אני לא יודעת מה איתכם

yael ziv

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל אני ממש מתרגשת לקראת כנס מיתופיה הקרב ובא. לא רק ההרצאות והדוכן אלא גם (וביחוד) האנשים, הקהילה והאוירה היא שעוה אותו לכל כך מיוחד. אז גם הכנס, וגם מספר החדשים בזמן האחרון הם אלא שגרמו לי לחשוב (טוב תאמת, גרמו לאודי לחשוב ואני הסכמתי
) שכדאי שנכיר <שוב> אחד את השני. שישור הכרות קטן במקום שכל פעם שמישהו יצטרף נעשה מסדר שמות וגילאים. טוב, אז אני חושבת שכדאי שם, גיל (לא חובה), מקום מגורים (לטובת טרמפים לכנס), פרט מזהה (לא יכול להזיק) ואם בא לכם לספר על עצמכם - מה טוב?! ודבר אחרון- הועלה רעיון (שוב קרדיט לאודי) לעשות דף קשר לקהילה, שרק לרשומים בו תהיה גישה אליו. יעזור לנו לשמור על קשר, ובכלל יחזק את הקהילתיות. אז מי שמעונין להיות חלק ממנו שישלח למייל *החדש* שלי: [email protected] את הפרטים הבאים (לא חובה למלא את כל הפרטים): כינוי, שם מלא, תאריך לידה, מקום מגורים, פלאפון, טלפון, מסנג'ר (במידה ויש), ICQ (במידה ויש). אודי ואני נערוך ונעדכן אתכם...

האבק

New member
רעיון מצויין! ../images/Emo8.gif הנה הפרטים שלי

שם מלא: אהוד (אודי) מירון אזור מגורים: הוד השרון תאריך לידה: 27/8/1989 פלא: 0526338834 (תרשמו לכם ואל תהססו להתקשר אלי בזמן הכנס כדי להיפגש!) מסנג'ר: [email protected] ICQ: 138338246 אימייל: [email protected] אשמח לראותכם במיתופיה

Undomiel

New member
כפר ורדים

יש לי דווקא חברה טובה שגרה שם, אז יצא לי להכיר את המקום והוא מאוד יפה. אז אני לא יודעת אם לקרוא לו חור.....אבל בהחלט מקום מקסים

האבק

New member
יש לך חברה בכפר ורדים?

איך הכרתם!? את באילת והיא בכפר ורדים

Undomiel

New member
אתה רואה!

יש לי חברים אפילו שם..... איך הכרנו? היא פשוט באה הרבה לאילת אז נפגשנו. :) נ.ב. התגעגעתי אודי

Fairywitch

New member
אני לא ממש בעד לפרסם טלפונים בפורום

נדמה לי שזה נגד חוקי תפוז, בכל מקרה. אולי כדאי לשלוח לאודי במסרים, ואז להפיץ בינינו באימיילים. אבל אשמח להגיד שקוראים לי חנה קפויה, נולדתי ב-21/11/76, ואני גרה בחיפה
על עצמי
אני צמחונית כבר 14 שנה, פעילה ב"גרינפיס" כבר 12 שנה, בת יחידה, יש לי כלב שהוא חלק מהנשמה שלי (דמון?), ואני גבוהה מדי For my own good (1.84 מ')...

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני גרה באזור מוגלגי, אז בין כה אסור לי לעוף פה...

לא מסגירה יותר מדי פרטים שוליים

אני הכי גדולה כאן אני גרה בת"א, 6 דקות נסיעה ממקום הכנס פרט מזהה - אחותי.

Orion132

New member
שלי

שם: משה גיל: 14 (נראה לי שאני הכי קטן פה, לא?) מקום מגורים: יהוד (מעניין אם מישהו פה מכיר
) פרט מזהה: לא עולה לי כרגע משהו מיוחד לראש
אולי אח"כ. על עצמי: אני עולה כרגע לכיתה י', יש לי 2 אחים קטנים ואין לי חיות מחמד. חולה על מוזיקת רוק.

האבק

New member
בטח שמכירים את יהוד

יהוד זה המאזן של סביון (תבינו לבד
) אתה מגיע למיתופיה, נכון ?

Sunflower Fairy

New member
אהמ, אהמ../images/Emo204.gif

אני גרה ביהוד, ואני ממש לא מסכימה עם מה שאמרת. אני דורשת התנצלות.
אם אני אפגוש אותך במיתופיה לפני שתגיע לכאן התנצלות, אתה תחטוף מכות. וזהו. תודה ויום טוב. אה, כן, והרבה קיפודים על הזקן.
והכל בצחוק, כמובן

האבק

New member
אני אשמח ללכת איתך מכות ../images/Emo13.gif

זה יהיה לי לכבוד!
סתם, אני לא מתעסק עם אנשים שגרים ביהוד

למעלה