אני מוזמן למשפט בגין נסיעה ברכב שרשיונו פקע

shlang

New member
אני לא צדיק תמים, ואכן כמו כל נהג

יש עבירות (קלות) שאני עושה, אני לא אסתכן ואסכן אחרים בעבירות תנועה, אני מבין את כוונתך, לא תוכל לתקן את העולם, אני רק מאחל לך (מכל הלב) שלא תיפגע בכביש
לחצות קו הפרדה רציף אפילו שהכביש כמעט ריק משני הכיוונים הינה עבירה קשה ולנהג אין כל שיקול דעת בנושא.
אגב, אני לא שוטר או מתנדב

פופאי 100

New member
למי יש ביצים לנסוע ביום כיפורים

אם ינשא לא היו לו רכב ולא ביצים

וביום כיפורים הטנקים והנגמשים נסעו על הכבישים גם נסעו
מי שהיה מנסה למנוע אז דמו בראשו היו מחוררים אותו
זה שעת חרום זה לא זמן רגיל אנכנו לא גרמנים או אוסטרים

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
הסבר קצר על המעמד בבית המשפט

בעניין הדו"חות והעונשים הוסבר היטב ע"י קודמי
1. רכב שלא עבר טסט מעל חצי שנה - עבירה חמורה, שאינך יכול לדעת אם הרכב תקין או שמהווה מלכודת מות.
2. נראה לי מוזר 3 שופטים בבימ"ש תעבורה, נוכחתי במאות משפטים, תמיד היה שופט אחד.
3. עניין הזמן - בהחלט לא תקין, מוזמנים כמה אנשים לאותה שעה וכמעט אף פעם המשפט לא מתחיל בזמן ויש לכך כמה הסברים/תרוצים
א. לעיתים הנאשם מתעכב מסיבה כל שהיא ויש להמתין לו.
ב. לעורך הדין יש באותו יום מספר משפטים בכמה אולמות ומתמרנים את מועדי המשפט כך שהנא לא יפסיד את הגנת עורך הדין ששכר,
ג. לא ניתן לדעת כמה זמן יארך משפט ומשפטים נדחים בגלל משפט קודם שמתארך
ד. לשופטים עומס עבודה עצום ולכן משתדלים שלא יהיו "חורים" בזמן למקרים שמשפט מתקצר, שנאשם או עד לא מגיע או כשמישהו מבקש דחיה
ויש עוד.

ביל בול

New member
הערות על הערותיך,

1.מה שאתה כותב אולי תואם את התאוריה שמלמדים באיזשהו מקום,
ואינו נכון כשיש לי אישורים ממוסך על תיקונים ומצב רכבי באותה תקופה, ונייר ממכון רישוי שם עברתי לבסוף הטסט ,המראה על ליקויים זניחים.
2.שלושה שופטים ישבו במסדרון מאחורי שולחן ארוך, ונערכו שלושה דיונים במקביל....כשמול כל שופט יושב נאשם / עו"ד.
3. א- לא רלוונטי,זה לא היה הסיפור,ב- גם לא רלוונטי לסיפורי, ג-ד- אני חושב כי הבסיס לבעיה הינו הנורמה שהשתרשה כאן, כי אפשר לחכות, וכך אתה מחכה בטלפון, מחכה בפקק בכביש,מחכה לרופא,מחכה למשפט.....דווקא התרשמתי בדקות שהיית בבית המשפט, כי יש שם אנשים המנסים ליעל, ולא כל כך סבלתי מביזבוז זמני, אך אני מודאג מהאווירה שצריך לחיות עם זה.....ומצד שני למערכות אין סובלנות לאזרחים שלא ממלאים חובם בזמן.

