אני מגישה מועמדות

אני מגישה מועמדות

קוראים לי נעמי ואני בת 18 (וקצת...) מטר 65... התחביבים שלי הם..כתיבה,שירה, ללכת להצגות ,מחזות.. בעיקר המון המון ספרות. חוץ מזה גם המוווון שינה,אוכל,מסיבות ואוכל שוב . לא ,אני לא מעשנת.. הצבע האהוב עלי זה סגול.. המוטו שלי לחיים זה -DO LESS LIVE LONGER! התוכניות שלי לעתיד זה להיות עיתונאית/סופרת/זמרת/משוררת/שדרנית/שחקנית או נשואה למליונר שלא יחתים אותי על הסכם ממון לפני החתונה. מה אני מוכנה לעשות בשביל לזכות? האמת? כלום...

סליחה על השאלה הקטנה, אבל...

בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר אנשים שכחלק מהתחביבים שלהם/ן מציינים "לישון" או "לישון והרבה" וכד´. מה זה?! זה באמת תחביב? תחביב לא אמור להיות משהו שעושים? וחוץ מזה, אור ירח יקירתי, כאחד שהוא קצת עיתונאי/סופר/משורר/וכו´ - צבירת שעות שינה לא תביא אותך לזה... עכשיו, אם תסתכלו על השעה שבה נכתבה ההודעה תבינו שלי יש את הבעיה ההפוכה עם העניין הזה של השינה...

סליחה על התשובה הקטנה ,אבל...

. כן.שינה זה תחביב. יש כאלו שאוהבים לשחק דוקים. אני אוהבת לישון. וחוץ מזה. שהתכוונתי לשינה...לא הייתי הכי הרבה רצינית.. אני פשוט אוהבת לישון.הפכתי זאת לתחביב. "תחביב לא אמור להיות משהו שעושים?"...ובכן...גם לישון זה עשייה.. אתה יודע כמה אנשים היו רוצים תחביב כמו שלי? להכנס למיטה ופשוט להרדם בלי שום מחשבות מיותרות? וחוץ מזה,נער מעלית כאחת שרוצה להיות קצת עיתונאית/סופרת´משוררת/וכו´- אני מודעת לעובדה שצבירת שעות שינה לא תביא אותי לזה... אבל ובכן..יש לי חיים שלמים לדאוג לזה. עכשיו עזוב אותך. תן לישון קצת..

לילה טוב../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif

אני כנראה קשיש מידי בשביל להבין את ההגיון שבדבר. אני כבר הגעתי לגי השלאף-שטונדה.

נער מעלית?

איזה הגיון? מה צריך הגיון בשביל לאהוב לישון וחוץ מזה אתה לוקח דברים ברצינות יתר על מידה. עזוב אותך שטויות,שתה ספרייט.

עזבי.

ההגון שלי הוא לא ההגיון שלך. יש בינינו ים של זמן. אני האחרון שלוקח דברים ברצינות-יתר-על המידה. וספרייט אני ממש לא סובל.

ליאן.

New member
גם אני חברה במועדון הפוך..

ואני משקיעה לפחות שליש מהחיים שלי בתחביב הזה.. תן קצת קרדיט..

גם אני מגישה מועמדות../images/Emo70.gif

שמי הדר ואני בת 18 וקצת, בת מזל סרטן ממרכז הארץ . תחביבים: לישון (כן גם אני...), לשיר, לקרוא, לראות סרטים ולצאת לרקוד ולהתפרע. יש לי אתר אישי באינטרנט... אתם מוזמנים להכנס גובה 1.67 מ. צבע אהוב - סגול. מוטו אישי "חיה ותן לחיות" סטטוס חברתי - רווקה . תוכניות לעתיד - ללמוד פסיכולוגיה או קולנוע בארה"ב או אנגליה, למצוא את גבר חלומותיי ולהקים משפחה. מעשנת קצת. מה אני מוכנה לעשות בשביל לזכות בתחרות? את האמת?! שום דבר... אם אני אזכה אני רוצה שזה יגיע לי, ולא בזכות משהו שעשיתי.

ליאן.

New member
היי קופידונית..

תגידי... איך הזכייה תגיע לך אם לא תעשי כלום בשביל זה ? בשביל לזכות צריך לעבוד.. !

אני רוצה שזה יגיע לי בזכות עצמי...

הרי זה תחרות הנחשקים והנחשקות ולא ה"אנשים שעשו הכי הרבה כדי לזכות בתחרות הנחשקים והנחשקות"... got my point?

ליאן.

New member
כן אבל...

אם למשל, מועמדת א´ תגיד שהיא מוכנה לתת את כל כספה לעניים, להאכיל קמבודי או שניים, להביא שלום עולמי, למצוא לליאן חתן עד לתאריך 8.8.02 שיהיה יהודי כשר למהדרין בכל רמ"ח אבריו בעל זיקה ברורה לבני משפחת רוטשילד. אין ספק שהיא תיצור רושם אישי של טיפוס אוהב הבריות, נדיב ומתחשב שיגדיר לעצמו מטרה ויעשה מאמץ אמיתי בשביל להגשים אותה. והרי האופי של ה´נחשק´ הוא זה שעושה אותו באמת.. כי הכל בעצם בראש.. הלא כן?

ואם אני אגיד ש../images/Emo26.gif

אני אעשה את כל הדברים הללו ועוד בלי קשר לזכייתי בתואר "הנחשקת", אם אני אעשה את זה רק בשביל הזכייה זה קצת יוריד מהערך של המעשה לדעתי... צריך לעשות את זה ביום יום בלי קשר לתחרות כזאת או אחרת... אני ביום יום עוזרת לזולת, תורמת כל מה שאני יכולה נפשית וכספית לנזקקים ולא עושה את זה בשביל לזכות בפרס... זה לדעתי הרבה יותר חשוב!

ותשובות לעוד שאלות:../images/Emo26.gif

מהו האייקון החביב עלייך ביותר ?
איפה היית רוצה להתעורר מחר בעולם כולו, אם זה רק היה מתאפשר..? אנגליה
אני פשוט אוהבת את הארץ הזאת! מה היית מאחלת לעצמך, בהנחה וזה באמת היה מתגשם ? למצוא את גבר חלומותי, אחד שיהיה גם רומנטיקן, גם מצחיק וגם נאמן ושיראה טוב. האם יש מצב שאי פעם תדרדרי לזנות ? ממש לא! קולה או פפסי ? קולה, ורצוי דיאט איזה קורנפלקס אתה אוהב לאכול עם החלב שלך.. קינמונים
מה דעתך בנושא גברים המסירים שיערות מהחזה... לא מפריע לי כל עוד זה לא בצורה אובססיבית. מה דעתך על נשים המסרבות להסיר שיער מהחזה.. איחחח
איזו מורה היה הכי סקסי בתיכון.. מיכאל המורה להיסטוריה איזו חיה היא האהובה עלייך ביותר: כלבים, ויש לי שניים.

daaaaaaaam../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נראית טוף!!! בקשר למיליונר....-נפגש עוד עשר שנים ונראה מה נוכל לארגן...אבל עם הסכם ממון!!!

למעלה