אני לא אראה יותר את הילי...

מאוהבת16

New member
נשמה מתוקה...

לעזור? לא נראהלי שאפשר.. כי אין ממש במה.. חוץ מזה שאניעדין קצת
בגלל רון.. (הזבל
) אבל בכללי אני בסדר גמור! אני מתגעגעת להילי.. ואני מתה לראות אותה! דיברתי עכשיו עם אמא שלה ושאלתי אותה אם לא יפריע לה שאני אמשיך לבוא לבקר אותה בלי קשר לרון אז היא אמרה שבשמחה!!! איזה מתוקה היא אני מתה עלייה.. קיצר אז שבוע הבא אני נוסעת אלייה..

לירז יקרה

איזה יופי שיצרת קשר עם אימא של הילי, והגעתן להסכם בקשר לפגישותייך עם הילדה הנחמדה הזו. קבלי צל"ש על האומץ, בטח נורא התרגשת ופחדת מתגובתה, לא? נשמח לשמוע חוויות מהפגישה עם הילי, כשהיא תתרחש, מחכה בקוצר רוח, ליאת.

מאוהבת16

New member
ת'אמת..

באמת פחדתי מהתגובה של אמא שלה.. לא ידעתי אם תסכים שהמפגשים האלו יתקיימו... בטח שאני אספר חוויות בקשר למפגש איתה! תודה..

לירז יקרה...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לעזור ...אם תשפכי את הלב שלך ותספרי מה שעובר עליך...זה כבר יעזור לך... אז אם תירצי אשמח לדבר איתך במסרים... לגביי יהלי(אני מקוה שלא טעיתי בשם)היה ברור לי שאמא לא תתנגד.... כי הילדה בטח צמאה לחברה...אז היא לא היתה מוותרת עליך!!! אז בנתיים לילה טוב לך ולכולנו

מאוהבת16

New member
נשמה פצועה...

כן טעית.. קוראים לה הילי.. אבל לא עקרוני. אני אכתוב לך מסר. אבל מחר כי הוא יהיה ארוך... לילה טוב לך בנתיים ביי

לירז יקרה...

שוב על הטעות...זה בגלל שלא שמעתי מעולם את השם הזה...הילי...מקוה שלא טעיתי הפעם... מחכה למסר שלך לילה טוב גם לך
ושיהיה יום טוב לכולם

נשמה הפצועה

נכון, לשפוך את הלב זה בהחלט עוזר. כל הכבוד לך על הנכונות לעזור, קבלי את הצל"ש וה-
היומיים. גם לי היה ברור שאימה של הילי לא תתנגד, כי הילי אוהבת את לירז, ואימה של לירז בטח לא תשים רגל בקשר המדהים הזה, ליאת.

לירז

אז לא טעיתי בהרבה, זה בדרך כלל מה שקורה כשמציעים משהו בפעם הראשונה, או אומרים, וזה קורה לי הרבה, תאמיני לי, ליאת.

aya28

New member
לירז היי

קודם כל אני מצטערת שעצוב לך בגלל רון. אז הנה
העידוד שלי. שנית, כמו שכבר נאמר לך כאן, את צעירה, זה כמובן לא עושה אותך פחות מאוהבת, או פחות מאוכזבת, או פחות כואבת ופגועה, אבל יש יתרון בכל זאת לגילך הצעיר והוא שעתידך עוד לפנייך ואת תפגשי עוד הרבה בחורים. חלקם אולי יתגלו כאכזבה, כמו רון וחלקם יעשו לך יותר נחת. מה שחשוב הוא שאת צוברת לך ניסיון חיים והתנסויות חשובות (גם אם לא תמיד נעימות) ורק כך תדעי מה טוב לך ומה לא. זה ברור לי שעוד תפגשי את הבחור שיעשה לך טוב, כי את בחורה רגישה, אינטיליגנטית, בוגרת ובטח גם יפה!
אני מקווה שרון יכנס לפורום הזה ויראה עד כמה חברה שלו לשעבר נוהגת בבגרות ולוקחת אחריות על ילדה אחת קטנה ולמרות שלא חייבת להילי או למשפחתה שום דבר, את מגלה אנושיות, רגישות ואומץ וקובעת עם אמא שלה לשמור על קשר. אולי הוא ילמד מזה משהו על איך צריך להתנהג. מאחלת לך רק טוב ומפגשים שמחים עם הילי. יש תקלה עם הסימנים והסמיילים אז חיבוק גדול ממני איה

איה יקרה

כל הכבוד על העידוד ללירז, יש לי הרגשה שהיא תתעודד מזה. למרות שההודעה מופנית ללירז, לא יכולתי להישאר אדישה לתוכנה, גם את מגלה רגישות ואנושיות בתגובתך, ואלו התכונות שאני הכי אוהבת בבני-אדם. אין ספק שגם בשביל רון, הדרך שלירז מתנהגת בה, יכולה להיות שיעור נפלא לחיים. איזה כיף לי לקרוא את תגובתך, ואני לא מגזימה, אני כותבת את זה מכל הלב. איה יקרה, המשיכי לעקוב ולעודד, כי בתגובותייך, את מצליחה לעודד גם אותי, ויש ימים שאני מאוד זקוקה לזה, ולסיום קבלי
חזק ממני, ליאת.

מאוהבת16

New member
איה, שלום לך... ../images/Emo24.gif

בקשר לרון.. יהיה טוב.. זה עבר לי פחות או יותר לשמחתי..
המון המון המון תודה על התמיכה והעידוד
קבלי
ו
ו-

aya28

New member
לירז יקרה

ראיתי את המסר ששלחת לי וכתבתי לך גם קבלי
שלך, איה

למעלה