואולי כמו שאתה אומר, ייצא מזה משהו טוב. איזה כיף לראות אותך כאן איתנו, ליאת.

מאוהבת16

New member
שוב...

אין לי בעייה לכתוב פה.. השאלה היא מה אני אכתוב פה.. כי אין לי הכי עניין... חוץ מזה שהייתי מספרת על החוויות עם הילי לא כתבתי כלום! ???

ללירז היקרה

ריגשת אותנו מסיפורייך על הילי, ותגובות החברים מעידות על כך יותר מכל. תחסרי לי, ליאת.

alonpaz

New member
תמיד יש נושאים מגובנים לשיחה....

את חושבת שאני משוחח כל היום על הבעיות הרפואיות שלי? אני חייב לומר לך מכל הלב שאהבה באה אהבה הולכת , כל מה שהיה הופך למיתוס, לחוויה, קלסיקה - תמיד נחמד פתאום להזכר בימים עברו. חוץ מזה את עוד ילדה (16) ולפנייך כל כך הרבה התאהבויות חדשות, כל כך הרבה מה ללמוד. יום שבוע חודש חודשיים וכבר תמצאי את ליבך במקום אחר, אהבה חדשה. תמיד תהי אופטימית וחדורת תקווה ורצון להמשיך ולהצליח - ואני מאמין בך!

אלון

למרות שההודעה שלך מופנית ללירז, אני לא יכולה להישאר אדישה למילותיך החמות, איזה יופי! קבל
, אתה מקסים! ליאת.

למעלה