אני מודה לאלוהים

whatascene

New member
כל דבר זה פאנק..

אפילו אבריל כבר חושבת שהיא פאנק... מעניין לאן זה יגיע....

whatascene

New member
התכוונתי שזה מה שקורה בזמן האחרון..

ואבריל היא לא וואנבי! היא הארד קור, לא שמעת?! ....

ADCMAN

New member
בטח,

היא ניראתה מתהלכת עם חולצה של Circle jerks וגם מופיעה עם חולצה של GBH ושלא נדבר שהיא מושפעת מ- Misfits, DxRxI,DOA,DISCHARGE

Sum41xGiRL

New member
ya snhork

well, Avril hear like Madball songs and not like the bands you've been written. well, Madball rullz. fuck off gay

whatascene

New member
היא נורא מוכשרת..

היא גם הסיד וישס של הדור שלה (לא שהיא מכירה את הפיסטולז.. כי הרי "הם ישנים, לא?"), גם קורט קוביין, וגם יודעת לנגן Am! אני אומרת שצריך לסגוד לה לנצח!! לחיי אבריל, שכותבת את כל השירים שלה לבד עם עוד חמישה אנשים..

Sum41xGiRL

New member
i dont know how to do

the chord Xm lol well, Avril got one good song: "My happy ending" and the sex pistols were bunch of wanckers. Sid vicous was a moron.

whatascene

New member
תגיד מה שתגיד, הם היו הפאנק..

וכל השירים של אבריל אותו דבר אצלי.. והמילים שלה.. אוי המילים.... =\

Sum41xGiRL

New member
i always said:

Death to the pixies!!! (and to Avril) Viva la minor threat! Long live the greatest Hardcore punk ive got gorilla biscuits and nothing to do ive got gorilla biscuits and i dont need you

Sum41xGiRL

New member
hey,

i remmber once Ori asked about "who's like Minor threat" and you said that you dont like them and Ian Mec'ckeys voice i'm glad you change your minds. stright edge hardcore is the best are you Stright Edge?

healing drug

New member
אין מצב שאני אמרתי את זה כי

אני תמיד אהבתי אותם... ואם כן שים קישור לראות מה כתבתי/ ואם כן סימן שאני הייתי סטלנית באותו הרגע ולא ידעתי מה אני מדברת...

ADCMAN

New member
קישור אחד, שווה אלף מילים

את לא אהבת מיינור ת'רט מיינור ת'רט להקה גדולה. טוב גדעון, תביא היום את הדיסק של dri. ולמרות גדולתם של מיינור ת'רט... אני שומע עכשיו קוק ספארר. זה גאונות. מיינור ת'רט

healing drug

New member
אויש ואללה אני מצטערת מעומק ליבי

קבל את סילחתי?
מקודם...בכלל זה לא היה השיר הזה אני התבלבלתי עם להקה אחרת...לא משנה עכשיו איך קוראים לה כי היא מעפנה ביותר... אבל אני כן אוהבת את מינור ת'רט וגם יש לי כמה דיסקים שלהם אבל לא קנויים!

למעלה