אני לא יודעת מה איתכם
אבל אני ממש מתרגשת לקראת כנס מיתופיה הקרב ובא. לא רק ההרצאות והדוכן אלא גם (וביחוד) האנשים, הקהילה והאוירה היא שעוה אותו לכל כך מיוחד. אז גם הכנס, וגם מספר החדשים בזמן האחרון הם אלא שגרמו לי לחשוב (טוב תאמת, גרמו לאודי לחשוב ואני הסכמתי
) שכדאי שנכיר <שוב> אחד את השני. שישור הכרות קטן במקום שכל פעם שמישהו יצטרף נעשה מסדר שמות וגילאים. טוב, אז אני חושבת שכדאי שם, גיל (לא חובה), מקום מגורים (לטובת טרמפים לכנס), פרט מזהה (לא יכול להזיק) ואם בא לכם לספר על עצמכם - מה טוב?! ודבר אחרון- הועלה רעיון (שוב קרדיט לאודי) לעשות דף קשר לקהילה, שרק לרשומים בו תהיה גישה אליו. יעזור לנו לשמור על קשר, ובכלל יחזק את הקהילתיות. אז מי שמעונין להיות חלק ממנו שישלח למייל *החדש* שלי: [email protected] את הפרטים הבאים (לא חובה למלא את כל הפרטים): כינוי, שם מלא, תאריך לידה, מקום מגורים, פלאפון, טלפון, מסנג'ר (במידה ויש), ICQ (במידה ויש). אודי ואני נערוך ונעדכן אתכם...
אבל אני ממש מתרגשת לקראת כנס מיתופיה הקרב ובא. לא רק ההרצאות והדוכן אלא גם (וביחוד) האנשים, הקהילה והאוירה היא שעוה אותו לכל כך מיוחד. אז גם הכנס, וגם מספר החדשים בזמן האחרון הם אלא שגרמו לי לחשוב (טוב תאמת, גרמו לאודי לחשוב ואני הסכמתי