אני מגישה מועמדות

אז..........תשכחי מזה!!!../images/Emo6.gif

אני אייבא איזה בחורה מברזיל או משהו....

ואחרי מבט שני על התמונה שלך...

מה את אומרת על 25 אחוז?? ישראל קונה כחול לבן ,לא?

פרפר...נחמד לך...

. 25? אני מתחילה להתעניין....השגת את תשומת ליבי.. אבל אני במהרה יכולה להסיט את מבטי שוב ממך. וחוצמזה... המילה חצי אומרת לך משו.? כי לי היא אומרת הכל. ורגע! מה בכלל ערך הכסכונות שלך? במילים אחרות ועדינות יותר......... מה אתה שווה בכלל???

חצי מ-25 אחוז?? חחחחח

את ממש טובה במשא ומתן,אולי נשלח אותך לעראפת.... אז סגרנו על 12.5 אחוז?חחחחחח וסורי,אין לי כסכונות....

ליאן.

New member
מה זה ? מסחר בנשים ? ../images/Emo12.gif

אני חושבת שזה עדיין לא חוקי במחוזות ארצינו...

לא לא לא חמוד..אתה לא הבנת נכון..

. חצי...כמו חצי מ100.... עכשיו אני ממש טובה במשא ומתן.. אל תשכח לצחוק...לצחוק כל הדרך אל הבנק.

צחקתי איתך..!ברור שהבנתי שהתכוונת

לחצי מהשלם,אבל..... בואי נעשה עיסקה, הקול שלי + 30 אחוז + אחלה רבי + נעשה חתונה בחצר נצר... תמורת..תמורתך!!

אוי נו והתכוונתי לחסכונות. נודניק.

. אם תמשיך עם הקטנוניות הזו יהיה לנו קשה מאוד להסתדר.

לא לא לא....30..אתה מתקרב למטרה..

. אבל אני מחליטה אולם.ירח דבש.בתים.בתי נופש.. אם אתה מליונר כמו שרציתי...כסף זה לא בעיה נכון? ואני מעצבת את השמלה. אני אני הכל אני!!! וואו...כסף כן משנה אנשים.. אבל השינוי הזה יעשה לי רק טוב! חחח כיכר המדינה הנה אני באה!! כיכר המדינה?? בעצם...מטוס פרטי הישר לאיטליה ופריס! בית היוצרים הישר!

מיליונר זה עניין טכני.....כרגע אני

עני מרוד ,אבל עוד עשר שנים.....אני אהיה מיליונר!

גירושין?...המ..תן לי לשקול את זה..

תן לי 10 שנים לחשוב על זה. שתהיה מליונר...אני אענה לך. שאלה לי אלייך. ממה אתה מתכוון לפרנס אותנו? איך בדיוק תהפוך למולטי מלינור? הא כן.. עכשיו אני רוצה מולטי-מליונר.

../images/Emo6.gif יש לך גם חוש הומור....עכשיו אין

סיכוי שאני אתן לך להתגרש ממני!!! איך אני יהפוך...זאת תוכנית סודית,נראה לך אני פראייר ויפרסם אותה באינטרנט!?!?! טוב,כנראה שברור מי יהיה החכם בזוג הזה.....(ב צ ח ו ק!!)

בכלל לא בצחוק.../images/Emo6.gif

. אני החכמה פה. אני תמיד החכמה בין השניים. זה כי אני מתוחכמת יותר. אתה לא יכול להיות מתוחכם.אני לא אגיד לך למה.כי אם אגיד אני אגלה את הסוד שלי. בוא נשאיר את זה ככה... אני המסכנה (כן בטח) ואתה לוקח אותי לחסותך...(כמובן שרק עוד 10 שנים....כי אני בפרוש לא רוצה עני מרוד) אין לי בעיה לא להתגרש ממך. תן לי חצי מכל מה שיש לך ונסגור עסק. אה ועוד משו.. למקרה שתחשוב על להתעסק עם מישהי אחרת (לא שיקרה דבר כזה ..כי אתה תסגוד לי) אין משרתות צרפתיות באחזוה שלנו (הא כן..זה הפך לאחוזה..אחת מהן..ייהו לנו גם בספרד ואיטליה)..בקיצור רק משרתים(חסונים שעבדו במועדוני חושפנות..וזאת רק כי הם חזקים וטובים בעבודתם..בנקיון הבית כמובן..) ואם במקרה אני תופסת אותך אחרי כמה שנים..עם מישהי...זכותי להתגרש.. ולקבל חצי..מהכל. (גם אם זה יהיה מבויים..ומופרך ואני זאת שאביים את זה רק כדי להתגרש) אם כן ..אז הולך. אנחנו מתחתנים.

חחחחחחחחח-הולך!!!

לא יהיו משרתות צרפתיות,יהיו משרתות איטלקיות וברזילאיות וכו´... ואין לי בעיה עם משרתים שעבדו במועדוני חשפנות,לנפך-אני יעזור לך בזה.נפרסם מודעה בעיתון בנוסח: "דרושים חשפנים לשעבר,עדיפות לבני 60 ומעלה" ו....ברור שאני יותר מתוחכם ממך,פשוט אני עייף...
...אז תמצי את היום הזה,כי מחר כבר יהיה ברור מי החוליה החלשה(שלום!!) קבלי רמז-זה לא אני...

הצלחת להצחיק אותי.ההודעה שלך בידור.

כמובן שצחקת.. כדי לך.. שאני אעתיק ת´הודעה הקודמת שלי שתקלוט תנקודה שלי? אני אבהיר משו אחד. החשפנים.הם חשפנים לשעבר אך ורק כי הם יתפטרו יום לפני הם יעבדו אצלנו. והם בפרוש לא בני 60...(חם לי) משרתות? לא תהיה לך אפילו משרתת כורדיסטנית.שום דבר. וטוב.אתה יותר מתוחכם ממני (ככה זה גברים, החוכמה היא לתת לך להאמין במה שאתה רוצה.בזמן שאני יודעת טוב יותר) וחוליה חלשה? ...כן זו אני..כבר אמרתי את זה..אני המסכנה והחלשה..ואתה האביר החסון שלוקח אותי לחסותו. (טיפחתי לך את האגו מספיק?)

האמת שעד עכשיו לא הייתי בטוח...

אבל בגלל שאת מסכנה וחלשה...אני חייב לקחת אותך תחת חסותי.....
ולפני שפורום פמיניזם מוציא עלי פולסא דנורא ,אני מודיע שזה היה בצחוק! או שלא...

לא לא ! שום צחוק!

.! עוד 10 שנים.אני ואתה.נשואים. כמובן תחת ההסכם שדיברנו עליו.. אתה חייב להיות זיליונר!!! הא כן.זה כבר זילינור. יוו לך תדע אם תעמוד בציפיות שלי עוד 10 שנים. הממ..בינתיים...מה אתה קונה לי?

למעלה