אני מכריזה על פינה חדשה בפורום

רותי ע

New member
איך עושים את זה?

תמיד היה לי "תירוץ" שאין לי זמן בין עבודה לבין טיפול בעידן למרות שהחוג הוא בערב בשעות שעידן כבר כמעט במיטה. ואז פיטרו אותי והתירוץ השתנה-מובטלת הולכת להוציא כסף על חוג? ובסוף אמרתי כן ! ושמתי סוף לתירוצים.

גם אני בעד כושר

לפחות 3 פעמים בשבוע- שיעור מדרגה, ספינינג או סתם חדר כושר. גם מנקה את הראש, גם בריא וגם מספק לי אנרגיה להמשך הערב.

רותי ע

New member
מחשבה קצת שונה לגבי כושר

מאז שעידן נולד רציתי ללכת לפעילות כלשהי וכמובן הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא כושר. גם להוריד עודפים, גם הבריאות, מה רע? אלא מה, אני לא טיפוס של כושר
פעמיים התחלתי בשמחה וששון ופעמיים לא החזקתי מעמד יותר מחודש. הפעם עשיתי חושבים-אם אני לא טיפוס ספורטיבי וללכת להתעמלות לא עושה לי טוב בנפש אני צריכה ללכת עם הלב ולמצוא משהו שכן יתן לי כוחות נפשיים שחשובים לא פחות מכוחות פיזים.

המסקנה- שכל אחת תעשה מה שמתאים לה

העיקר לנקות את הראש לפחות פעמיים - שלוש בשבוע ולעשות משהו שאת אוהבת שלא קשור לבית- בעל - ילדים.

nightroll

New member
בשביל המתלוננות: גם לי ../images/Emo41.gif יגיע ../images/Emo41.gif

פינה קצת יותר ריאלית, לא? אני ובעלי מתכננים לנצל את השובר שקיבלנו מסודה קלאב ולצאת סופסוף לחופשה כשבוע אחרי פסח (בפסח השובר לא תקף). שלושה לילות באחד ממלונות הארץ (כנראה נרד לאילת) במחיר 600 ש"ח לזוג, לינה וא. בוקר.

nightroll

New member
nightroll=נילי של ס&כ

יותר מדי בעיות לקבל מסרים בכינוי הקודם...

באמת מגיע לי?

ואפילו לא ידעתי שמגיע לי... אין לי זמן, אין לי כסף, יש לי נינג´ה קטן שדורש הרבה אנרגיות ותשומת לב... אולי פעם, כשהילדים יהיו גדולים (בטח נעשה את הבאה בתור כשתומר עוד יצרוך מאיתנו הרבה אנרגיה, אז אני לא בונה על ה - 10-15 שנים הקרובות) אבל מה שאני כן יכולה לספר בגאווה, זה שלמרות שאני לא הולכת לחדר כושר ולא עושה שום פעילות גופנית, הצלחתי לרזות די יפה לאחרונה, והעודפים, אגב, הם לא מההריון (שסיימתי אותו יותר רזה ממה שהייתי לפני ההריון - אוכל פשוט הגעיל אותי), אלא מחופשת הלידה, הייתי בבית ופיציתי את עצמי על 9 חודשים של גועל מאוכל. אז יש תקווה...

אפרופו מגיע לי והריון, ../images/Emo10.gif

איך יורדים במשקל אחרי ההריון כשאין זמן לכלום גם לא לאכול ויש מלאן תירוצים....

