אני ממש מתוסכל!!!!

dani45

New member
אני ממש מתוסכל!!!!

זה בעניין ה- windows media player רואים תמונה אך לא שומעים!!! הורדתי codac התקנתי ועדיין לא שומעים אני לא מבין מה אני לא עושה טוב מקווה שתוכלו לעזור לי דני

benjy337

New member
הנה ../images/Emo26.gif

יכול להיות שיש אצלך התנגשות בין קודקים או שאין לך את הקודקים הנכונים ! האם יש לך מותקן XVID ? האם לא תתקין מהקובץ המצורף ותבדוק שוב את הסרט ! האם זא מותקן אצלך או אחרי ההתקנה יש לך עדיין את אותו הבעיה אז תסיר את כל הקודקים שיש לך במחשב ותתקין לפי הסדר את כל הקודקים שבקובץ !

benjy337

New member
תתקין גם את ../images/Emo26.gif

Ac3Filter לפני שאתה מוחק את כל הקודקים הרבה פעמים זאת הבעיה של חוסר קול !

benjy337

New member
תרשום פה את מה שאתה רוצה ../images/Emo26.gif

אז גם האם אני לא ליד המחשב מישהו אחר יוכל לעזור לך גם ! או שלמישהו אחר יהיה בעיה דומה והשירשור כאן יוכל לעזור גם לו !

dani45

New member
או קייי

אני אמור להתקין את זה לפי הסדר ??? ואת כולם ביחד???? או אחד אחד???

benjy337

New member
האם הסרת את כל ../images/Emo26.gif

הקודקים שהיו לך ורק אחרי זה תתקין לפי הסדר (כמובן אחד אחרי השני, אין אופציה אחרת!) את כל הקודקים שבקובץ ! אחרי זה כל סרט צריך לנגן כמו שצריך !

dani45

New member
לא עובד!!!!!!

אני ממש מצטער על ההטרדה אבל זה לא עובד התקנתי את כל מה שנתת לי וזה לא עובד אני רואה תמונה אבל לא שומע כלום!!!! מה לעשות? ושוב סליחה על ההטרדה דני

benjy337

New member
אני לא יודע איך הספקת ../images/Emo26.gif

להוריד ולהתקין את כולם בדקה שעבר מאז שעניתי לך ! האם הסרת את כל הקודקים שהיו לך ? והאם זה רק בסרט ספציפי או יש עוד סרטים אצלך שלא עובדים כמו שצריך ? האם זה רק סרט אחד יכול להיות שהסרט אצמו פגום ! תפעיל את הסרט בתוכנת GSPOT (יש גם את זה בקובץ) ותעלה לכאן תמונת מסך שלו !

dani45

New member
היה לי רק codac אחד

ותתפלא כל התוכנות שהבאת לי הם בקושי מגה בייט אז זה מהיר מאוד!! והיה לי רק codac אחד שהסרתי אותו והתקנתי את כל מה שהבאת לי!!! וניסיתי לשמוע שתי סרטים שניהם לא שומעים רק רואים תמונה! מה לעשות?? תודה על העזרה

dani45

New member
לא זה היחידי שלא הצלחתי להוריד

ולהתקין בגללו אני לא שומע?

dani45

New member
ואני ראיתי את ההודעה שכתבת לי

רק אחרי שכתבתי את ההודעה שזה לא עובד!!! אני כבר התקנתי שתי דקות לפני ולא עבד אז כתבתי את ההודעה!!!

benjy337

New member
מותקו אצלך NIMO (חבילת קודקים) ?

תעשה את הכל מההתחלה ! תסיר את כל הקודקים שוב אני אגיד כולם ואז תתקין לפי הסדר את כל מה שמופיע בקובץ !

benjy337

New member
בהודעה השניה שלי מה כתוב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

dani45

New member
עשיתי הכל !!!

עכשיו עשיתי הכל ממש הכל מחקתי הכל התקנתי את מה ששלחת לי הכל לפי הסדר ועכשיו לא רואים תמונה ורשום לי במדיה- המחלקה אינה רשומה!!!??? מה זה לא יודע ולא עובד בכלל בכל מקרה תודה על הניסיון אני כבר יביא מישהו לבית שיעזור לי!! תודה על הניסיון.

benjy337

New member
תתקין נגן אחר אולי יש בקובץ ../images/Emo26.gif

ותעלה תמונת מסך של GSPOT האם יהיה לך סבלנות סביר מאוד להניח שנמצה את הפתרון !

dani45

New member
טוב בו ננסה!!!!

התקנתי את זה!!! איך משתמשים בתוכנה הזאת?

למעלה