הקרנף המנומס
New member
אני מוצא את עצמי בשלב של תלישת שערות...
... ואני בכלל קרנף.
נבצר מהבנתי ההתנהלות של עורכי התוכנית ומפיקיה.
א. רמת הקיטשיות כבר עוברה את גבול הטעם הטוב.
כתבתי כאן מקודם על ההבדל בין TAR ל"מירוץ-ישראל" אבל אפילו אז לא חשבתי שזה יהיה כל כך מובחן.
כמה אפשר לעסוק בחיי האהבה הבלתי נשכחים של טליה וקובי או בסיפורי המושב המרתקים של בת אל ומעיין?
ב. למה להתערב כשלא צריך.
מה היה טעם לסייע לאמ"ג במשימת איסוף התנינונים?
לבד היא לא עשתה את זה (כולנו הרי ראינו איך פתאום משום מקום הופיעו לה ביד 8 לטאות יחד עם איש צוות חסון... נו באמת)
אבל מה היתה הבעיה לתת לה לספוג את עונש הארבע שעות?
בכל מקרה זוג אחד צריך סוף סוף ללכת. מה זה משנה? זה אפילו לא בטוח שאלו יהיו הם
בכלל כשאתה משווה את זה לTAR העונה ה21 שמשודרת אצלנו במקביל זה פשוט ביתספר -
שם זוג שלא הצליח לבצע משימת שיפוט (ריקוד שחיה צורנית) לא קיבל שום הנחות למרות שהיה מדובר בשיפוט סוביקטיבי שבקלות אפשר היה לעגל פינות. הזוג ספג עונש של 4 שעות בלי סנטימנטים.
ובפרק אחר אתה רואה תיאום של פרסה משותפת שהרקע ברור ומוצג לצופים בצורה שמסבירה מצויין איך זה קרה.
ג.מה הקטע עם תשדיר השירות האינסופי לתיירות הקובנית?
אפשר להכניס פרסומת סמויה בצורה אינטלגנטית, למה לדחוף לנו משימת "פיקניק עם גויאבה"?
ואם כבר משימת פיקניק לפחות שיהיה איזה אתגר (למשל 30 דקות של שקט מוחלט.... משימה שהסגולות, אמ"ג והעתודאית נכשלים בה בודאות).
די עם זה. זו כבר משימה רביעית של "אווירה קובנית" בלי משימה.
העונה הזאת, והתוכנית בכלל, מקרבים אותי לשלב נטישה.
.
... ואני בכלל קרנף.
נבצר מהבנתי ההתנהלות של עורכי התוכנית ומפיקיה.
א. רמת הקיטשיות כבר עוברה את גבול הטעם הטוב.
כתבתי כאן מקודם על ההבדל בין TAR ל"מירוץ-ישראל" אבל אפילו אז לא חשבתי שזה יהיה כל כך מובחן.
כמה אפשר לעסוק בחיי האהבה הבלתי נשכחים של טליה וקובי או בסיפורי המושב המרתקים של בת אל ומעיין?
ב. למה להתערב כשלא צריך.
מה היה טעם לסייע לאמ"ג במשימת איסוף התנינונים?
לבד היא לא עשתה את זה (כולנו הרי ראינו איך פתאום משום מקום הופיעו לה ביד 8 לטאות יחד עם איש צוות חסון... נו באמת)
אבל מה היתה הבעיה לתת לה לספוג את עונש הארבע שעות?
בכל מקרה זוג אחד צריך סוף סוף ללכת. מה זה משנה? זה אפילו לא בטוח שאלו יהיו הם
בכלל כשאתה משווה את זה לTAR העונה ה21 שמשודרת אצלנו במקביל זה פשוט ביתספר -
שם זוג שלא הצליח לבצע משימת שיפוט (ריקוד שחיה צורנית) לא קיבל שום הנחות למרות שהיה מדובר בשיפוט סוביקטיבי שבקלות אפשר היה לעגל פינות. הזוג ספג עונש של 4 שעות בלי סנטימנטים.
ובפרק אחר אתה רואה תיאום של פרסה משותפת שהרקע ברור ומוצג לצופים בצורה שמסבירה מצויין איך זה קרה.
ג.מה הקטע עם תשדיר השירות האינסופי לתיירות הקובנית?
אפשר להכניס פרסומת סמויה בצורה אינטלגנטית, למה לדחוף לנו משימת "פיקניק עם גויאבה"?
ואם כבר משימת פיקניק לפחות שיהיה איזה אתגר (למשל 30 דקות של שקט מוחלט.... משימה שהסגולות, אמ"ג והעתודאית נכשלים בה בודאות).
די עם זה. זו כבר משימה רביעית של "אווירה קובנית" בלי משימה.
העונה הזאת, והתוכנית בכלל, מקרבים אותי לשלב נטישה.
.