אני מודה לאלוהים

healing drug

New member
אני אוהבת את:

12XU straight edge Minor Threat - זה שיר אלוף Guilty of Being White Small Man, Big Mouth זה לפי דעתי השירים הטובים שלהם וברור שגם כל השאר אבל אילו הפיבוריט שלי (חח)... אתה רואה שאני אוהבת אותם ואגב מקודם התבלבלתי עם הלהקה Toxic Narcotic בעעעע תגיד יש לי רק 24 שירים שלהם חסרים לי שניים ואני לא מוצאת אותם בשום מקום (גרררר) :Think Again ו-Bottled Violence יש לך אותם? ומהם הם השירים המועדפים עליך?

ADCMAN

New member
כן יש לי אותם.

בעזרת נפלאות הסולסיק יש לי את כל הדיסקוגרפיה... השירים האהובים עליי: Out of step Filler Straight edge minor threat Small man, big mouth guilty of being white 12XU Out of step(with the world(- הגירסא המהירה

BlueBeIl

New member
בחיים לא יצאה הודעה הומופובית מהניק

הזה.... נראה שהתבלבלת עם מישהו\י אחר\ת

coullette

New member
אפשר לחשוב שהפועל

לא שרים "מכבי נאצים" ו"שמעון מזרחי תתאבד"?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבדיוק!

והם עושים את זה הרבה יותר נורא.. אני מכירה מלא אוהדי הפועל, שאומרים דברים הרבה יותר נוראיים... אפשר לחשוב מה אמרת כבר... אוהדי הפעול מאחלים לכל שחקני מכבי למות... אבל באמת, לא בציניות הם אומרים את זה... יופי שלא הגזימו

Sum41xGiRL

New member
so?

you have to be like them? no. this is them fuck, any hapoel TA suck Yesh Rak Adom BeHaifa Rak Hapoel Haifa

yoseflotz

New member
טיפשה../images/Emo112.gif

מדובר בקבוצת מכבי ת"א בכדורסל, שניצחה וזכתה בגביע אירופה. אוי סליחה מי חסר טאקט? טיפשה. חצי מהעיתון מלא בזה, אז אולי תרימי את האף שלך קצת יותר גבוה,(אם עדיין לא הגעת למקסימום) ותוציאי אותו מהתחת של אבא'שלך. פףף את כל כך דפוקה שאפשר להתעלף. איזה שיר נאצה? "מי שלא קופץ אדום" את אדומה, אז פשוט אל תקפצי, מה זה משנה לך שהאחרים קופצים? נראה שזאת לא הפעם הראשונה שאת עושה מעצמך בושות אה? פףף ועוד אני חסר הבנה וחסר טאקט...פחחחח

wommer

New member
ת'אמת...כאוהד מכבי...

אני מתחיל לתעב אותם... זה נמאס לראות אותם כל הזמן משחקים...ואמממ מנצחים...ומנצחים בקלי קלות... אני אפילו לא התעצמתי לשבת ולראות את המשחק...הראשון והשני... כל כך משעמם וצפוי, אז למה לשבת ולראות את המשחקים...כל השנה לא ראיתי משחקים בכלל...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני ממש אוהבת את מכבי,

ואף פעם לא נמאס לראות משחקים... נכון, העונה הם לא הפסידו הרבה, אבל בכל זאת זה מעניין... גמר הפיינל פור לא היה צפוי, אף פעם אי אפשר לדעת מי ינצח... רבע שלישי הגיעו כמעט לשיויון עם טאו, אז הם יכלו להפסיד, הם לא ת-מ-י-ד מנצחים... וזה תמיד מותח לראות משחקים שלהם... וזה גם תמיד כיף לראות את באסטון מטביע!!

למעלה