אני ממש מתוסכל!!!!

benjy337

New member
פותחים ../images/Emo26.gif

את GSPOT וגוררים את הקובץ לחלון של GSPOT ! ותעלה תמונת מסך !

benjy337

New member
אמרתי לך שצריך סבלנות אז ../images/Emo26.gif

באתר של עמית המחשף בצד שמאל של הדף יש הסבר בשם "צילום מסך" וזה כולל איך לעלות את זה לפורומים של תפוז ! אז האם יש לך סבלנות תקראה את זה (טוב ללמוד גם ככה) ותעלה תמונה ! וסביר להניח שתצתרך לחכות עד מחר עד שאני יוכל לענות, אבל אני בטוח שאחרים יעזרו לך גם היום ! יש הרבה שאפשר ללמוד מהאתר של עמית, מאוד מומלץ !

benjy337

New member
תוריד ../images/Emo26.gif

עדכון לmedia player מכאן אתה צריך להוריד את העדכון הנכון לפי גירסת הmedia player ו גירסת הwindows שמותקן אצלך ! אחרי זה תנסה שוב לנגן את הסרט ותגיד לנו האם הצלחת או לא !

dani45

New member
אני חושב שאת זה הורדתי קודם

אבל אני יוריד בכל זאת ויתקין את זה!!!!

dani45

New member
הורדתי את הגירסה שאמרת לי....

ואל עבד אז הורדתי את הקודאק ושוב לא עבד שמתי את זה על תוכנת הספוט וראיתי שיש שינוי רשום שם שהקודאק מותקן אבל לא שומעים יש תמונה אין קול.......

benjy337

New member
תלחץ על ../images/Emo26.gif

כפתור "render" בGSPOT ותעלה צילום מסך (תראה את התמונה)

benjy337

New member
אני בקשתי ../images/Emo26.gif

עזרה בפורום DIVX כאני כבר לא יודע מה להגיד לך ! אני יחזור עם התשובות ברגע שיהיה לי ! אני רק מקווה שהתקנת את כל הקודקים כמו שצריך, חלק צריכים התקנה ולא מספיק רק להוריד, וחלק מספיק רק להוריד למחשב ללא צורך בהתקנה ! שתדע אצלי מותקן בדיוק מה יש בקובץ ואני יכול לראות כל סרט כמו שצריך !

ULTRAS BOY

New member
תסיר הכול!!!

תמחוק את כול החבילות הכול הכול ותתקין את אלה לפי הסדר DIVX 5.0.5 DIVX 3.11 XVID AC3 - את זה תוכלי להוריד מפה -> http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ac3filter/ac3filter_0_69b.exe

benjy337

New member
אולי תקראה את כל השירשור ../images/Emo26.gif

לפני שאתה שולף מהמותן תשובות ! תבדוק גם את כל תמונות הGSPOT !

למעלה