creth11

New member
שוב בהערותיך אתה מעיד על תפיסה רופפת

של המציאות
בימ"ש תעבורה יושב רק שופט אחד - תקרא שנית ותפנים.
ליד שולחן השופט יושבת קצרנית מצד אחד של השופט ופקיד\ה של בית המישפט מהצד השני, היצלחת להבין ? לא ? תקרא לאט מהתחלה זה לא מסובך.
אישור התקינות של ריכבך לא מעניינים איש ולא לעניין (מנותקים מהמציאות) מכיוון שלא הואשמת בנהיגה ברכב לא תקין, נישפטת על נהיגה ברכב שפג תוקף הרישיון שלו מעל חצי שנה, אתה מסוגל להבין את ההבדל בין האישומים ? גם אם הייתה מביא אישורים שהרכב יותר תקין מחדש זה לא קשור לאישום שלך, הבנת ? לא? תקרא שנית לאט אני סבור שזה מוסבר פשוט.
לעניין סידרי הדיון בבימ"ש תעבורה - יום הדיונים מחולק ל2 לפני הצהריים ואחרי הצהריים , המוזמנים לפני נהצהריים כולם מוזמנים לשעה 8:30 בבוקר, המוזמנים לאחרי הצהריים כולם מוזמנים ל 13:00 (אאל"ט) הבנת ?
התובע מסדר את הסדר לפי כל מיני אילוצים ואם היה לך עו"ד אני מקווה שמבין קצת יותר ממך בתעבורה אזי הוא יודע איך לדבר עם התובע ולקבוע שעת דיון,
שוב אם לא הבנת את מהות העבירה שלך זה עצוב, לא מערכת המישפט לא צריכה להיות סובלנית יותר מהקיים לאנשים שאינם מקיימים את החוק ועוד בכוונת תחילה כמוך, הנוהג במכוון ובכל מיני תירוצים עלובים ברכב ללא רישטי בתוקף.
את גן הילדים סיימת בגיל 6 לכל המאוחר, אם יש ביגך רישיון הינך נחשב בגיר האחראי למעשיו ומשלם על העבירות שלו.

ביל בול

New member
אתה לא מנסה/לא מסוגל להבין מה שכותבים לך,

אני הייתי הים בבית משפט, לא אתה, אתה לא מצליח להבין? לא נורא, העיקר שאתה מתפרנס מזה, ומרגיש טוב עם עצמך,
אתה לא שם לב מה שאתה כותב, אתה כתבת שאיני יכול לדעת אם רכבי תקין, אתה התיחסת לתקינות הרכב.....והשבתי לך כי אפשר לדעת, כשאני יודע ביחד עם זה כי אשמתי היא נהיגה ברכב ללא רישיון.
אני מרגיש שהשיח איתך קצת מטופש,ואפסיק כרגע להתיחס לשאר דבריך, ואולי אחזור לראות את הקלישאות שבטח תשחרר ממחסן הקלישאות שטיפחת במשך שנים.

שלושה

שופטים ? אין בעל חי כזה. בתעבורה
בהמשך להערכת העונש של חברי המלומד אותה לא אהבתי וזו לשון המעטה. יש דרכים לברור עצמי עם המשטרה כיצד נחתן לסיים
ואגב לפי תאור שלטי הפרסום. איני מכיר בית משפט כזה. אולי תאיר את עיני. שלטים סתם מותר לשים

ביל בול

New member
גם אתה לא מסוגל להתחבר לשונה

כתבתי :' שלושה שופטים ישבו במסדרון מאחורי שולחן ארוך, ונערכו שלושה דיונים במקביל...כשמול כל שופט יושב נאשם/עו"ד '
אתה יכול לומר לי עם איזה חלק של המשפט יש לך בעיה?
אין בכל הארץ שלושה שופטי תעבורה ?
דיונים לא נערכים במסדרון ?
אין דבר כזה דיון בשלושה מקרים נפרדים, וכולם מתבצעים לאורכו של אותו שולחן ?
לסיפא שלך,אם תקרא שוב, כתבתי ברורות כי הפירסומות בחוץ.
וחבל שלא הבנתי מה אתה כותב בחלק האמצעי של כתיבתך.

shlang

New member
מה שראית הם 3 תובעים של המשטרה

שעסקו בעיסקאות טיעון מול עו"ד של עברייני התנועה, אלה לא שופטים! שופטים לא יושבים במסדרון, יש להם אולם שבו נערך הדיון
מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות כמו שכתבת כאן
יום עצמאות שמח

ביל בול

New member
חשבתי לרגע כי אולי נפתרה התעלומה.....אבל לא,

התקשרתי עכשיו למשרד העו"ד שייצג אותי, ושם אמרו לי כי סיפורי נכון ,דיוני היה מול שופט.
תבדוק יותר עצמך לפני שאתה כותב....

shlang

New member
תבדוק את העו"ד שלך, יותר טוב. לא שמעתי

ולא ראיתי 3 שופטים יושבים במסדרון ושופטים אנשים ואני נמצא לא מעט בבתי משפט

פופאי 100

New member
כנראה צבעו את לשכותיהם

כמו שאומר כבודו שצובעים באברבנאל וכולם נימצאים לידך בכביש !!!!

