אני לא אראה יותר את הילי...

מאוהבת16

New member
כםן... אני התעניין בכם...

והחלטתי שאנינשארת כאן... אני נקשרתי לפורום הזה ולאנשים

asloma

New member
ללירז שבוע טוב

הפרידה מחברך רון לאחר שלושה חודשים, פרידה כואבת. האם בגללו את חייבת להפרד גם מהילי שהיית לה קרן אור ואולי גם חברה יחידה ? לדעתי, הקשר עם הילי, צריך להיות קשר בל ינותק, קשר עם המון נתינה. אל תעזבי אותה כשלך קשה מבחינה רגשית. הילי ואף את ראויות להערכה ולקשרי ידידות ארוכות טווח. ולמרות הכל הינך מוזמנת לכתוב כאן בכל עת. שלך, אבי סלומה

מאוהבת16

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif יש ל עדכון...

מ-ש-מ-ח
דיברתי עכשיו עם טלי- חברה שלי, ידידה של רון, בת דודה של הילי... והיא אמרה שמתי שאנירק ארצה... אני אהייה איתה בקשר והיא תבוא איתי להילי! יוו איזה יופי אני מתה לראות אותה! אני מאושרת כרגע!

לירז

באמת עידכון משמח. תראי איזה שינוי מדהים עבר עלייך מאתמול להיום, פשוט מדהים. היה אסור לך לוותר על הקשר עם הילי, כי אחרת היית עושה לה עוול, וזה לא מה שהיית רוצה, נכון? עם קצת קשרים הכל הסתדר, ראית זאת בעצמך. יש לך סיבה טובה להיות מאושרת, וגם לי, בעקבות חזרתך למשפחת הפורום, כמובן, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאתי...

באמת שינוי מדהים! לא הייתי מוותרת בכזו קלות...
אז זהו, לצערכם..(סתם
) אנינשארת בפורום להציק לכם!!! :) אוהבת, לירז

לירז../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifמה שלומך היום?

קודם כול אני מצטערת לשמוע שנפרדת מחן...אבל את בטח תמצאי משהו חדש!!! אז אל תדאגי!!!וכמובן שתוכלי להמשיך לבקר את יהלי וגם כאן בפורום שלנו...אין סיבה שלא...אנחנו כאן בשבילך תמיד!!!מקוה שתשארי כאן
תהיי חזקה
לילה טוב ו
לכולם!!!

נשמה הפצועה

עידכון קטן:לירז נשארת בפורום שלנו, והיא מצאה סידור שיאפשר לה לפגוש את הילי, [טעית בשם וכתבת יהלי, הילי הוא השם הנכון], זה נכון שתמיד אנחנו כאן בשביל כולם, איך אומרים:כולם בשביל אחד, ואחד בשביל כולם, [תקנו אותי אם אני טועה, זה משלושת המוסקטירים]. כל הכבוד על התמיכה בלירז, וקבלי
חזרה, ליאת.

מאוהבת16

New member
נשמה פצועה ../images/Emo25.gif

קודם כל, מה שלומך? דבר שני- לחבר שלי לשעבר קוראים רון ולא חן.. אבל לא נורא.. ולילדה אכן קוראים הילי... בכל מקרה, תודה על התמיכה
ואני נשארת כאן כמו שליאתו'ש ציינה כבר... תודה...
לירז

מאוהבת16

New member
נשמה פצועה.. ../images/Emo25.gif

קודם כל, מה שלומך? דבר שני- לחבר שלי לשעבר קוראים רון ולא חן.. אבל לא נורא.. ולילדה אכן קוראים הילי... בכל מקרה, תודה על התמיכה
ואני נשארת כאן כמו שליאתו'ש ציינה כבר... תודה...
לירז

לירז../images/Emo52.gifעל הטעויות שלי...

איזה יופי שאת נשארת כאן אני שמחה... אני בסדר
ואיך את?
אפשר לעזור במשהו
אשמח... ולבנתיים קבלי
ושיהיה ערב טוב לכולם!!!

נשמה הפצועה

כל הכבוד על הפירגון ללירז, היא ראוייה לכל הפירגון הזה, ואנחנו כאן בהחלט ניתן לה אותו. לה, ולכולם/ן, כמובן, ליאת.

למעלה