טיפים לירידה במשקל

זה לא קסם, וצריך לעבוד על זה קשה, ביחוד אם לא עושים ספורט (כמוני) אחרי שתפחתי רבות בחופשת הלידה, החלטתי שזהו זה, ואני לוקחת את עצמי בידיים, אבל הייתי צריכה עזרה, אז הצטרפתי לאמא שלי והלכנו יחד לדיאטנית מקסימה (מי שתרצה פרטים, אשמח להמליץ) ואפילו לא יקרה במיוחד, שבנתה לי תפריט שמתאים לאורח החיים (עבודה, בית, גידול ילד...) ולטעם שלי - אני, לדוגמא, לא אוהבת ירקות, ולכן יש לי מינימום ירקות חיים בתפריט, ויותר "מקומבנים" לתוך מאכלים אחרים. אני צמחונית, אז הוכנסו תחליפים צמחוניים לתפריט. אבל הגבר החשוב ביותר הוא שהכנסתי לי את הדיאטה לראש טוב טוב, וממש הקדשתי את עצמי למטרה, וגם סוף סוף הבנתי והפנמתי שזה לכל החיים, ולא קטע של לרדת במשקל, ואח"כ נחזור להשתולל. אז בהתחלה קשה, ואח"כ מתרגלים, וכשהקילוגרמים מתחילים לנשור ורצים לקנות בגדים במידה קטנה יותר (ואחרי שבועיים צריך עוד להצר אותם...) - זה פשוט שווה את זה. אז זה בערך הדבר היחיד שעשיתי בשביל עצמי מאז שתומר נולד, והאמת היא שגם לדיאטנית הלכתי בשעות שתומר בגן... אבל אתם יודעים מה, זה גם עסק רציני מאוד שעשיתי בשביל עצמי. אז מגיע לי -
הצלחתי לרדת במשקל

שאלה קצת אישית- את לא חייבת לענות

אבל כמה הצלחת להוריד? אני הורדתי איזה 7 קילו אבל עכשיו אני ממש תקועה ולא מצליחה לרדת

אני עונה בשמחה

ירדתי 14 ק"ג בפחות מחמישה חודשים. הקטע שבו נתקעים זה בדיוק הקטע שבו צריך להתחיל להתעמל. גם אני נתקעתי אחרי 8-9 (כבר לא זוכרת) ומכיוון שאני לא עושה ספורט, צמצמתי קצת את הכמויות, והמשכתי בשוונג של הירידה. האמת היא שלא תכננתי לרדת כ"כ הרבה, אבל זה כ"כ הלך לי והיה כ"כ כיף, ובשלב מסוים זה אפילו נהיה קל! אז המשכתי, והיום אני רזה כמו שבחיים שלי לא הייתי רזה. כמובן שיש לזה חסרונות - גם הציצי מרזה.... ונהיה קטן.... אבל זה קורבן קטן להקריב בשביל שאר התוצאות.

הגעתי אליה דרך אמא שלי

שהלכה אליה - באופן פרטי- אמא שלי מאוד שמנה, והתחילה לרדת אצלה בצורה משמעותית במשקל, אז הצטרפתי. אמא שלי כבר ירדה 25 ק"ג! ועוד ידה נטויה. ובקשר למוטיבציה - כנראה הייתי צריכה מישהו שיפקח עלי וישקול אותי כל שבוע, כדי שתהיה לי "סיבה" להתמיד, ולאט לאט זה הפך לדרך חיים, וכשמתחילים לרזות, פשוט רוצים עוד, אז המוטיבציה מתגברת באופן טבעי, ולאט לאט זה הופך לדרך חיים. אני ממשיכה ללכת לדיאטנית, בתדירות נמוכה, אבל פשוט כדי שאני אדע שיש מי ששומר עלי, למרות שהיום אני סומכת על עצמי ויודעת איך לשמור על המשקל. וחוץ מזה, אני משננת לעצמי שאני צריכה להיות אמא רזה וחתיכה, כדי שתומר יוכל להשוויץ בי... סתאאאאאםםםםםם. ודווקא בעלי לא כ"כ מבסוט

מיכל153

New member
בעבר כתבתי, אבל אכתוב שוב

היי בזמן האחרון אני דואגת לאמבטיה עם שמנים ארומטים, הלכתי לרפואה משלימה וקיבלתי נטורופט וגם רפלקסולוגיה שזה כיף. חוץ מזה יש לי בעיות בריאות שהזנחתי יותר מדיי ואני מטפלת עכשיו. זה לא כיף , אבל גם את זה צריך. כל יום אני מ- 21:00 באינטרנט וגם זה כיף לדבר בצ´אט איתכם. ביי מיכל153

_גלית_

New member
אז ככה... את היוגה לצערי

זנחתי עקב בעיית חוסר זמן, כי חזרתי לעבוד, אבל במסגרת פינת ה"מגיע לנו", החלטנו שצריך לנסוע לאנשהו... לאיטליה, למשל?
אז... ביום ראשון אנחנו טסים עם תומר לאיטליה לשבועיים! זה לא מתאים מבחינת כסף ולא מבחינת העבודה שלי, ובכל זאת - הרגשנו שאנחנו חייבים ואין ברירה אחרת, וכשנחזור נתמודד עם כל היתר.

למעלה