הם רק ישבו מול הטלוויזיה וראו אתכם זורקים עלינו אבנים, בקבוקים, ביצים ועוד כל מיני דברים, שופכים עלינו חומר כימי מסוכן, קוראים לנו נאצים, דוקרים אותנו ועושים עוד הרבה דברים גרועים לא פחות.
הוא היה גם בכפר דרום וגם בשא נור. אני אישית הרגשתי אותו על היד שלי, אבל יש אנשים שהחומר נשפך על כל גופם, אם אתה מסרב להאמין לי אתה מוזמן לשאול את הרופאים בבית החולים שטיפלו בנפגעים. אני רק יכול לומר שיותר מ-60 איש הגיעו לבית החולים בגלל החומר הכימי ש"לא זרקתם". גם אבנים נזרקו, אבל לא הסתפקו בזה. וכן גם יריה נורתה מצד הפושעים המתפרעים, אומנם יריה אחת וזאת הייתה באחת ההתפרעויות בכיסופים.
זה שהוא בכלל רוצה להרוג מישהו, מצידי אפילו כלב, אומר שהוא לא בדיוק בסדר. כל הערסים שמרביצים לחתולים, כולם שונאים אותם. אז למה להרביץ לערבי, שמלאני, ימני או מישהו זה יותר טוב?
הכימי? יש מאות עצורים ואף אחד לא באשמת התזת חומר כימי על כוחות המגרשים. שמעתי מהמגורשים שהם היו היעד של החומר שהגיע מהכוון שלכם. זה לא סוד שהמשטרה מכניסה חומרים למים שמתיזים על מפגינים. יתכן שחלק מזה חזר אליכם. יש חבר כנסת אחד שהביא את הענין לאחד מהוועדות. אתם תקבלו את העונש שלכם על הפשע שבצעתם נגד העם היהודי. יום אחד תקבלו פקודה לשחרר את חבל עזה, לגרש את הערבים, ולבנות מחדש את הישובים היהודים. לא אלמן ישראל.
ואגב - בפעם הבאה שתדגול ב"יהודי לא מגרש יהודי" - אל תגיד את זה, טוב? כי זו הדבר הכי צבוע שייצא לך אי פעם מהפה. ויהודי לא צובע יהודי [הוא רק שופך עליו חומצה].
גם אני וגם פלאפאל שמלאנים יהודים. בניגוד אלייך. אם אתה בדעה שצריך להרוג ולשנוא כל מי שלא חושב כמוך, אתה לא רק פרמיטיבי מסכן, אלא גם לא יהודי אמיתי. "לא תרצח", "קמצא ובר קמצא", שמעת? יהודים אמיתיים, אפילו חילונים, הולכים לפחות בערך בדרך התורה. אתה לא עושה את זה. חוץ מזה שנולדת לאם יהודיה, במה אתה יהודי בדיוק, אם אתה עובר על הכללים הבסיסיים ביותר? שבוע וטוב וחד מולד שמח, או מה שלא יהיה החג הבא