אני ממש מתוסכל!!!!

dani45

New member
בכל מקרה בנג'י ממש תודה

ממש תודה על הניסיון דני

benjy337

New member
אל תרים ידיים ../images/Emo70.gif החברה בפורום DIVX

תותחים בעניינים אלה חלק מהם לפחות !

benjy337

New member
הנה התשובה של מנהל פורום DIVX

כאן ומעניין אותי איזה קודקים הוא ימליץ כמה שמופיע אצלי בקובץ לקחתי מהודעה שלו בעבר ! הנה הקישור להודעה הזו

benjy337

New member
הקודקים האלה ../images/Emo26.gif

גם מופיעיים בקישורי הפורום DIVX והאם אני לא טועה זאת הייתה המלצה למישהו שכבר מחק את כל הקודקים, אז סביר להניח שהקודקים שבקישור הם כל מה שצריך או לפחות כל מה שהיה צריך אז ! ואל תבין אותי לא נכון, כמו שאתה יודע אני משתתף גם בפורום DIVX ומאוד מחזיק מNCODER, לדעתי הוא וספי האנשים שמבינים אחי הרבה בסרטים וכל מה שקשור ! למרות שהרבה פעמים הם לא מסכימים

אני חשבתי יותר

בכיוון של כרטיס קול, לוודא שהכל תקין. הג'יספוט מראה שיש את כל המקודדים ובגלל זה אני בספק אם זו הבעייה...

benjy337

New member
האמת היא שעל כרטיס קול לא ../images/Emo26.gif

חשבתי ! ודרך אגב NCODER עדיין ממליץ על אותו קודקים תראה את ההודעה האחרונה שלו בשירשור שם

רגע, אולי יש אי הבנה

אני לא אמרתי משהו על הקודקים שהוא נתן! אני חושב שזה מה שצריך להתקין... לא אמרתי שאתה או מישהו אחר אמר משהו לא בסדר... אני פשוט מנסה לחשוב על פיתרון, זה הכל...

gurfi

New member
אמממ

אם זה היה הכרטיס קול אז הוא לא היה שומע שום דבר...

אולי

הכרטיס לא מותקן טוב או שיש התנגשויות, ואגב, בגלל זה שאלתי מה עם שאר הסרטים... בכל זאת נראה לי טוב שיבדוק את הדרייבר של הכרטיס.

¥o¥o

New member
אולי הכרטיס בסדר אבל הסרט פגום...

האם הוא רואה סרטים אחרים בסדר?

¥o¥o

New member
לא תמיד...

לי הייתה בדיוק אותה בעייה...לא היה קול בסרט, הורדתי אותו שוב וזה היה בסדר...נסה גם לעשות את זה (אני מדבר אל dani45).

dani45

New member
הבעיה היא....

שירים אני שומע. כך שהבעיה לא בכרטיס קול!!! רק סרטים מה-windows media player אני רואה תמונה ולא שומע!! לפני שפירמטתי את המחשב הכל עבד טוב רק אח"F התחילו הבעיות!!! אני ינסה בפורום שנתת לי ואם שמה לא יעזור אני יביא מישהו לבית שיעזור לי! ממש ממש תודה על העזרה!!! לפני שאני יפנה לשמה אני יינסה הכל מהתחלה ואני יראה אם יעבוד או לא!! ממש תודה דני

למעלה