אני מכריזה בזאתתתתתתתתתתת

• פותח הנושא ELA86
  • פורסם בתאריך

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכמוני כמוך!

לפני שבוע הגעתי למסקנה חד משמעית,ללא עוררין וספקות טיפשיים,שהתכנית הדור הבא(לא עלינו),מיותרת,מושחטת,ובזבוז זמן יקר גם אני הפסקתי לראות לגמרי שידורים ישירים,והיום בפעם הראשונה (בעזרת בעלי היקר)לא ראיתי את הפרק ואת יודעת מה?לא היה קשה בכלל,אפילו לא הצצתי מסתבר כשעומד בית מלא באנשים חדלי אישיות,רברבנים,ללא מוסר וכליות,שופע בחוסר צדק חברתי ואישי,והכי נורא שובניסטי בצורה שלא משתמעת לשתי פנים,--אין מה לראות,רק להתעצבן,להרגיש בחילה ואלרגיה לקבוצה שבזכות הפקה של שני שקל,"הצליחה",להביא יחדיו -לא ייאמן,איך קלעו שם למעלה,לקלוע לקבוצה שלמה של -ריק,וכלום לאור העובדה שהמכשפה הראשית נהייתה דמות מרכזית ו"עגולה"(חחח ממש)שממלאת את מסכי,בשקרים,זיופים,ולו בדל אחד של אמת,-אין מה לראות חשבתי לתומי שהישועה תגיע מהחדשים שנכנסו לוילה,כולל גב,שהיה עדיף ולא היה נכנס,לימדני,כי טבעו של נרקומן,לעולם לא ישתנה-נוכל נשאר נוכל,ועל החדשות,נו כל מילה מיותרת-"חדשות " זה שמן,כי לעולם לא יהפכו לדיירות,חלק מהבית,וזו הסיבה שהן עוד רהיט יפה בבית ותו לא אז מה שנותר לראות זה זוגות שיקריים,ותפאורה של בנות/סמרטוטים,וואל-לא תודה הדבר היחיד שטוב בסיפור הטרגי הזה ,זה הפורום הנחמד ,המנחם מעט,המאורגן והנפלא הזה!! בכל מקרה מקווה שהאח הגדול השנה יפצה -הציפיות גבוהות בשל הכישלון המוחץ והבלתי מעורער של האחד והיחיד-רייף מאירי הנוכל לילה טוב,ונתראה באח הגדול

boie

New member
מה לא מובן.

במידה וההפקה עושה קופה על הגב של ערוץ 10,מובן לגמרי מי תזכה.הרווח יתחלק בין אלה שקבעו מראש שיתחלקו בשלל. גם גרמו להוצערוץ להוציא מיליוני שקלים על הפקה אומללה,שקרית ונוכלית ,וגם עקצו מליון שקל מהערוץ,שילכו אליהם בדרכים עקיפות. לא פלא שההתפטרויות מהערוץ תפסו תאוצה בימים האחרונים,ושוב מאיימת עליו סכנת סגירה. כמו שכתבתי בעבר, איפוה שיש אבן קטנה,הם לא מפספסים הזדמנות להתקל בה.

סתיו7337

New member
לגבי גב, גם אני חשבתי על תאוריה כזו ../images/Emo45.gif

כתבתי לפני כמה ימים שיש לי תחושה שגב לא ממש נפרד מחברה שלו והבטיח לה שהוא יכנס לתוכנית אבל לא יעשה שום דבר לא "הכרחי". חוסר העניין הפיזי שהוא מראה רק מוכיח את זה ואולי אולי גם העובדה שמתחבר לחן ולא, נגיד למור, שהרבה יותר מתחברת אליו מבחינת תחומי עניין.

