אני מגישה מועמדות

בשבילך אני אהיה זיליונר.....

בלירות טורקיות
מה אני קונה לך....הממממ......שמעתי שמקימים שכונת יוקרה בג´נין...בא לך?

ההמממ האמת?

אם בעוד 10 שנים ג´נין תהיה שכונת יוקרה והערבים יעלמו מהשטח ויהו שם רק אנשים כמונו. אז טוב מאוד. למרות שאני מעדיפה שתקנה לי שטח בירח עכשיו.. זה זול עכשיו לעני מרוד כמוך. אבל עוד 10 שנים נעשה מליונייייייםםםם!!! ונשתלט על הירח והשלטונות יבואו אלינו בכדי להגיע לירח ויהיו לנו חברות תיירות וטיסות משדה תעופה משל עצמנו ונעשה ים ים ים ים כסף!!! אני רואה את זה ! הפרסום,ההון,המודעות!!! התהילה!!!!!!!! I AM GOING TO LIVE FOREVER!!

הממ..פרפר מאמי שלי...

מהיר מידי בשבילך? אני אאט.. *מחזירה את כל תוכניות ההשתלתות לחמש שנים לארון* שיגיע הזמן מאמי,נדבר על זה... אני לא רוצה שיקרה משו ללב הרגיש שלך... (הוא אכן רגיש נכון?)סתם.....(לא,באמת.?)

../images/Emo6.gif די נו...כבר ראיתי שאת משוגעת...

אחרת איך תסבירי לי את זה.....

הייתה אמורה להיות בהודעה הקודמת

שורת מחץ,אבל אני עייף מדי מכדי לחשוב עליה..... טוב,אני הולך לשחק כדורגל....כשתסיימי להשתלט על הירח...תודיעי לי...

אני לא אפסיק לעולם.

אז... תלך לשחק כדורגל...יש לך מזל שאני אוהבת כדורגל. (GO ביתר וGO מאנצ´סטר יונייטד) ועוד משו? הא כן...כל נבחרת איטליה) ונדבר כבר...אהובי.

r i p l y

New member
שמתי לב.ששלוותא זה

מוטיב חוזר אצלך אתה מוכן להסביר למה כיצד איך זה ומדוע?? אתה יודע מה בעצם אל תסביר. ....

ריפלי?

יש משו שאתה רוצה מבעלי הזיליונר לעתיד? הוא כרגע משחק כדורגל.ואני אופה לו עוגיות חמות בתנור (חחחחחח ממש אשה טובה..חבל שזה לא נכון)

voguemaster

New member
הממ רק שניה

ריפלי היא בחורה, חמודה אמנם, אבל בחורה בכל זאת

כן,כשאני חושב על משוגעים.....בדר"כ

עולה לי מחשבה על בית משוגעים-מין פריק מוזר כזה,אני יודע....

פרפרוווןןן

בימי שבת...ושני.. תצפה להמון פיצוחים וצרחות בבית כי אני אזמין את כוווווווווווווווווווווללללם לראות משחקי כדורגל בטלויזית ענק שלנו איזה טלויזיה? מסכי ענק יהיו לנו!!!

את יודעת מה...הולך!אני אלך למשחקים

של מכבי,ואת תישארי עם החשפנים המזדקנים שלך....

אני אשאר עם החשפנים?

. באנה אתה בעל מעולה. וחוצמזה. אני לא מסכימה שתאהד את מכבי בעצם כן ככה יהיה ביננו מתח..נריב..בהתחלה על דברים קטנים..אחר כך על דברים גדולים..ונתחיל עם שטויות אתה תלך לחברים..אני אצא עם חברות.. ואז...נפנה לייעוץ ואני אתחיל לבכות..יאשימו אותך..היועץ יהיה עד טוב במשפט שלי. ואז אני אקבל חצי. רואה למה אני שונאת את מכבי! רואה למה היא גורמת! אתה פשוט פוגע בי!

אין בעיות...שיהיו חשפנים בני 10

ו-13! יש אתר מיוחד לחשפנים שנקרא most ugly people(אל תשימי לב לugly...זה בצחוק) נבחר אותם משם... חוץ מזה עוד 10 שנים ביתר לא תהיה קיימת(העזרת השם,בלי נדר,טפו טפו טפו ,בלי עין הרע..) ואז לא יהיה לנו על מה לריב... אוי...נהיה כ"כ מאושרים...

אני מבינה שאתה רוצה לריב מעכשיו

לעוד 10 שנים. אז ביתר תחיה ותנשום ויהיה לנו על מה לריב. ואם לא זה. אז אני פשוט אאשים אותך בכך שביתר לא חיה ונושמת.. ואת כל התהליך של היועץ...החברים..המשפט...והכל אתה כבר יודע.

למעלה