אני לא יודעת מה איתכם

האבק

New member
מזלך שאת לא טולקינאית!

אחרת הייתי קוטל אותך
מה אני מדבר? אני כבר בערך 4 שנים בקהילה הטולקינאית

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif האנשים שם נחמדים והכל,

וגם קיבלתי מסר עם ציטוט נחמד מטולקין בבלוג שלי
וסרטי שהט"ב היו מדהימים
אבל הספרים עצמם היו כדור שינה

כדור שינה?

כן, יש גם כאלה שטוענים את זה. אני באמת מתקשה להבין אותם. :O יצא לך לנסות גם את "ההוביט"? אני אישית חבר בקהילה הטולקנאית... כבר הרבה זמן. :p (ואה, הציטוט בבלוג שלך זה ממני.)

Fairywitch

New member
אני יודעת../images/Emo9.gif (על הציטוט)

אני אוהבת טולקינאים, כבר אמרתי
לא יודעת- נרדמתי, במובן המילולי, אני מתכוונת. קראתי, ופשט צנחתי. לקח לי חודש וחצי לסיים כל ספר בטרילוגיה, וההוביט היה חמוד אבל משהו חסר לי שם- פשוט לא מתחברת לאף דמות, אלא יותר צופה מהצד. וזה חלק חשוב בשבילי כשאני קוראת.

Fairywitch

New member
אגב- שמתי לב שזה מתחלק

לטולקינאים VS. פוטריסטים. כלומר, אני לא מכירה הרבה שאהבו גם את האריפוטר וגם את שהט"ב, זה בד"כ או זה או זה. מבחינת עניין ומחקר בתחום- הכל בז'אנר מעניין אותי, אבל כחוויית קריאה אני פוטרהוליק כבדה.|תרופה|

לאא תמיד זו "מלחמה"

אני אוהב את שניהם, גם עוד כמה חברי קהילה: עמוס (שנמצא בתפקידי ניהול בשתי הקהילות), ויונתן (שייסד את הקהילה הפוטריסטית מתוך חברותו בטולקנאית), למשל.

אקס93

New member
../images/Emo32.gif honey i'm home!!!

סוף סוף חזרתי הבייתה. נו אז מה חדש פה? אה ואודי יש מצב שאני בכל זאת בא למיתופה, פשוט חשבתי שאני אחזור רק בעוד שבוע אבל בסוף ויתרנו (המשפחה שלי) על גרמניה ופולין. כדי לא לצאת לגמרי מהנושא אז: אודי מזה המועדון מעריצות הזה?

SNTD

New member
אני אומר שיש לנו תולעת!

אודי הוא הסוכן החשאי שלנו אצל הטולקיאנים כדי שנדע איך לפרק אותם מבפנים! ממש כמו שברטי קראוץ' הבן הסתנן להוגוורטס!! יפה מאוד אודי!

אקס93

New member
אוי לא...

מהר אודי תגיד לנו את נקודת החולשה שלהם לפני שהם יעלו עליך (כן עליך, אתה התולעת. אתה זה שגם טולקינאי וגם אה... אה... חבר בפורומצפרציה של חומריו האפלים, רגע זה אומר שהוא גם יכול לפעול לטובתם. לנדות את אודי מהפורום!!!)

SNTD

New member
חחחח הוא כמו גב. קולטר!

גם היא הייתה סוכנת כפולה!! אעעעע! הוא יחטוף את ליירה!

Fairywitch

New member
יצרתם בסוף קשר עם התא הטכניוני?

יש שם מורעלי מד"ב. בטוח יגיעו כמה.

Fairywitch

New member
שלחתי לו כבר מזמן, אז אולי זה הלך

לאיבוד בין המיילים... אשלח לו שוב מייל. יש להם אתר, לא כ"כ מעודכן: http://vipe.technion.ac.il/~scifi/index.html

Fairywitch

New member
איזה מצחיקול אתה../images/Emo6.gif כבר פירסמת

אצלם
http://forums.asat.co.il/viewtopic.php?t=76141&sid=7a926abcba3da195624e842e007d8acc

למעלה