אני מכריזה בזאתתתתתתתתתתת

• פותח הנושא ELA86
  • פורסם בתאריך

ELA86

New member

שאני מפסיקה לראות את הדור הבא. הרגשתי כל השידור שאני רואה פרק מתוך "הרווקה" ולא "הרווקים". אני מתחילה לחשוד בכמה דברים, רק לחשוד: 1. נראה שגב וחברתו לא נפרדו והוא הגיע אך ורק לקחת את המיליון. 2. נראה שההפקה הביאה לקרן את גב במיוחד כדי שתוכל לזכות במיליון. 3. נראה שההפקה מקדמת את קרן בצורה מוגזמת ביותר. לא יתכן שקרן מרשעת ויראו אותה חמודה וצדיקה ועוד פרק שלם על כמה שהיא מסכנה ושגב פוגע בה. 4. נראה שההפקה חיברה בין קרן וגב כדי לתת להם את המיליון, אולי בגלל שהם מאוכזבים מאיתן? אולי בגלל שההפקה מקדמת את קרן באופן מוזר? 5. כבר אין לי ספק שקרן היא הזוכה במיליון, הבנתי שיש לה הרבה שונאים בקהל ובכל זאת היא נשארת וההפקה מקדמת אותה, מוזר מאוד. 6. כבר כמה פרקים משודרים רובן על קרן, שזה מחשיד בצורה חשודה ביותר. הסיבה שאני מפסיקה לראות היא כדי להתנתק מהתכנית (לא שאני כל-כך קשורה לתכנית), אבל כשיכריזו בסופו של דבר על קרן כזוכה, לא רוצה לצאת מאוכזבת כמו הרוב פה בפורום, וכן, אני חושבת שהגיע הזמן שכולם צריכים להתרגל לרעיון כמוני, שקרן היא הזוכה. בסופו של דבר לשקר אין רגליים והכל מתגלה. אומרים שתמיד הרעים זוכים בהישרדות, זו אותה הפקה, אז תבינו לבד. אם קרן זוכה=סוף רע לתכנית כושלת. לילה טוב

יפעת 2784

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי

מה גב משחק אותה לא מתנשק?!!!!! גם אני חשדתי שיש לו חברה בבית והוא משחק אותה ללא החברה. אהבתי את גב בהשרדות אבל ירד לי ממנו בתכנית הזאת. עשה טעות כשנכנס. ירד לי ממנו כי "בחר" בקרן לקחת איתה את המיליון. ורואים ששניהם שחקנים ורק כסף יש להם בראש. לעומתם, איתן ודניאל מאוהבים ורואים שזה לא משחק, איתן בכלל לא יודע לשחק חחחחחחחחח אני כבר הפסקתי לראות, הפעם האחרונה שראיתי היה ביום ראשון, לא האחרון, אלא שבוע לפני. זה לא עניין אותי יותר. קרן מרכז התכנית והיא דוחה מאוד. שמעתי שאמא שלה מהממת, לא כמו הבת.
לילה טוב גם לך

ela501

New member

שאני אשמח לראות את קרן זוכה חרף השינאת חינם פה בפורום. את פורשת מצפיה כי את לא מסוגלת לראות את קרן זוכה, וחבל ההפקה מאד תצטער על לכתך,היי שלום! ביי!

ela501

New member
אגב מחוץ לפרום הזה כולם אוהבים את קרן

כל מי שאני מכירה אוהב אותה ורוצה שהיא תזכה, עמוד הפייסבוק שלה עם הכי הרבה לייקים (כל יום נוספים 100 חדשים), והוא הכי פעיל,יש עוד דפים שלה לבד+דף עם גב ,אני בטוחה שגם בהצבעה האחרונה שלא רעינו את תוצאותיה היא הייתה ראשונה, אז תתחילו להתרגל לזוכה קרן המלכה!

24שעות1

New member
אלה -בפורום בקושי 20 כותבים ומתוכם יש בעד קרן

קרן אהובה ולא יעזור לכל המשמיצים והמקובעים פה בפורום

חחח 24 שעות חחח בכל מקום היא לא אהובה

פשוט נשארת כי תומכיי גב מסמסים לה נקודה זאת עובדה.

sunflower11

New member
יש הרבה יותר מ-20 ותקחי גם בחשבון את העשרות

בפורום וואללה, 90% לא סובלים את קרן. וייתכן שיש כאלה שרואים רק את התכנית בערוץ 10 (שערוכה מגמתית) ומצביעים לקרן + כנראה גם הצבעות לא "כשרות". + עזרה מסיבית של ההפקה. במשימת הכלבים הם הצילו אותה בצורה ישירה ושקופה ומכוערת. ואולי יעשו זאת שוב השבוע. ובלי קשר לקרן - להעמיד 5 בנות + לתת חסיון למישהי - משהו כאן מסריח. המובילים מבחינת דעת הצופים הן בהחלט אורטל ודניאל.

24שעות1

New member
ההפקה כל כך "שומרת "על קרן שבכל הפרומו

מופיעה רק חן הנעל ואתי

merilue

Well-known member
מחוץ לפורום אף אחד לא רואה את התכנית

אז צאי מהסרט!!

אני אוהבת את קרן! בחורה חזקה מאוד, שורדת,

מסתגלת מצויין למצבים חדשים, אופטימית. אני אוהבת את המהירות שמלווה כל תגובה שלה. היא די עושה את התוכנית.

רגע רק רגע

Active member
קצת הבהרות של בוקר:

בחורה חזקה מאוד - התבלבלת עם כוחנית. שורדת - כל הבנות שנשארו עד עתה -שורדות. הסעיף נפסל על חוסר יחודיות. מסתגלת מצוין למצבים חדשים - כל אימת שלא מצליח לה משהו... משנה צבעה כזיקית ומשתמשת במניפולציה אחרת להשגת המטרה. אופטימית - גם לסטאלין קראו - 'שמש העמים'. האופטימיות ממנה והלאה. כל כולה פסימיות ומרמור. אני אוהבת את המהירות שמלווה כל תגובה שלה - פרעוש היא החיה עם האינסטינקטים הכי מהירים. השוואה במקום. היא די עושה את התוכנית - נאמר אין ספור פעמים על אתי... ע"י אותם המגיבים שטוענים כעת ש- "קרן עושה ת'תכנית". הדבר היחיד שקרן עשתה... זה את איתן

למעלה