והם יפסידו הרבה מכך. קרן הכי לא ראוייה לזכיה על מה ולמה היא צריכה לזכות, על זה שהשפילה, שלעגה , שצחקה על אחרים וריכלה ללא הפסקה. על זה שהייתה מאוהבת באיתן ואופס אני פתאום מאוהבת כלכך בגב , חסרת כבוד לאחרים, לחברייה כמו לדוגמה אפילו על ליהי היא ריכלה. וגם לעצמה אין לה כבוד . חבל... אהבתי אותה בהתחלה.
את עצמה?למה שלא תתעכבי על היסורים שהיא התעקשה להעביר אחרות? קרן היא דמות טלוויזיונית מעניינת?היא לא מעניינת אף אחד פרט לליהיא שהיא לא קנה מידה לכלום.אפילו גב נראה סובל בחברתה. אבל אם כבר, אני יודע איזה תכנית היא תקבל.היא תיקרא "נימוסי שולחן למתקדמים בדייט ראשון".או תכנית נוספת "כיצד להשפיל את עצמך ברדיפה חסרת בושה אחר הגבר שלא רוצה אותך". אני בטוח שיש לה הרבה מה ללמד בנושא.
הטעות היחידה שלה שבתחילת התכנית היא התקרבה לאתי שלא הפסיקה ללכלך על בנות אבל גם אותה היא קלטה בזמן והתרחקה, מה שאי אפשר להגיד על אורטל שריכלה עליה ללא סוף ומזגזגת בין כל הבנות בבית
הרוע שיצא מקרן הוא לא פחות מזה של אתי, ובלי קשר לאתי. היא התרחקה מאתי אחרי שהיא הועמדה להדחה והיא ראתה שהיא לא חזקה כפי שהיא חשבה וגם איתן אמר לה להתרחק מאתי. היא פשוט כבר לא היתה צריכה את אתי. מה שאורטל אמרה על קרן הוא נכון שהיא רעה, שהיא עשתה עליהום על ליז ולירון, ושהיא הרחיקה אותה מאתי. אורטל לא מזגזגת היא מחפשת את מקומה. ובכול מקרה גם על קרן אפשר בקלות לאמר שהיא מזגזגת.
זאת חברה שעובדת שם בערוץ לא בהפקה, היא גם סיפרה שהם הפסידו את המכנסיים עם התכנית,אין לה כל קשר להפקה, עובדי ערוץ 10 מאד אוהבים את קרן, ונעמה מאמי באח הגדול האשימו אותי שאני אמא של סיוון אברהמי כי אף אחד לא אהב אותה בפורום חוץ ממני,ומה לעשות היא הגיעה לגמר למרות הפורום של תפוז ואפילו שרדה שתי הדחות קשות בסוף.
נופר היתה הרעה. סיון היתה משעממת והיא הגיעה לגמר בזכות הרומן עם עמיר. קרן היתה עם איתן, שכבה איתו וברגע שגב הגיע עשתה סוויץ' בשניה ועברה לגב, אז או שהיא משחקת או שהיא זולה ברמות על. אחת שמשפילה בנות ורעה אליהן מקבלת את זה בחזרה מגברים שמשפילים אותה מעל ומעבר והיא מקבלת את זה באהבה. היא מגעילה!