אני לא יכולה לסבול יותר

Lady Stark

New member
מותק

זה ממש לא פייר, מה שקרה עכשיו עם אורלי. מצטערת מאוד.
אבל אני רוצה שתזכרי שזה זמני. התקופת מעבר הזאת בין פסיכיאטרים והפרידות שאת נאלצת לספוג.
וגם התקופה הזאת תעבור.
אני אברר אצל הפסיכיאטרית שלי אם יש סיכוי שהיא עובדת גם עם כללית, כדי שתוכלי לבדוק אם אפשרי יהיה לך ללכת אליה. היא ברמת גן, מקצועית, יציבה ומקסימה.

שולחת חיבוק גדול.

תבררי, אני אשמח מאוד

טריגר

אני רוצה למות. רוצה לסיים את הסאגה הזאת. לא רוצה יותר, מה יעשו לי? לא רוצה. הכאב בלתי נסבל, הפיזי והנפשי גם יחד. עם הזעם שיש לי עכשיו יכולתי לייצר טורבינה של חשמל לכל המדינה או לפחות לגוש דן. אני לא יכולה להכיל אותו. אני לא יכולה לתקשר עכשיו עם אף אחד. דברים נופלים לי ואני לועגת לעצמי, לא יכולה לעצור את זה. יצאתי מהמקלחת וחם לי מרוב עצבים ופתחתי מאוורר. לא יכולה יותר להיות לבד. לא יכולה. השח"עים הזמינו אותי למחר לארוחת ערב. אני מתנחמת במחשבה על האוכל של הדרוזי שאטביע בו יגוני מחר, ולעזאזל עם הכול. ממילא הכול עומד להיגמר ואין לי כבר כוח, אז לפחות ליהנות קצת קודם. למי יש כוח לוועדה המחורבנת של יום ראשון. אני צריכה לשחק אותה חביבה לבריות כשבעצם בא לי לכתוש את העולם מרוב זעם ובכי. אולי אני אקח כדור לפני. כל כך כואב לי. כל כך. עוד מעט אין יותר איילה. ואין יותר אורלי. ואין לי כבר מילים לצרוח, אז יש חפצים חדים שידברו את הכאב שלי במקומי, אני לא יכולה לצרוח יותר החוצה, אז אני צורחת פנימה. אני לא בן אדם שצועק. תמיד אומרים שאני ממלמלת, אז הנה. השריטות שלי מדברות בשבילי. הן מכוערות ופתטיות וכואבות לי עכשיו. אתמול לא הרגשתי דבר חוץ מפורקן של הכעס ושל התדהמה. אני רוצה למות. רוצה להיכנס למיטה ולהחליק לעולם שכולו טוב בלי לדעת אפילו. אני צריכה שישמרו עליי, אבל אין, גהה לא אופציה מבחינתי בכלל, ואי אפשר לאשפז אותי בכפייה כי אני לא פסיכוטית, אז מה שנשאר זה לסמם את עצמי עם התרופות של איילה (אני לא לוקחת אפילו שליש ממה שהיא אמרה לי) ולקוות לטוב. הבעיה היא שהטירוף מופיע כשלא מצפים לו, זה שבריר שנייה של החלטה לבצע וזהו, הופ, זה קורה. אחר כך אני לא מסוגלת להבין איך יכולתי, אבל אולי יגיע הרגע שבו לא יהיה יותר "אחר כך" בשביל להבין, אם מישהו מבין מה אני מנסה להגיד. השח"ע ביקש ממני לא לעשות כלום כי זה פוגע בו ובאשתו באופן אישי, אבל זה לא נשלט. גם אני לא רוצה לעשות את זה. זה לא שאני רוצה ועושה דווקא למישהו. זה פשוט בלתי נסבל, הכאב הזה, הכעס הזה, אז זה מה שיוצא ממני. אתמול לא היו לי מילים. היו לי המון, אבל לא יכולתי להוציא כלום. כלום. ממש כלום. ישבתי ובזבזתי לאיילה את הזמן. רציתי ללכת משם, להיעלם, אבל נתתי לה את הכבוד ונשארתי. אני לא יכולה כבר. אני לא יכולה לשאת את זה. לא יכולה. זה לא פייר. זה לא הוגן. זה לא צודק. למה שתיהן בהפרש של שבוע ובכלל. ומי יהיה לי. מי. אני נחנקת. אני נחנקת. שמישהו יציל אותי- - -

[אני לא מתכוונת לעשות שום דבר אובדני עכשיו, אז לא צריך לשלוח לכאן כלום].

מותק, את יודעת שאני דואגת מרחוק ואם את צריכה משהו אני כאן.

אל תדאגי בקשר לועדה תהיי את, מה יעזור לך לעשות להם הצגות עם פנים שמחות? תבואי כמו שאת, ספרי להם בדיוק מה קורה איתך ואני מקווה שהם יהיו אמפטיים מספיק כלפייך. אני גם הייתי בועדה כזו והיו חמישה אנשים בחדר (נדיר מאד נראה לי שהיו שם כמה חדשים שנכנסו לתפקיד ובאו רק לצפות) והכל עבר ממש חלק, הם שאלו שאלות שנראו לי ממש כנות ואכפתיות ואחרי עשר דקות הכל נגמר.

בנוסף, אני לא רואה סיבה לדאוג ליום ראשון כבר עכשיו. הכי הרבה שאני מרשה לך [
] זה להיות לחוצה חצי שעה לפני, אישית אני יודעת שדאגות לא ממש תורמות לכלום, תקני אותי עם אני טועה.

וחוץ מזה כדאי שתנוחי כמה שאפשר ונסי להירגע, אני חושבת שגם הלחץ האיום שאת נמצאת בו כרגע לא עוזר למצב הבריאותי שלך, אז פליייז, נסי לשמור על עצמך.

חושבת עלייך!

למהההההההההה??????????????????

למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה?למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה?

אני לא יכולה יותר - טריגר

אני לא יכולה יותר לחיות. אני לא יכולה למות. אני לכודה בגוף הזה עד שהוא יכבה את עצמו או עד שאני אכבה את עצמי או עד שאלוהים יכבה אותו או הכול ביחד. אני רק יודעת דבר אחד: ככה אני לא יכולה להמשיך. לא ככה. די. מספיק כבר. נמאס. אני רוצה רק דבר אחד והוא הולך להיגמר. והוא נגמר כל הזמן כל פעם קצת ובעוד זמן קצר לא יהיה יותר. ואולי גם אני לא אהיה יותר. אני לא יכולה. אני לא מסוגלת. אילו רק הייתי יותר אמיצה... הסבל הזה בלתי נסבל ואני רוצה לעשות לו (או לי, מה שיבוא קודם) סוף.

ליצי 16

New member
את תראי

שאת הרבה יותר חזקה משאת יודעת על עצמך, ושזה משבר והוא יעבור. אני מאמינה בך.
אני יודעת שעכשיו זה קשה ונורא כואב, ושולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות וחיבוק חם.

למעלה