אני מוצא את עצמי בשלב של תלישת שערות...

ורק להבהיר - ב TAR הענישה עוברת לג כשאין הדחה

לא מתחמנים את הצופים ולא יוצרים מתח ע"י הוספת גולים מזוייפים

אם יש צוות שספג קנס וצריך להיות מעוכב בסיום הלג אבל מדובר בקטע ללא הדחה.... העיכוב עובר לתחילת היום הבא.

במירוץ-ישראל זה כמובן לא קורה.
מצד שני במירוץ-ישראל גם אין משמעות לזמני הסיום מאחר וגם כך הם מוזנקים לא לפי הפערים בינהם אלא בהפרשים של רבע שעה.

B R A Y E R

New member
מנהל
לא רק

כמו שהיה בפרק הראשון של עונה 22,
בגלל ששלושת הזוגות האחרונים החליטו ביחד לוותר על המשימה האחרונה, אז בעצם הלחכות 4 שעות לפני שעולים על השטיח לא היה אפקטיבי, אז הקנס עבר לתחילת הלג הבא.

rasmus girl1

New member
מה?

בעונה שעברה הייתה משימה שאנהל ועקיבא לא הסכימו לעשות והם קיבלו לחכות רק חצי שעה!

NP16

New member
טוב זה לא דוגמא, זה לא היה ממש משימה

זה היה פשוט לעבור משהו , כמו ללכת למגדת עתידות.

ddvic

New member
את מה שכתבת ב-ב' אפשר להוסיף לאוסף הקונספירצי

נראה שממש עשו להם קיצור דרך חינמי על חשבון הבית.
וזה "קיצור דרך" שממש יכול להשפיע על תוצאת הלג

נדמה לי שהעונשים הרשמיים של ישראל קצרים בהרבה

עכשיו אני נזכר שבעונה השניה של המירוץ-ישראל העונש של אי ביצוע משימה היה בקושי שעה אחת.
ככ שזה עוד יותר לא ברור למה להם לזייף את המשימה
עיכוב של שעה הוא חסר משמעות במירוץ של העונה הנוכחית

גםצופה

Member
מנהל
העיכוב היה קצר

כי זאת לא הייתה 'משימה' כמו מחסום או מחלף (צומת....) - אלא קבלת ברכה מכומר שעקיבא וענהאל העדיפו לא לעשות.

אבל אין באמת תקנון עונשים ב"מירוץ-ישראל"

ההפקה יכולה להמציא תעריפון חדש בלי שום בעיה מאחר ולהבדיל מהפורמט המקורי, הצופים לא באמת יודעים מה המחיר לאי ביצוע משימה (אם יש בכלל)

אפשר להסתמך רק על תקדימים של שתי העונות הקודמות.

אני מניח שהיה להם קשה להגיד שאי ביצוע משימת הברכה זה יותר חמור מאי ביצוע מחסום התנינים אבל הם בקלות יכלו להציג את זה באותה דרגת מחיר ולתת להם רק שעה של עיכוב.

בכלל, כל סיפור ההתנהלות של הפורמט הישראלי מאכזב מאוד ומתחיל להזכיר את ההתנהלות של הישרדות-ישראל שיצרו מוצר נחות משמעותית ממקבילו האמריקאי.
פשוט חבל

.

choco2602

New member
לא יכולה להסכים איתך יותר..

יש המון הבדלים מטורפים בין TAR לבין המירוץ אצלנו, נעזוב את העובדה שזוגות שעוזבים ראשונים לא מוכרים לנו בכלל (כי לא חופרים בכל זוג ולא עושים הדחה פעם בשנתיים).
בנוסף לזה גם יודעים מתי לתמצת ומתי להרחיב. מראים מה שמעניין. אצלנו גם אם פספסת 20 דקות בתכנית כנראה שלא פספסת הרבה.

זה מתחיל להמאס כל המשימות כלום האלו, שמראות למה אצלנו מנצחים זוגות כל כך חלשים, לעומת TAR שם אתה חייב להיות חזק כל הזמן בכל משימה בלי לוותר לעצמך.

DidiEyes

New member
הדרדרות קשה ביותר

מתוכנית נחמדה ומשעשעת בעונה אחת לתוכנית ריאליטי הכי זבל שנאלצתי לראות (באמת, אני נאלץ, אחרת לא הייתי רואה).

אפרופו קרוקודילים - שמתם לב ללכידה של הקרוקודיל של רומי?
עריכה של *1.5* שניות של הלכידה על המסך:
- רומי צמודה לקיר, התנין בפינה, איש צוות מדריך אותה תוך כדי (זה היה חדש), החבל הולך ליפול מהתנין
- התנינים באותן הנקודות כולן, איש לא נראה בפריים, המקלות והחבלים בזווית 45 מעלות לפינה, כלומר במרחק של 2 מ' לפחות ממיקום אחרון של רומי, החבל מתהדק
- קרוקודילים עדיין באותן הנקודות כולם, רומי באותה הנקודה שבה הייתה בהתחלה של הקליפ של 1.5 השניות הזה, מושכת את הקרוקודיל בחבל בגאווה, איש צוות נעלם כאילו לא היה

למעלה