אני מעריצה של סקעת...

פנאי פלוס, רייטינג, פיוז, ראש1,

מעריב לנוער, ואפילו מעריב וידיעות התנצלו בפניו? אני חושבת שלא. והם באמת אמרו דברים חמורים.

סליחה?

סליחה על מה? על זה שאנחנו חושבים כמו שאנחנו חושבים? על זה שאולי לא הבינו אותנו כמו שצריך? חוץ מזה. בתור אמן, גם אם בתור אמן מתחיל, הוא צריך לדעת לקבל ביקורת. טובה או רעה. ולכל מעריצות הראל סעקת: זה פורום קוין פה. ולא מגרשים אתכן או משהו אבל אם אתן לא מעריצות של קווין ורוצות לקחת חלק בפורום הזה אני לא רואה סיבה שתישארו פה ותגידו עלינו שאנחנו פלצנים ושאתם מרחמים עלינו ואפילו להתנשא ("שחלקם הלא מבוטל מבינים במוסיקה יותר ממך ובעלי אייקיו גבוה יותר משלך").

ט ל י 9 9 9

New member
../images/Emo26.gif

מסכימה לחלק הראשון של הדברים שלך (למרות שזו שהגבת לה לא הבינה אותו נכון: הוא התייחס כנראה לכתבה די מכוערת במעריב, שהאשימה אותו בכל תחלואי החברה הישראלית). בקשר לחלק השני, סביר להניח שאף אחת לא הייתה מתנשאת או מעליבה, אם את וחברותייך לא הייתן קופצות לבקר בפורום של סקעת ומנסות לבחון את האינטיליגנציה והידע של המעריצות שלו במבחן או משלבות לתוך הפוסטים שלכן הרבה מאוד מהשורש פ.ק.צ). אז טלי קורה מבין עינייך בקשר ללקיחת חלק בפורומים לא לך והתנשאות על אחרים. ובגלל שהציטוט שהבאת הוא שלי: הניסוח הוא באמת בוטה מדי ועל כך אני מתנצלת. אני מקווה שאת הלקח שלכן למדתן ו/או הפנמתן וגם אם לא - לא נורא. באמת שכל הסיפור הזה כבר יצא מפרופורציות לגמרי, נטחן ומוצה לגמרי.

Sid

New member
שייבכה בשקט ה"זמר"

ותעזבו אותנו כבר במנוחה עם השגעון שלכן, אני בן אדם שאוהב מוסיקה וקשה לי לראות את כל התופעה הזאת בארץ של זמרים שלוקחים שירים של אנשים שעמלו שנים כדי להגיע לתודעה ואותם ה"זמרים" החדשים מקבלים מהילדים (שלא באשמתם של הילדים כמובן) את כל האהדה בעקבות הקאברים הלא מוצלחים שלהם לשירים נפלאים, אז כשהם עושים את זה לשירים ישראלים ניחא, אבל ברגע שלוקחים שירים של להקה לועזית- אחת הגדולות בכל הזמנים ומעברתים אותם ועוד שרים אותם גרוע ובסגנון שונה לחלוטין בשביל ארוע מסחרי שכל מטרתו היא לעשוק את כספם של ההורים אז זה מקומם ולא יעזור שום דבר שתגידו.

ofrasch1

New member
לא יעזור שום דבר שנגיד?

וואו, זה משפט של פקאצות. ממש כמו "ת=פ=נ=י=מ=ו" ו"זו עובדה, ברור". מסתבר שסגנון כזה יש גם בפורום קוין. בעניין הקאברים: כשעברי לידר חידש את "בוא" של ריטה גם כעסת ככה? כשמאיר בנאי חידש את "רואים רחוק רואים שקוף" של שמוליק קראוס? בארץ יש המון קאברים: תיסלם עשו קאבר לאריק איינשטיין, ברי סחרוף עושה קאברים לאהוד בנאי, סינגריה עשו קאבר לשלמה ארצי, שרית חדד, מאיה בוסקילה, מירי מסיקה מחדשת עכשיו את שיר לשירה, אסף אמדורסקי הוציא עכשיו דיסק שכולו קאברים. כולם עושים קאברים כי מצב המוזיקה לא טוב. ואותך רק סקעת מרגיז.

Sid

New member
חוץ מ-3 האחרונות שציינת

כל האומנים הנ"ל הוציאו המון המון המון חומר מקורי משלהם ואם פה ושם הם עשו קאבר לשיר אחר זה ממש לא מרגיז, כי הם הוכיחו את עצמם מבחינת כושר היצירה שלהם וההשקעה. אבל לעומת זאת כל הכוכבים הנולדים למיניהם ניזונים מקאברים, אין להם שום חומר מקורי משלהם, ואני לא מדבר רק על סקעת...

a p p l e p i e

New member
וואו...אתה חי במדינת ישראל???

כי בפעם האחרונה שבדקתי כוכבים נולדים אחרים(גבסו,שירי ומויאל) שרו חומר מקורי שלהם.אז בקיצור תפסיק לבלבל את המוח.

Amit Enchanted

New member
זה שכולם עושים לא אומר שזה בסדר.

אם המצב במוזיקה רע אז הם צריכים לנסות לשפר... לא לחדש שירים של אמנים אחרים שבאמת ניסו לשפר את המוזיקה.

ט ל י 9 9 9

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו, טוב, מילא

Amit Enchanted

New member
נו באמת...

סקעת ידע שלחדש שירים של Queen יגרוף המון תגובות מצד הקהל. אף אחד לא הכריח אותו, וזה לא סוד שכל ה"תהילה" וההצלחה המאיה בוסקילה-שירי מימון-הראל סקעת למיניהם ניזונה מפרובוקציות וסנסציות שתוכננו מראש. תחזרי לפורום הפנאטי אובססיבי שלך ותעסיקי את עצמך בלהציף אותו בקריאות "הראלוש סקעתוש המושי-מושלמוש", טוב?

ט ל י 9 9 9

New member
לא התכוונתי להצחיק

רציתי לשתף אותך בשעמום שאפף אותי לנוכח תגובתך. ילדותי? אולי. בערך כמו להגיב להודעה שנוסחה בנחמדות במילים הבאות: תחזרי לפורום הפנאטי אובססיבי שלך ותעסיקי את עצמך בלהציף אותו בקריאות "הראלוש סקעתוש המושי-מושלמוש", טוב? אבל כמו שאמרת לרבים "וטובים" כאן, יש לקוות שעוד תתבגר ותחכים.

למעלה