אני לא יכולה יותר לשקר לעצמי

DoubleInfinity

New member
כל ההודעה הזו

ואת רק בת 23!!! למה שתתפשרי על בחור שלא מושך אותך, או על בחור שלא מעניין אותך? את ממש צעירה, ודיברת עכשיו כמו בחורה שהשעון הביולוגי שלה מתקתק.. תקחי דברים באיזי והם יסתדרו, כל החיים לפנייך.. אני יודעת שזה קיטשי להגיד את זה, אבל זו האמת..

princess265

New member

זאת אולי קלישאה אבל בשבילי אישית נדיר לשמוע את זה. אנשים מרימים גבה על איך לא היה לי חבר רציני עד עכשיו ("מה אבל את כזו יפה" כאילו שזה קשור...
)

ממש ממש תודה

אני אקח את העצה שלך (לקחת את הדברים באיזי ושהם יסתדרו)

Berethor

New member
מרימים גבה

זה לא סיבה לקחת כל מה שאת מוצאת, בררנות זה לא מילה גסה, כל עוד זה לא מוגזם זה סיבה מוצדקת.

orig429

New member
נשמע שהחלטת

את לא רוצה לפגוע בעצמך,
את לא רוצה לפגוע בו,
את לא רוצה לאבד הבתולין עם מישהו שאת
לא מסוגלת לראות את עצמך איתו בקשר רציני.
אז נשמע שאת די ענית לעצמך.
הקשר הזה יגמר בכל מקרה.

במידה ואת רוצה שהוא יהיה הראשון שלך לכי על זה.
זו החלטה שלך. רק תהיי שלמה איתה.

כשתחליטי שנמאס לך, פשוט תגידי לו את האמת
שאת לא שלמה עם הקשר ואינך מעוניינת להמשיך.

אגב ככל שאת מורחת את זה את הופכת את הפרידה
יותר קשה עבורו. קחי את זה בחשבון.
אני חושב שכדאי לך להתחשב בו ולהפרד ממנו .
גם לו מגיע להיות בזוגיות עם מישהי שלא נרתעת ממנו.

princess265

New member
כל מה שכתבת נכון.

גם עכשיו קשה לי להתמודד עם זה, אולי הייתי צריכה מישהו מהצד שייתן לי קצת אובייקטיביות. גם כי קשה לי לדעת אם עניין המשיכה הפיזית עד כדי כך לגיטימי או אם אני סתם עושה סצינות (איך אייבורי ניסח את זה "נסיכה עם טקס בישבן"? מה...)

אבל זה קצת נכון, אומרים שבחורות אמורות לא להיות שטחיות ולשפוט בעקר לפי האופי. ומה שאני הולכת לאבד כשנפרד (סביר להניח שבסופו של דבר) זה בערך את כל מעגל החברים שלי, אז זה יותר מסתם מערכת יחסים.

לגבי זה שככל שזה יקרה מהר יותר ככה הוא פחות ייפגע - ולגבי זה שמגיע לו מישהי שלא מתפשרת עליו (צודק ב100%) - כמו שכתבתי כבר כמה פעמים אני דחיתי אותו מסיבות הגיוניות וטאקטיות. כבר שלוש שנים הוא מחזר אחריי (ולא יצא עם בנות אחרות - כולל תקופה של שנתיים שבכלל לא גרתי פה) ופשוט לא הייתה דרך להמשיך את זה כידידות כי לא הרגשתי נוח עם הידידות. וגם לא כל כך מרגישה נוח עם מה שקרה מאז.

בכל מקרה - תודה על התגובה, ממש מעריכה את זה

orig429

New member
בבקשה

אני יכול להבין. אני ניתקתי קשרים עם אנשים הקשר שלהם
יתחזק עם מישהי שיצאתי איתה. אז הם לא חלק מחיי, אך בשלב הזה
הם כבר לא חלק מחיי. זה מבאס, אך כשאין ברירה, אין ברירה.

עדיף שיפגע כמה שפחות. אני למדתי את הלקח בדרך הקשה והכואבת.
פעם כהצד הפוגע ופעם כהצד הנפגע.

דבר כזה אף פעם לא נגמר טוב.

תתנחמי בזה שכולנו עושים את הטעות הזאת מתוך חולשה כזאת,
או אחרת. בסוף לומדים ומתחשלים

Berethor

New member
אל תקשיבי לסיסמאות מתחסדות ושובינסטיות

אם לגבר חשוב מראה של בחורה, וכמעט לכל הגברים זה חשוב, אין סיבה שלך זה לא יהיה חשוב, ואם לגבר חשוב משיכה מינית והנאה מדברים מיניים, אין סיבה שלך זה לא יהיה חשוב. אנשים שחושבים שאם את אישה אז אסור שהיו לך סטנדרטים זה אנשים שרואים בך או תמימה מדי או כלי בידיו של הגבר, שרק מספק תרצונות שלו, ואין לו רצונות משל עצמו. מראה/גוף הוא דבר מאוד חשוב, אין לך מה להתבייש בכך שזה חשוב לך, תפסיקי לנסות להיות יותר "חסודה" ממה שאת באמת. את רק פוגעת בעצמך עם הצפיות המגוחכות והלא הגיוניות האלה. לאופי יש חשיבות, אבל למראה יש לא פחות חשיבות, ואף יותר בהרבה מהמקרים, מראה הוא חלק מהחבילה, זה טיפשי לנסות להתעלם ממנו, ואם את באמת רוצה להתעלם ממנו למה שלא תעשו את זה בחושך או שישים קסדה על הראש? אפילו במקרה כזה זה סוג של רמאות עצמית. באמת שלא היית צריכה להמשיך את זה יותר מידידות, אם את לא נמשכת עליו והמראה שלו לא מוצא חן בעניך או לא מתאים לך, אין לך מה להיות יותר מידידה של מישהו כזה, זה לגיטימי שלא תרצי יותר מידידות עם מישהו כזה. יש אנשים שחושבים שנשים חייבות להם משהו אבל לא כך הדבר.

