אני מכריזה על פינה חדשה בפורום

רותי ע

New member
אני מכריזה על פינה חדשה בפורום ../images/Emo13.gif

שתיקרא : גם לי מגיע
והרשו לי לפתוח את הפינה החדשה : אחרי חודשים ושנים של תירוצים שונים ומשונים לקחתי את עצמי בידיים והלכתי לחוג קרמיקה. שעתיים וחצי ליכלכתי את הידיים בחימר והדבר היחיד שהטריד אותי היה איך להדביק חתיכה אחת לשנייה. חזרתי הביתה עם חיוך מרוח (וגם קצת חימר)
איזה התעמלות לנפש שזה היה. עוד מישהי מצטרפת לפינה ?

jole

New member
רותינקה, מותר לקחת קרדיט על החיוך?

אני גאה בך. את רואה היה שווה לבוא עד זיכרון
כל הכבוד!!!

jole

New member
ושכחתי כמובן לציין

שזו התיראפיה שלי!!! ההתנתקות שלי מהעולם. שעתיים חצי בסטודיו כשהעולם בחוץ פשוט לא קיים. יש לי חומר וכלים ואני עובדת גם קצת בבית זה כייף אבל זה לא אותו דבר. ויש אפילו מבחר נאה של כלים.

רותי ע

New member
בטח שמגיעה לך קרדיט ../images/Emo13.gif

היית "הקש האחרון" שדחף אותי להתחיל עם זה. ושכולם ידעו שאת ממש אומנית...

אצלי זה עדיין רק ברצון

עוד לא הגעתי ליישום. נורא בא לי כבר מזמן להרשם לחוג קרמיקה, אבל מתי יש זמן?? פעמיים בשבוע אני במרכז וחוזרת הבייתה בסביבות 7. פעם בשבוע לומדת ומגיעה הבייתה ב-9. אז נשארו יומיים שאני יכולה להגיע מוקדם ולהיות עם אורן אחה"צ ביחד

../images/Emo45.gif

יופי של פינה! אני דוגלת ב- גם לי מגיע! במהלך חופשת הלידה הלכתי לקורס של צביעת קירות - ועכשיו אני מכינה את החדר של אורי.מדובר ב-4 שעורים במשך שעתיים כל אחד וזו היתה ההתחלה של להשאיר את אורי עם סבתא ואבא "לבד"! בשבוע הבא אני חוזרת לעבודה ואחרי פסח אני מתחילה ללכת לארובי-גם להוריד את "השאריות" שנדבקו מההריון וגם כדי לתת אנרגיה לנפש!

דיאנה1

New member
קודם כל - כל הכבוד לך, גם על הפינה

וגם על האיוש האישי שלה. יופי שכיף לך ובהחלט מגיע לך לחייך. אצלי זו כבר לא רק פינה, אלא חדר שלם... אולי אפילו בית... מאז הלידה של בר אני לא עובדת, נמצאת איתו בבית וגם מגשימה חלום ישן ולומדת פיסיקה באונברסיטה הפתוחה. פשוט החלטתי שמספיק עם התרוצים, זמן מתאים אף פעם לא יהיה, נוותר על דברים אחרים (איזה יופי החלטתי ש"נוותר"... אבל האמת היא שקיבלתי גיבוי ותמיכה מלאה מבעלי שנותר המפרנס היחיד בתקופה הזו) ואפרגן לעצמי. אז אני נהנית מכל רגע, שוב מפעילה תאים אפורים שהספיקו להתנוון מאז הלימודים הקודמים, מגדלת את הבן שלי בעצמי כמו שרציתי, וזה פשוט כיף.

vered4

New member
אני מפננת ומפנקת את עצמי עם יוגה

פעם בשבוע, שעה וחצי של התרגעות, ובתור בונוס אני גם מפעילה את הגוף. והכי כף זה, שקבעתי עם בעלי שיגיע כדי שאוכל לצאת, ואז אין תרוצים (אחרי כל היום, בא הערב, ולא בא לי לעשות כלום).

אני ממש אבל ממש מקנאה

לצערי אני לא מוצאת את הזמן ל- גם לי מגיע בין העבודה במשרה מלאה והטיפול בשירה במשרה מלאה, בעלי מגיע בשמונה בערב הביתה אבל אולי פעם...

../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif גם לי מגיע? איך עושים את זה?

רותי, כולי קנאה! כשמיכל נולדה למדתי וחופשת הלידה "התבזבזה" על לימודיי, נגמרו הלימודים חזרתי לעבודה. עכשיו היא במעון ואני בקושי רואה אותה, חבל על כל שניה. אז איפה יש לי מקום להתעמלות שאני רוצה, יש לי מלא תירוצים למה לא ללכת בערב מהבית! (בעל, כביסה, כלים וכו´) זהו קיטרתי וכל הכבוד על הפינה!

דיאנה1

New member
מאחדים את התרוצים

משאירים את הבעל לעשות כביסה וכלים והולכים להתעמל.

גם לי מגיע..5 פעמים בשבוע

אני הולכת לחדר כושר מנתקת את ה-
ומשקיעה בגוף שלי.. זה כייף,זה משחרר ולא משנה כמה עייפה הלכתי אני חוזרת עירנית ומלאת אנרגיות!

אני מעריצה אותך? אבל איך?

עכשיו כשאני יודעת איפה בעלך עובד, רק שלי מגיע בשמונה כל יום?

לא..לא רק שלך! אבל יש יום בשבוע

שהוא מגיע מוקדם.. וחוצמזה המכון פעיל 7 ימים בשבוע.. אז שלו שפעמים בשבוע אני הולכת וגם שישי ושבת.. בשישי בצהריים כשכולם ישנים.. ובשבת..עד שהם מתעוררים אני כבר מספיקה לחזור ולהיות אחרי אמבטיה
אני לא אגיד שזה פשוט אבל "גם לי מגיע"!

אז שלוש פעמים בשבוע..כששירה כבר

ישנה...הולכים לשעה וחצי.. תאמיני לי הכל יעמוד מלכת.. מקסימום יגיע גמד קטן שיפעיל מכונה ומדיח..

שירה הולכת לישון בתשע תשע וחצי ואני

בעשר אני מתחילה את היום בשש וחצי בבוקר ולגבי הגמד- אם את נתקלת בו תשלחי אותו אליי

למעלה