אני מחפשת קבוצות שמקיימות פגישות

The Holy Hooker

New member
סליחה על הבורות,

אבל מה זה רודפיי מכשפות מודרניים? יש דבר כזה? במה זה מתבטא? אני מקווה ששריפת מכשפות לא באה כאן בחשבון....

ההגמון

New member
פגשתי כמה.

כמה ניסו לדקור אותי, כמה ניסו להשתמש עלי ב"קבלה" או "כישוף יהודי". אני דיי פרטי בקשר לאמונות שלי, אז לא יצא לי שינשו לשרוף אותי, אבל אני יודע שיש כאלו. ואני יודע שהם מוכנים אפילו להרוג "בשם האל", או "בשם הדת".

gwizard

New member
איפה אתה מוצא ייצורים כאלה ?

וואלה, אם כל ה-publicity שאני מקבל בגלל האתר והחנות, אף פעם לא ניסו להסב לי שום נזק. כן, אנשים מתקשרים ושולחים אימיילים לגבי "תעשה לי כישוף" וכאלה, אבל אף פעם לא קיבלתי איומים או משהו דומה. אני אישית לא מסתיר את היותי וויקאני ומכשפה, גם במשפחה וגם בעבודה הרוב יודעים זאת. דווקא, הפוך, קיבלתי מלא תשומת לב חיובית מאנשים בקטע שרוצים ללמוד יותר על הנושא ולא בקטע "או, עובד אלילים, בוא נפוצץ אותו". אפילו בצבא קיבלו את זה טוב ואפילו כמה פעמים שיחחרו אותי בחגים הוויקאניים לחופשה. אולי כדאי שתחשוב מה אתה משדר לאנשים ובאיזה חברה אתה מסתובב.

ההגמון

New member
חברים שלי ובעבודה

ואפילו המשפחה שלי יודעים שאני פגאני, זה לא משהו שאני מסתיר. אבל גרתי בבית דגן, שזה חור מפוצץ בערסים, והייתי סתם הולך ברחוב שם ואנשים היו מנסים להרוג אותי. לא פניתי למשטרה, הם נפגעו יותר ממני כך שלא היתה סיבה. האמת, שמאז המקרה ההוא, אף אחד לא התעסק איתי. עד היום כשאני הולך לשם (אני עושה טקסים בפרדס שליד) אנשים עוברים לצד השני של הרחוב. אני דווקא מאוד מרוצה מהמצב הזה.

מליז

New member
ההגמון

איזה גנוב אתה! לא פלא שיתנפלו עליך! מי עושה טקסים ברחוב?!! למי שלא מבין זה בטח נראה מוזר וחשוד!אתה לא יכול להאשים אותם! טקסים בד"כ עושה ביער,לא?

ההגמון

New member
אני לא עושה טקסים ברחוב.

אני עושה אותם בפרדס, פרדס מאוד גדול, שמגיע מבית דגן עד המדרונות של הרי ירושלים. כנראה שלא הבנת אותי נכון.

מליז

New member
היי gwizard

אתה יודע מה....תמיד רציתי לשאול אותך את השאלה שעצם היותך עכשיו וויקאני ומכשף זה אומר שהימרת את הדת שלך ושאתה כבר לא יהודי אלה רק בשם ובתעודת זהות? או שזה קיום במקביל? אני פשוט עוד לא מצליחה לנסח לעצמי אם פגאניזם הוא דת בפני עצמה או פשוט דרך חיים...... אולי תבהיר לי!

gwizard

New member
הבהרה

פאגאניזם הוא דרך חיים. דת מסויימת הנכללת תחת מטריית הפאגאניזם כגון וויקה היא דת. אני וויקאני, אני לא יהודי.

בת"ז כבר אין סעיף לאום

יש - אך הוא מסומן ב-*, אלא אם כן יש לך תעודת זהות ישנה. לוויקאני אי אפשר להחליף, כי זו לא דת מוכרת בארץ. לעולים חדשים יכולה להיות בעיה בהמרת דת רשמית - זה עשוי לבטל את זכויותיהם לפי חוק השבות (ע"ע המקרה המפורסם של האח דניאל, יהודי שהתנצר ולכן חוק השבות לא מכיר בו כיהודי)

מליז

New member
gwizard

היי אי אפשר להיות גם פגאני וגם יהודי? כי מהצד להיות וויקאני (עם כל הכבוד) זה נשמע לא רציני כי היא לא דת רשמית! לפחות לא בארץ ואם אתה טוען שאתה וויקאני ולא יהודי זה יכול להיות בעיה בארץ!לא? אולי אני טועה......

דת היא לא רצינית כי היא לא רשמית?

זה חדש. זה שדת לא מוכרת במשרד ממשלתי של מדינה (במקרה זה, משרד הפנים), לא מעיד דבר וחצי דבר על רצינותה. אני בספק אם משרד הפנים מכיר באופן רשמי בדתות רבות בעולם - ביניהם השינטו היפנית (שיפנים רבים מאמינים בה, ביניהם השושלת הקיסרית של יפן), הדתות ההינדיות השונות (ולהן מיליוני מאמינים ברחבי הודו) ועוד ועוד. עד כמה שאני יודע, משרד הפנים מכיר רק ביהדות, נצרות, איסלם, הדת הבהאית. באתר של כרמית, בדף הנפחיה, מובאים חוקי המדינה הדנים בדתות שונות (בתחתית העמוד). מומלץ לקרוא. הוויקה היא דת רצינית, וכך גם דתות פגניות ודתות קוממיות שונות. זה שבירוקרטיה ממשלתית לא מאפשרת הכרה רשמית בהן זו בעיה אחרת.

Animus1539

New member
אני מקווה שהגשת תלונה למשטרה...

...נסיון דקירה הוא נסיון רצח.

The Holy Hooker

New member
ממש מפחיד

לחשוב שאנשים הולכים כ"כ רחוק עם זה ומגיעים למצב של פגיעה באחר.

למעלה