בחזרה לעתיד 3

בארבעים שנותי בתחום המשפט התעבורתי לא ראיתי דיון במסדרון ולא שלשה שופטים יחדיו. המדובר בתובעי תעבורה שטיפלו בנושא הסדרי טעון. ביום הקראות
בדיון משתתפים שופט תובע משטרתי ונאשם עם או בלי בא כוח אז כדאי שתלמד

creth11

New member
בחזרה לעתיד 4

הוא לא ילמד כלום מאף אחד
הוא כבר יודע הכל הכל יותר טוב מכולם
הגאון מסביר לנו את סידרי המישפט ומנסה להסביר לאפסים כאן שאת החוק והתקנות ניתן וצריך לקיים רק שנוח לו ואיך שנוח לו

פופאי 100

New member
צריך לעמיד עמודי תלייה כמו החומניסתים

למען יראו ואיראו
מה קרה אנו רק בני אדם לא קורה שטועים לא קורה ששוכחים
מה אתם לא טועים מה על כל טעות אתם משלמים לחברה
מי שעושה את מירב עברות התנועה הם שומרי החוק "חסידי עומות העולם "

creth11

New member
צריך להפסיק להשתין על החוק ולתרץ את מעשיך

בחוסר ידיעה או בכך שפעם הייתה נהג גיבור על
אתה לא מסוגל לקיים את החוק ? או שתלמד מחדש או שתפסיק לנהוג ולסכן את שאר משתמשי הדרך
טעויות בכביש הורגות ( כן חלק גדול מהתאונות נובעות מטעויות ובורות) עבירות בכוונת תחילה הם גרועות יותר ומסוכנות יותר, כמו שימוש בנייד בנהיגה, נהיגה בשיכרות ועוד ועוד עבירות הנעברות בכוונת תחילה כי האזרח חושב שהוא חכם או מעל החוק.
אתה לא מסוגל לנהוג כחוק? אתה לא כשיר לנהיגה אבל לעולם לא תצליח להוכיח שהשתן שלך הוא גשם ברכה.
נהג כחוק בלי תירוצים והיתחכמויות

ביל בול

New member
אם אתה מסוגל לבדוק כהלכה את סטטיסטיקת התאונות

תמצא את מספר הנפגעים הגדול על 'מעברי החציה', המקום לשם אנחנו שולחים אליו את ילדנו, המקום שהזקנים שמים בו מבטחם,
אותם מקומות הינם מלכודת מוות ,כי הם לא מסומנים באמת, כי הנהגים שפגעו בהולכי הרגל, לא הבחינו בהם,
זה אשמת הרשויות,הבלתי אחראיות,שאינם מסוגלות לעשות כהלכה את שבתחום אחריותם,
האם מישהו נענש על כך ?
לא אפתח יותר כרגע הנושא, בין השאר כי קשה לשכנע אנשים שהתקבעה בראשם ראיית עולם מסוימת.

פופאי 100

New member
מר קראש באידיש זה קרש ואני מקווה שאתה לא

מה תפקידך בעולמינו שופט עליון או קטגור או התליין יש לי גוב עבורך באירן
שם על אי חידוש בזמן של רישיון הרכב או תעודת זהות זורקים לגהנום
אלי זה מה שאתה חושב שמגיע במקרה זה
ומי סמך לדעת ולשפוט אותי אף שאתה לא מקיר אותי ולא בחנתה את כישורי בנהיגה
וכושר השיפוט שלי בכלל ובנהיגה ואם באמת זה היה כך אני לא ההיתי היכן ששרתתי

אם העם שלנו יתנהג כמו שנוהגים בצייתנו עיוורת כמו שנוהגים בווינה ושאתה וכמוך רוצים שננהג
אז לא היה היטלר וכל הכרוך בכך
ואם לא היה כושר האילתורים של דורי במלחמת יום הכיפורים לא היתה לנו מדינה
תחשוב על זה
כשאני הייתי בגולני וחזרנו מלוכלכים והמ-צים ניסו לתקוע לנו דו"חות
הם טופלו בהתאם (אושפזו ברמב"ם או במזרע ומאז עזבו אותנו במנוחה

ובקשר להשתנה אל החוק לי יש בעיה בשלפוחית(עצבנית כנראה מרוקאית )
אז אם החוק ההיה באזור אני מבטיח להשתין אל החוק כדבריך

פופאי 100

New member
מר קראש עם כל הפקפקה ושטיפות המוח שלח

השופט קנס אותה ב-1500 ש"ח ובאה גאולה לציון
ויאיר לפיד יכול לישון טוב בלילה יש לו שומרי חוק ושופטים בירושלים
מה חשבתה שהיתלו אותה בכיכר העיר

למעלה