רייטינג עונתי

הפסקתי לראות לפני שבועיים את השידור הישיר מרוב שיעמום ועודף צינזורים, נמאס היה לראות את הפרצופים של האנשים בוילה, באח הגדול זה לא קרה לי. הקונספט פשוט לא מתאים לשידור רציף 24\7. מסתפק בשיעמום של השידורים בערוץ 10. תראו את הרייטינג במהלך העונה: 26.6 יום ראשון 19% 3.7 יום ראשון 12.6% 7.7 יום חמישי 7% 10.7 יום ראשון 10.4% 12.7 יום שלישי 12.2% 17.7 יום ראשון 12.7% 19.7 יום שלישי 13.8% 24.7 יום ראשון 12% 26.7 יום שלישי 15.3% 31.7 יום ראשון 11.5% 2.8 יום שלישי 10.6% 7.8 יום ראשון 14.3% 9.8 יום שלישי 11.3% 14.8 יום ראשון 13.3% 16.8 יום שלישי 11.9% 18.8 יום חמישי 8% 21.8 יום ראשון 13.5% 23.8 יום שלישי 14.2% 28.8 יום ראשון 12.6% 30.8 יום שלישי 11.7% 4.9 יום ראשון 12.9% 8.9 יום חמישי 8.3%

JasPoint

New member
תודה על הנתונים ../images/Emo45.gif

זה לא רק הקונספט שבעייתי. גם כשהיו דברים מעניינים הם בחרו לא לשדר כלום בערוץ הישיר. בצורה הזאת אי אפשר לגרום לאנשים להתמכר לתוכנית וגם לא להזדהות עם המשתתפים. זה נראה שהם פתחו את הערוץ רק כדי לקחת כסף..

נעמה8080

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה ו....

אני רואה שזה לא רק בתכניות. לא יצא לי לראות כמה ימים והיום בסביבות 12 פתחתי וראיתי את קרן ואורטל, לא עניין אותי, הרגע שוב פתחתי והנה, שוב קרן! זהו, התייאשתי. כשיקראו לזה "הרווקה קרן" אז נחליט! מי יכול לאהוב את קרן אם לא המשפחה והחברים שלה?! בכל מקום רק יורדים עליה (מי שרואה את התכנית כמובן!) וזה נכון, כל מי שזוכה בהישרדות נחשב לרע (חוץ מבשבקין) , אז הם רגילים לתת זכיה לרעים! אני לא מאמינה בהפקה הזאת, אני בקושי רואה, סתם מידי פעם שמה כדי להתעדכן. אתמול בכלל לא ראיתי את התכנית בגלל הבמה לקרן, יום ראשון ראיתי את התכנית עד הקטע עם האמהות, ולא יכולתי לסבול את זה יותר! הבמה שנותנים לקרן היא כבר יותר מידי בולטת, אין ספק כבר שההפקה תיתן לקרן את הזכיה. אני כבר השלמתי עם זה. ונראה לי שמי שכותב פה לטובת קרן הוא מהמשפחה/חברים שלה, כי אי אפשר לסבול אותה..... ורגע, אולי גם ההפקה כותבים פה לטובת קרן? אני כבר מאמינה להכלללללללללללללללל שבת שלום לכולכם! רובכם אחלה אנשים!

survivorUS

New member
אבל אתם לא מבינים?

אפשר לראות את זה בפייסבוק , המון אוהבים את קרן! בעיקר ילדות בנות 15 , והן אלה שמסמסות לתוכניות כאלה. ההפקה לא מקדמת אף אחד , היא כלכך נואשת לרייטינג שהיא מנסה לתת לצופים את מה שהם אוהבים ואיך הם יודעים מה הם אוהבים.. לפי האסאמאסים. ובקשר לגב הוא בא לשחק . הוא רוצה את המיליון , לא את קרן .

נעמה8080

New member
ברור שהוא לא רוצה את קרן, איזה גבר כן רוצה?!

