אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

יוטו

New member
אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

הלכו לזרוק אבנים יחד עם האוייב על החיילים בבלעין? איך זה יתכן?

t i p o

New member
נכון

הם רק ישבו מול הטלוויזיה וראו אתכם זורקים עלינו אבנים, בקבוקים, ביצים ועוד כל מיני דברים, שופכים עלינו חומר כימי מסוכן, קוראים לנו נאצים, דוקרים אותנו ועושים עוד הרבה דברים גרועים לא פחות.

יוטו

New member
לא היה חומר כימי ולא אבנים. . הם

טוב שלא אמרת שירו עליך. . . הם התנהגו יותר מידי במתינות וזו היתה הבעיה שלהם. .

t i p o

New member
לא רק שהיה חומר כימי

הוא היה גם בכפר דרום וגם בשא נור. אני אישית הרגשתי אותו על היד שלי, אבל יש אנשים שהחומר נשפך על כל גופם, אם אתה מסרב להאמין לי אתה מוזמן לשאול את הרופאים בבית החולים שטיפלו בנפגעים. אני רק יכול לומר שיותר מ-60 איש הגיעו לבית החולים בגלל החומר הכימי ש"לא זרקתם". גם אבנים נזרקו, אבל לא הסתפקו בזה. וכן גם יריה נורתה מצד הפושעים המתפרעים, אומנם יריה אחת וזאת הייתה באחת ההתפרעויות בכיסופים.

t i p o

New member
הבגרות הנפשית שלך צריכה דחיפה

קטנה, כנראה שכחת לגדול גם בנפש ולא רק בגיל. רוב החיילים לא הורשו להביא לפינוי רובה, ואלו שכן הורשו היו רק החיילים שנשלחו למקומות בהם המתנחלים התפרעו.

t i p o

New member
אני אנחש

שאת לא באה בטענות אלי? אם כן, בבקשה תסבירי לי.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifלא, לא אלייך.

זה שהוא בכלל רוצה להרוג מישהו, מצידי אפילו כלב, אומר שהוא לא בדיוק בסדר. כל הערסים שמרביצים לחתולים, כולם שונאים אותם. אז למה להרביץ לערבי, שמלאני, ימני או מישהו זה יותר טוב?

Bronx Bomber

New member
איך זה אף אחד לא נעצר על החומר

הכימי? יש מאות עצורים ואף אחד לא באשמת התזת חומר כימי על כוחות המגרשים. שמעתי מהמגורשים שהם היו היעד של החומר שהגיע מהכוון שלכם. זה לא סוד שהמשטרה מכניסה חומרים למים שמתיזים על מפגינים. יתכן שחלק מזה חזר אליכם. יש חבר כנסת אחד שהביא את הענין לאחד מהוועדות. אתם תקבלו את העונש שלכם על הפשע שבצעתם נגד העם היהודי. יום אחד תקבלו פקודה לשחרר את חבל עזה, לגרש את הערבים, ולבנות מחדש את הישובים היהודים. לא אלמן ישראל.

יוטו

New member
40 איש מהאויב השמאלני והערבי זורקים

עכשיו אבנים. .

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifהיינו עסוקים.

ראינו משחק מכור, אתה מבין... בפעם הבאה נהיה שם, מבטיחה

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifודאי.

ובפעם הבאה שנהיה שם, גם נדאג שירו עליינו. כי אף אחד לא אמר יהודי לא רוצח יהודי, אסור רק לגרש אותם

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifאעביר זאת לגורמים הרלוונטיים.

ואגב - בפעם הבאה שתדגול ב"יהודי לא מגרש יהודי" - אל תגיד את זה, טוב? כי זו הדבר הכי צבוע שייצא לך אי פעם מהפה. ויהודי לא צובע יהודי [הוא רק שופך עליו חומצה].

never where

New member
למה "להם"?

גם אני וגם פלאפאל שמלאנים יהודים. בניגוד אלייך. אם אתה בדעה שצריך להרוג ולשנוא כל מי שלא חושב כמוך, אתה לא רק פרמיטיבי מסכן, אלא גם לא יהודי אמיתי. "לא תרצח", "קמצא ובר קמצא", שמעת? יהודים אמיתיים, אפילו חילונים, הולכים לפחות בערך בדרך התורה. אתה לא עושה את זה. חוץ מזה שנולדת לאם יהודיה, במה אתה יהודי בדיוק, אם אתה עובר על הכללים הבסיסיים ביותר? שבוע וטוב וחד מולד שמח, או מה שלא יהיה החג הבא

עזוב, יוטו הוא טרול

שכל מה שמעניין אותו ומניע אותו זה הפחד שלו שיפנו אותו ממרומי הוילה שלו בקרנ"ש. תן לו כסףףףףףףףף!!!!!!! ותרא האותו משתתק מהר מאוד. יוטו=

למעלה