אני מכריזה בזאתתתתתתתתתתת

• פותח הנושא ELA86
  • פורסם בתאריך

dindan84

New member
תגידו,מישהו ראה את עעתתיי מהבוקר נעלמה.שקט שם

עערגה ת'צמה? או מה?

בוףברכה

New member
אתי..ממלאה ת'שאלון של המשימה כבר..3..שעות..

כנראה יש בעיה ב..הבנת הנשאל..

dindan84

New member
נראה לי שאתי פונתה. רק מהמחשבה שיש משימה

היא נכנסה לסרטים.יודעת שלא תקבל חסינות אם השאלון קצת איטיליגנטי עכשיו כבו שהיא פונתה..לא הרגישה טוב? באאאררווורר

נעמה8080

New member
שימו לב שכל הזמן מראים את קרן

נראה לי שבפעמים שלא מראים אותה, אז היא בשירותים!
אני רואה אותה ומעבירה ערוץ.

ela501

New member
היום דיברתי עם חברה שעובדת בערוץ 10

והיא אמרה שכולם רוצים שקרן תזכה, מתוך כל הבנות היא הכי מסחרית להמשך עבודה בערוץ,יש לה את כל החבילה...

sunflower11

New member
נו, זה מוכיח את מה שאומרים כאן, שזה מכור.

הם עושים תכנית, חוזרים ואומרים לקהל שיחליט את מי הם רוצים להשאיר. ובסוף הם אלו שמחליטים. עושים צחוק מהצופים.

חחח אלה את חכמה מאוד וזה מוכיח שכנראה שזה מכו

והם יפסידו הרבה מכך. קרן הכי לא ראוייה לזכיה על מה ולמה היא צריכה לזכות, על זה שהשפילה, שלעגה , שצחקה על אחרים וריכלה ללא הפסקה. על זה שהייתה מאוהבת באיתן ואופס אני פתאום מאוהבת כלכך בגב , חסרת כבוד לאחרים, לחברייה כמו לדוגמה אפילו על ליהי היא ריכלה. וגם לעצמה אין לה כבוד . חבל... אהבתי אותה בהתחלה.

ela501

New member
זה נקרא דמות טלווזיונית מעניינת ומתפתחת

הכי ראויה זאת קרן אם כל מה שעברה

poseidon111

Active member
מה היא עברה כולה,שלא היא התעקשה להעביר

את עצמה?למה שלא תתעכבי על היסורים שהיא התעקשה להעביר אחרות? קרן היא דמות טלוויזיונית מעניינת?היא לא מעניינת אף אחד פרט לליהיא שהיא לא קנה מידה לכלום.אפילו גב נראה סובל בחברתה. אבל אם כבר, אני יודע איזה תכנית היא תקבל.היא תיקרא "נימוסי שולחן למתקדמים בדייט ראשון".או תכנית נוספת "כיצד להשפיל את עצמך ברדיפה חסרת בושה אחר הגבר שלא רוצה אותך". אני בטוח שיש לה הרבה מה ללמד בנושא.

ela501

New member
איזה יסורים היא לא רבה עם אף אחת

הטעות היחידה שלה שבתחילת התכנית היא התקרבה לאתי שלא הפסיקה ללכלך על בנות אבל גם אותה היא קלטה בזמן והתרחקה, מה שאי אפשר להגיד על אורטל שריכלה עליה ללא סוף ומזגזגת בין כל הבנות בבית

poseidon111

Active member
כשתנסי להיות קצת אובייקטיבית לגבי מושא

אהבתך, יהיה על מה לדבר.

sunflower11

New member
זה מאוד מיתמם להגיד שהיא היתה רעה בגלל אתי.

הרוע שיצא מקרן הוא לא פחות מזה של אתי, ובלי קשר לאתי. היא התרחקה מאתי אחרי שהיא הועמדה להדחה והיא ראתה שהיא לא חזקה כפי שהיא חשבה וגם איתן אמר לה להתרחק מאתי. היא פשוט כבר לא היתה צריכה את אתי. מה שאורטל אמרה על קרן הוא נכון שהיא רעה, שהיא עשתה עליהום על ליז ולירון, ושהיא הרחיקה אותה מאתי. אורטל לא מזגזגת היא מחפשת את מקומה. ובכול מקרה גם על קרן אפשר בקלות לאמר שהיא מזגזגת.

נעמה8080

New member
קשה לי להאמין שאת לא משפחה/חברה שלה

איך את מדברת עם אנשים מערוץ 10? כנראה את מקורבת לקרן ואת מדברת איתם עליה. עצם זה שאת אוהבת אותה כבר מחשיד שאת קרובה אליה אישית

ela501

New member
אמרתי ערוץ 10 לא ההפקה אז מה מחשיד פה

זאת חברה שעובדת שם בערוץ לא בהפקה, היא גם סיפרה שהם הפסידו את המכנסיים עם התכנית,אין לה כל קשר להפקה, עובדי ערוץ 10 מאד אוהבים את קרן, ונעמה מאמי באח הגדול האשימו אותי שאני אמא של סיוון אברהמי כי אף אחד לא אהב אותה בפורום חוץ ממני,ומה לעשות היא הגיעה לגמר למרות הפורום של תפוז ואפילו שרדה שתי הדחות קשות בסוף.

נעמה8080

New member
סיון היתה חמודה בסה"כ, היא לא היתה רעה

נופר היתה הרעה. סיון היתה משעממת והיא הגיעה לגמר בזכות הרומן עם עמיר. קרן היתה עם איתן, שכבה איתו וברגע שגב הגיע עשתה סוויץ' בשניה ועברה לגב, אז או שהיא משחקת או שהיא זולה ברמות על. אחת שמשפילה בנות ורעה אליהן מקבלת את זה בחזרה מגברים שמשפילים אותה מעל ומעבר והיא מקבלת את זה באהבה. היא מגעילה!

למעלה