אני לא יודעת מה איתכם

Fairywitch

New member
יש לי קרובים ביהוד../images/Emo9.gif

מכיר את משפחת פלג? שאלתי אותך כבר, אגב? כי השבוע בכל פורום שאני כותבת בו הצטרף מישהו מיהוד

האבק

New member
ומה עם רבקה? היא הסתדרה?

תזכרי שיש מקום אצל רן, ואצל רן תמיד כיף

Fairywitch

New member
אני אדבר איתה לאחר צאת השבת../images/Emo9.gif

היום דווקא רצינו להיפגש ולהעז לצאת מהבית לטייל קצת, אפילו בקניון, למרות שרוב החנויות סגורות, אבל 16 טילים גדעו את הרעיון הזה בעודו באיבו
אני עצובה, נמאס לי

Fairywitch

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מסרי ד"ש חמה
כמעט הגענו אליהם לנוח מהצפון... רק כדי לוודא שזה הם- יש להם 4 ילדים, לאלה שעדיין בבית קוראים אור ושי

Sunflower Fairy

New member
ארג, אני לא ממש מכירה אותם ><../images/Emo204.gif

פשוט יש פה בית מולנו שכתוב על השלט "פלג", אז אני מניחה שזה הם.

second place

New member
טעות אני יותר קטנה

שם:טל גיל:14 עולה לכיתה ט' מקום מגורים:ירושלים (מי בא משם? יהיה נחמד לדעת איך אתם מגיעים...) באה לכנס, ומביאה גם עוד מישהי. ואגב בפעם המאה, אני בת! לא בן! ואודי, כמה הרצאות יש בנושא שיר של אש ושל קרח?

האבק

New member
אז אתה בא?

סתם סתם
את מגיעה מירושלים? -משתתף בצערך קודם כל. באים הרבה מקהילת טולקין, ויכול להיות שגם איתמר (מהפורום הישן) יגיע משם. יהיו שתי הרצאות על ששאו"ק - הראשונה של חובב זהב על דמותה של אריה סטארק, והשניה של עידו רייף על האלמנטים הטראגיים בסדרה. לאיזה הרצאות את מגיעה?

second place

New member
אתה חמוד

אתה איש נחמד אודי... אני אלך לכל ההרצאות של חומריו האפלים ושיר של אש ושל קרח. חוץ מיזה אולי ניקפוץ למשהו על הארי פוטר. אני לא חובבת טולקין גדולה (נתקעתי בספר השני) אז אני מקווה שלא ישחטו אותי... בכל מיקרה תודה רבה

האבק

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif תודה רבה!

ואף אחד לא ישחוט אותך, ואם מישהו כן - בטח יהיה עליו תג עם שם. תזכרי את השם ותגידי לי אותו, אני כבר אטפל בו
מצויין, אז ניפגש במיתופיה! אני מתכנן גם מפגש ככל הנראה

האבק

New member
אני כבר רואה את זה!

"מועדון המעריצות של אודי קוטל הטולקינאים"

Fairywitch

New member
גם אני לא חובבת טולקין../images/Emo2.gif

בואו נקים אגודה סודית.

למעלה