אני מוצא את עצמי בשלב של תלישת שערות...

גםצופה

Member
מנהל
הם כנראה

למדו את הלקח מעונה 7

זה היה בעונה 7 בארגנטינה במשימת מחסום בו בת הזוג של רוב - אמבר (שהיו גם ב'האח הגדול'...) היתה אמורה לאכול כמות בשר גדולה... היא הרגישה שהיא לא תצליח במשימה ואז רוב תכנן (הזכרתי שהוא היה ב'אח הגדול'...) לתחמן את הזוגות הבאים ולהציע שגם הם לא יוכלו את הבשר/יעמדו במשימה - ככה זה נתן להם מרווח זמן להגיע לנקודת הסיום לא אחרונים.

מה שמעניין אותי היה לראות בעונות מתקדמות שאף אחד במשימת מחסום לא ניצל את הרעיון - לא לבצע את המשימה ולנסות להתקדם בכל זאת ... (אני זוכרת באחת העונות שהיה צריך לגלגל ערימת קציר כדי לקבל את הרמז - היתה מישהי שממש היה לה קשה - הם היו הרבה לפני זוגות אחרים, ובתכלס' אם היא היתה מוותרת על המשימה הם היו לדעתי להתקדם בתחרות אפילו אחרי העונש... כאשר לבסוף זוג הבנות הודח מהתחרות...)

גם אותי זה הפליא

משימת גלגול החציר (שנחשבת עד היום למשימה הכי מתסכלת בתולדות המירוץ) לקחה הרבה יותר זמן מאשר העונש על אי ביצועה.

NP16

New member
הם היו בהישרדות לא באח

אמבר זכתה בהישרדות עונה 8 כשהיא בגמר איתו.

גםצופה

Member
מנהל
אופס...

בעונה 16 היה זוג שהיה קודם ב'אח הגדול' - דווקא זוג די חביב...

גםצופה

Member
מנהל
האם הם היו

זוג שחלק מהזוגות לא אהבו ?

בכלל לא הבנתי את הקטע באותו מירוץ...

B R A Y E R

New member
מנהל
כן, היו זוגות שהיו אנטי נגדם

הזוג המגעיל של ה2 בנים ועוד איזה זוג אחד של בן ובת שהבת כל הזמן צחקה על התחת שלה(?!)
באמת שלא הבנתי למה הייתה השנאה הזו, בעיקר כשהם לא ניסו ליצור איתם מי יודע מה קשר..
ובסוף העונה הם עשו סולחה באחד הלגים האחרונים

choco2602

New member
גם בעונת VIP של TAR

ביג איזי נראה לי ניסה לשכנע זוגות לא לעשות איזה משימה (לא ממש קשה) שהיה צריך לענות לטלפון ולאסוף אותיות ואז לחבר מילה.
מי שהיה לו כוח לחשוב ענה על התשובה מאוד מהר.
בסוף נשארו שם 2 זוגות שהחליטו לשתף פעולה ואחד מהם לא באמת שיתף פעולה וברח..

NP16

New member
חח ראיתי פה ושם בייחוד את רוב ואמבר

זה קצת *מדי* מהיר לי . ברור שאני לא אוהב מרוח מדי כמו הישראלי אבל זה הולך לקיצוניות השנייה, אני כן רוצה רגע להכיר את הזוגות להתחבר. לא ממש הצלחתי שם ואז זה לא משך אותי להמשיך. אבל אולי בהזדמנות.

4 שעות?! חשבתי שמחכים - בעצם זה בדו קרב אבל

לא ידעתי שמחכים 4 שעות

ואם זה עניין של כשרות, בשר , פציעות?

למה 4 שעות דווקא?

ולמה 2/3 מהצוותים החליטו להמתין 4 שעות?

למה זה?

לא מחכים.... מקבלים את הרמז אבל ממתינים בסיום

הקנס נשמר לסוף הלג

4 שעות זה כדי שהזוגות יתאמצו לבצע את המשימה אבל שבכל זאת יהיה להם מוצא אם זה משהו שהם באמת באמת לא יכולים לעשות (לא יודעים לשחות, פחד גבהים, צמחונות, פציעה וכו')

למרות שזה נראה קטלני היו מספיק מקרים שזוגות התגברו על הפער הזה (בעיקר כי במירוץ המקורי מקפידים על הפערים ולא מחפפים וכבר קרה שנפתח פער של יותר מיממה בין הזוגות)

במקרה של הקנס ההמוני היתה משימה מאוד קשה ואחד המשתתפים הצליח לשכנע את כל מי שהיה שם לוותר ביחד על המשימה ובכך לבטל את השפעת הקנס.

.

תמידכאן

New member
באיזו עונה זה היה? זוכר אולי את הפרק? אני ממש

רוצה לראות אתזה.
תודה!

מעניין, כלומר ממה שהבנתי, הוא מצהיר שלא יסיים

את המשימה , מקבל מייד את הרמז, וממשיך הלאה לדרכו.

נניח שמגיע ל"סוף הלג" = רון שחר. - אז ממתין בצד 4 שעות.

הסבר קצר על מערכת העונשים של TAR

בעיקרון יש עונשי זמן של 0.5 עד 6 שעות (בעבר אפילו היה 24 שעות אבל זה צומצם ל6)

1. אי מילוי הוראות ברמז = עיכוב חצי שעה + הזמן שהרוויח הצוות בזכות אי הציות לכללים (למשל נסיעה ברכב)
אבל העדיפות היא לשלוח את הצוות לבצע את המשימה בצורה הנכונה (תשלום לנהג, איסוף מחודש וכו') וזה לא נתון לשיקול הדעת של המתחרים אלא לשאלת אפשרות הביצוע.
ההמתנה מתבצעת בנקודת הסיום

2. אי השלמת מהסום או פס האטה = עיכוב של 4 שעות (שמתחילות מרגע הגעת הצוות הבא)

3. אי השלמה של צומת = עיכוב של 6 שעות

4. עבירה על חוקי המימון (למשל תשלום בסחורות במקום בכסף) = עיכוב של שעתיים בנקודת הסיום

.

למעלה