אני מיואשת ואבודה

iditush forever

New member
איכס פשוט גועל נפש!!

אין מילים אחרות לתאר זאת. אין שום דרך לייפות את הבגידה שלך, כי יקירתי את בגדת בבעלך.. ועוד עם מי??? עם האחיין שלו.?? מה אין לך בושה? אין לך טיפה של כבוד עצמי שאת קופצת למיטה עם ילד בן 18??!! אין לי מילים אחרות לתאר את הגועל,אני במקומך הייתי מתחננת למחילה וסליחה למרות שבתכ'לס לא מגיע לך. איך את מסוגלת לעשות כזה דבר ולהיות שלמה עם עצמך?? כנראה שזה כואב לך רק בגלל שהאמת נחשפה והכל יצא החוצה אבל את יודעת משהו, מגיע לך, מגיע לך שגילו את הבגידה שלך ועוד יותר מגיע לך שבעלך בחיים לא יסלח לך ויזרוק אותך מהבית. ועוד לשכב עם ילד בן 18? לא יכולת למצוא זיון עם מישהו אחר? אלוהים אני פשוט נדהמת מהקלות דעת של אנשים לפעמים ואיך בכזאת קלות דעת הורסים נישואין וחיי משפחה. לאנשים כמוך פשוט אין תקנה.

robsato

New member
שלום לך.

שלום לך. אנו לא מכירים, וטוב שכך. קבלי רק זאת ממני : " אם יש גיהינום היכן שהוא, אני מקווה שהכרטיס האחרון שמור עבורך ". אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לאיחול זה, את יתר הדיעות ברוח מחשבתי, אני בטוח שתוכלי לקרוא בהמשך. את ז-ב-ל-. !!!! אין פלא שבחורים נאים מנומסים וטובים כמוני, צריכים להפוך שמיים וארץ, כדי למצוא ולכבד מישהי ראויה בזר פרחים, שיר וחיוך. !!!! לא, לא כדי להיכנס לה לאיברים מוצנעים דווקא, להיפך, כדי להראות לה שיש עדיין המעריכים אותה כאדם, ולא כמוך, תת אנוש. נסי לזחול חזרה למקום החשוך ממנו יצאת...
ולא יותר מזה !!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifליאת!!../images/Emo201.gif כנסי!

אני חייבת להגיד לך שזה נשמע כמו אוי אוי אוי בגדתי בבעלי עם האחיין שלו, הוא שלח לי SMSים אוי אוי אוי מה אני אעשה?! חח סתם, את תתיחסי לזה.. התכוונתי להגיד שזה נשמע כמו איזו טלנובלה!! יש שתי אפשריות: 1- האמת 2- השקר 1. האמת- לספר הכל לבעלך, שפשוט נסחפתם וזאת היתה מעידה חד פעמים וזה לא יקרה שוב לעולם כי את אוהבת אותו ורק אותו ולא סתם התחתנת איתו!! לבקש סליחה זה גם ברור!! מי כל מי שנפגע!! 2. השקר- תכחישי הכל פשוט הכל!! תגידי שהSMSים היו סתם בצחוק ולא נפגשתם. כמובן שתצטרכי לבדוק הכל אם אין שום הוכחה לזה שכן קרה משהו. אבל את לא יכולה שהשקר הזה ישמר לנצח בסופו של דבר אין פשע מושלם ואולי גם אם תסתירי את זה הכי שאת יכולה זה יפרוץ.. אבל יכול להיות שזה כן יצליח.. השיקולים הם שלך.. אני מקווה שעזרתי לך..

למה אתם יורדים עלייה?

נכון היא לא יצאה בדיוק מלאך, אבל מי אתם שתביאו עלייה דין? גם מקרים שאתם עשיתם וגם פאשלות שלכם נחשבים לאחרים הרבה יותר גרועים מאיך שאתה מסתכלים עליהם. ליאת, ... הדבר היחיד שאת צריכה לעשות, זה להתנצל מהאמת שלך, ולא בגלל שתפסו אותך - עד שלא תגיעי לתובנה שמה שעשית היה מכוער לא רק כלפי הבעל שלך, אלא כלפי האחיין המשפחה הילדים שלך וכלפי עצמך בתור אישה בוגרת. ברגע שתבקשי סליחה בלי להבין את המשמעות האמיתית שלה (ולא סליחת מבוכה) רק אז תוכלי ליבנות הכל מהתחלה ולהראות בך צדדים אחרים. את יכולה לקחת את המקרה הזה ולנצל אותו לדף חדש של ליאת משופרת יותר, אמיתית יותר וכנה יותר. מאחל לך שהתקופה הלא קלה הזאת תעבור לך בתבונה ובהמון הסתכלות פנימית לאדם שבך. זה שיש לך רגשות אדם, רק בא להזכיר לך שלמרות הכל - את בנאדם טוב.

יש לך חסכים נפשיים קשים

של אישה שהתחתנה מוקדם מידי אבל היא גם מלאת חוסר ביטחון... זה משעה שלא יעשה. זה כמעט פשע. את צריכה עזרה. נפשית. מי שאמר כדורים זה שטויות. משהו עמוק אצלך משובש. לגמרי. הערכה עצמית אולי? חסכים? לא הרגשת מושכת? לבעלך יש חלק פאסיבי בזה. אבל עשית משהו בלתי נסלח. תפרקי את החבילה. אני רק חושב על הילדים שלך. אל תעשי להם את זה. בבית כזה יהיה להם רק רע...

shlomik101

New member
ליאת לא נורא

אל תתייחסי פה לתגובות הקשות שאף אחד לא יהיה כאן יפה נפש על חשבונך אין מה לעשות אנחנו בני אדם עם יצרים לפעמים עושים דברים לא הגיוניים, לפעמים המחיר גבוה מאוד אבל את הנעשה אין להשיב הכי חשוב לחיות בשלום עם עצמך לא להתייסר ולהוסיף סבל כפול לא משנה מה תעשי הצער יהיה גדול אז שיהיה רק טוב.

Ker

New member
נשמע כמו איזו טלנובלה בגרוש

מצטער לא מאמין לסיפור הזה ומה הקטע של ההמשך לא יכולת לספר את כל הסיפור בהודעה אחת?

d19511

New member
תגידי שלא היה כלווווום.אין לך

ברירה...את יכולה להגיד שניפגשתם..אבל תכלס לא קרה כלום. בעלך מחכה לאיזה קרש הצלה..תני לו.תכחישי.והוא ירגע... מכיר את הרגשתך. אבל הכי פסיכית פה מכל הסיפור..זו האמא של הילד...יכלה לסגור את הסיפור בשקט..... איזה מטומטמת...אני בטוח שאם תיבדקי אותה..תמצאי שגם היא בוגדת...כולם בוגדים.אין מה לעשות זה טבע האדם...

למעלה