princess265

New member
אני מבינה מה שאתה אומר אבל

תבין שזה הדדי לחלוטין. זה פשוט לא הולך.
אולי אנחנו (אני והם) אנשים שמושכים אליהם אנשים לא מתאימים ... ולכן "נופלים" זה על זה

Berethor

New member
זה הקאץ'

למשוך לעצמך מישהו לא מתאים אולי עדיף מכלום, אבל זה לא באמת נותן לך הרבה.

AlabamaW0rley

New member
אין דרך נעימה לדחות מישהו

אבל את כן יכולה לקטוע את היחסים האלה בשלב מוקדם, לפני שנוצר קשר עמוק יותר ולפני שיש הרבה מה להפסיד. כי באמת, את יכולה לבקר את עצמך עד מחר כמה שאת שטחית, אבל זה לא יגרום לך להמשך לבחור. זה מה יש. המשיכה שלנו איננה פוליטיקלי קורקט.

חוץ מזה, אני מכירה לא מעט בחורים מעניינים עם מבנה גוף רחב פלוס.

princess265

New member
לא אומרת שאין בחורים רחבים ומעניינים

מה שברור זה שזה עניין של מכלול מראה+אישיות וכו'. צודקת בקשר למה שכתבת... שמחה שכתבתי פה, זה עזר להיות קצת יותר אובייקטיבית.

Berethor

New member
מעניין למה כל כך מפריע לך שהוא סקיני

האם זה פשוט נראה לך דוחה או גם משום שגבר קטן מאישה נראה מגוחך, בכל אופן שני הסיבות הגיוניות.

Berethor

New member

דווקא משום שהקשר הזה נגרר הסיכוי לפגיעה גובר, אם הייתה קוטעת את זה מהתחלה, ובלי נשיקות, היה עדיף.

princess265

New member
היי, ראיתי שעברת על כל השרשור

אז כמו שאולי קראת/פספסת, ניסיתי לפחות שלוש פעמים להיפרד רישמית מהבחור. אמרתי לו שכל החברים שלו נשואים ואני לא ממהרת לשם. הוא מתקרב לגיל 30 ואני עוד לא הגעתי ל - 25. שעדיף לא להרוס את הידידות. אפילו פעם אחת (אחרי הנשיקה הראשונה) אמרתי דוגרי שזה פשוט לא ממש זה. אבל הבחור בשלו - ובסוף ממש הרגשתי שאין עם זה ממש ברירה - או זוגיות או לחתוך אותו מהחיים שלי. אז נתתי עוד צ'אנס (בגלל כל הסיבות שרשמתי).

נראה שאני הולכת לסיים את הקשר הזה והפעם לא להישאר ידידים, כי כנראה שאי אפשר... ואני אאבד את כל מעגל החברים שלי, אבל זה באמת הדבר שנכון לעשות. ראיתי שכתבת עליי "עלמה במצוקה" ב"דיון" הזה עם אייבורי - האמת שועכשיו קצת מרגיז אותי שאולי איך שהוא באמת נגררתי למקום הזה.

תודה על התגובות

Berethor

New member
אם כך הוא אפשר לומר שהוא לוחץ עליך

הוא לא נותן לך להיפרד ממנו, והוא לא רוצה להיות ביחסי ידידות איתך. אז אומנם הוא לא חייב להיות ידיד שלך אם הוא לא רוצה, אבל באותה מידה מה את צריכה "ידיד" כזה?, אם הוא מתנהג ככה הוא לא רק לא מתאים לך בתור בן זוג אלא גם בתור ידיד. לא הייתי חושב פעמיים אם לחתוך אחד כזה מהחיים שלי. בכל אופן שמחתי לעזור וטוב לראות את התגובה הזאת שלך, באמת חבל שנגררת למקום הזה, זה לא היה שווה את זה.

מילי1991

New member
אל תתפשרי

מבינה אותך לגמרי.. וכן לפעמים הייאוש ו"תקופת היובש" גורמת לך להגיד לעצמך שאת סתם בררנית
אבל בחייאת רבאק, עם כל מה שאת מרגישה לידו זה פשוט נשמע רע!

הגזמת לגמרי!

את רק בת 23 וזה לא גיל מופלג.
אל תשכבי עם מישהו שאין לך משיכה אליו כי זה יהיה נורא ואיום. אין עוד דרך לתאר כמה גרוע זה יהיה.

תפסיקי להרגיש מסכנה, מתוסבכת וחסרת ברירות- ואם את לא מסוגלת לעשות את זה לבד תפני לתמיכה מקצועית (פסיכולוג).
תחיי את החיים שלך, תעשי דברים שאת אוהבת, תפגשי אנשים, תצאי עם גברים ובסוף גם תפגשי מישהו שיש לך משיכה אליו. בכל הרמות.

בהצלחה!

למעלה