בחורה שעושה בדייט פלוצים וגרעפסים ליד גבר שהיא כאילו רוצה, בחורה רעה, לא שוכחת את מה שעשתה לליז, בחורה מכוערת לטעמי (דומה לגבר), למרות שאמא שלה ממש יפה, איפה אמא שלה ואיפה היא?! אמא שלה נראית יותר טוב מהבת שלה. אם היא היתה בחורה שכל גבר רוצה, אז למה איתן וגב לא רוצים אותה?! גב משחק בה והיא פשוט מתנהגת כמו מיואשת שזה הגבר האחרון בעולם. אבל אין לי כבר ספק שהיא משחקת גם ורוצה את המיליון ומשחקת אותה מסכנה כדי שירחמו עליה. אולי ההפקה נותנת לה הוראות איך להתנהג. אם חן מושכת אותו אז למה הוא הולך על קרן שלא עושה לו כלום?! המבין יבין!

goodpink

New member
שטיות. אז לפי הפייס אתי גם מאוד פופלרית יש לה

הרבה לייקים. עובדה לפני קרן היתה מועמדת להדחה ובתקופה הזו קרן היתה עדין מוגנת על ידי ההפקה שלא הראו את כל הרוע של ציר הרוע...אחרי פרק הסקס ודייט עם איתן קרן הפכה להיות מורצת באופן אגרסיבי על ידי ההפקה עריכה מאוד אגרסיבית לטובת קרן זמן מסך דחיפה שלה לדברים. עובדה הרייטנג לא מצדיק את הדחיפה שלה האם היא הביאה רייטנג האם היא וגב הביאו רייטנג? עובדה שקרן לא היתה מובילה בסמסים עד העריכה האקטבית וגם עם זה היא בקושי הובילה. איך פתאום אין הדלפה של סמסים האם הפקה השיגה מה שרצתה להוציא את מי שהפריע לפייבורטים שלה...ומסתירה את הנתונים לגבי קרן ושאר הפייבורטים שלה. והנה קרן בשיחה עם ליהי אומרת ...."אם היתה יודעת כל מה שהלך אצל איריס...אספר לך בחוץ..." וספרה את זה עם פרצוף שמח. איריס היא לא רק איריס הפסיכולוגית איריס היא גם כינוי להפקה שהיא קוראת להם להדרכות וכו' או כל מיני רופאים שמגיעים וכו' הם קוראים לזה איריס. כבר נאמר שהיא מקבלת סמסים מההפקה. הפסיכולוגית מכניסה לה מילים לפה ומכוונת אותה ומכוונים אותה איך לקבל סימפטיה מהקהל. כל מה שאנשים אומרים היא פתאום אומרת מחכה את דניאל ופועלת לפי מה שאחרים אמרו וקיבלו סימפטיה כאשר לא הראתה סממנים לכך לפני ועשתה רע לאנשים אחרים באותם נושאים. כך שכן ההפקה מרציה אותה באופן אגרסיבי ביותר. לא מראים את כל הרוע שלה מציגים אותה באור מסויים מנסים ללתת לה סימפטיה שלי אישית לא מצליחים במיוחד למי שצופה בערוץ החי. מבחינתי עם אורטל או דניאל לא זוכות זה מכור לקרן. לא אוהבת אף אחד שנשאר בווילה אבל הן וחן הרע במיעוטו שיכולות לזכות.

survivorUS

New member
אני יודע , אני גם שמתי לב לכל זה אבל

אני לא מוצא תשובה לשאלה מדוע? מדוע להפקה יש אינטרס להריץ את קרן לגמר? למה מי זאת קרן? ומבחינתי לדניאל הכי מגיע לנצח . ועד עכשיו האמנתי שהיא תנצח כי לפי ההדלפות האחרונות של ההצבעות דניאל הובילה .

sunflower11

New member
אומרים שהיא מכירה את מוטי רייף מתחרות היופי.

ולגבי גב, רוצים לפצות אותו על ההפסד ב"הישרדות".

JasPoint

New member
בקשר לגב התיקון כבר נעשה...

אחרי שנחשפים להתנהלות שלו בדור הבא אפשר להבין למה המושבעים לא הצביעו עבורו. פתאום ההפסד שלו לא נראה מוזר. הוא מצחיק ואסטרטג אבל לא הכי סימפטי.

sunflower11

New member
אולי. אני חושבת שאם ההצבעה לזוכה היתה עוד על

האי אז גב היה זוכה, או יניב. בכול אופן, ממש לא נראה לי שאירית היתה זוכה.

למעלה