אני מצטער -אבל נמאס כבר !

אני מצטער -אבל נמאס כבר !

טוב, אני מה שנחשב 'משתתף סמויי' כאן. ותגובות מסויימות להודעות הראשונות שלי בפורום, אילצו אותי להחליט שבמצב הנוכחי- זה כל מה שאהיה. סביר להניח שאני לא היחיד ששם לב להטפות המטופשות שמצליחות להשתחל לכל שרשור אפשרי. עכשיו,אני לא מאמין בצנזורה. ולעיתים אותן הודעות מטופשות, מניבות תגובות מקסימות, אינפורמטיביות ומצחיקות ממשתתפים הרבה יותר סבלניים ממני.וזה נפלא בעיני. מישהי ציינה פה פעם לאחד הטרולים המדוברים, שזה פורום תמיכה לאנשים ולא פורום הטפה. לצערי-זה מה נהיה כאן. לכל שרשור אפשרי מתשחלת תגובה מטופשת, מרגיזה וחסרת נימוק לחלוטין! וזה פשוט מתיש ושוחק. אני לא רוצה לדבר בשם אחרים כמובן. אבל...האם אני היחיד כאן שמרגיש שכל הדודים והדודות,הסבים והסבתות,האמהות הפולניות, השכן ממול,נהג המונית, הגניקולוג והחשמלאי, וכל שאר הטרולים שאנחנו מחוייבים להתצדק בפניהם כל יום מחיינו,ולסבול את מבטיהם המזלזלים ונימוקיהם המופרכים, פשוט החליטו להצטרף לפורום שהוקם ספציפית כדי שנוכל לקבל קצת נחת מאנשים מסוגם?? אני מאמין שאפילו להם יש זכות להתבטא, אבל למה זה צריך להיות על חשבוננו?? ולמה זה צריך להיות דווקא בקהילה שהיא מפלט לאוכלוסיה שבמובן מסויים- רדופה על ידיהם??? אפשר לומר שאם תגובות מסוג זה כל כך מפריעות לי, שפשוט אתעלם מהן. אז אני אומר שבפורום שהוא מפלט בשבילי,אני לא אמור ללכת על ביצים. אני לא אמור לחשוב איזו הודעה או תגובה כדאי לי לפתוח,ואיזו לא. אני לא אמור "להחליק" ולסתום ת'פה, כשאני נתקל ללא שום אזהרה מוקדמת בתגובה המנמקת הורות ע"י "ההשפעות הבריאותיות של הריון". במיוחד כשהערה מטומטמת כזו נכתבה באופן אכזרי לטעמי, כתגובה לסוגייה עדינה כגון התמודדות עם סחיטה רגשית ע"י הורה חולה סרטן. עם כל הכבוד לחופש ההתבטאות של אותם אנשים- אני חושב שהם מנצלים את טוב ליבם של שוכני הפורום. למה הם באמת, אבל באמת מגיבים כאן? לצורך ברור העניין, נשלול כמה אפשרויות: 1)הצגת דעות שונות ומגוונת לקהילה. רעיון מבורך, אבל לא מיושם. הנימוקים מופרכים ורפטטיבים,ונכתבים בחוסר רגישות ובהקשרים הזויים. 2)דאגה אישית לגורלם של שוכני הפורום. תודה,אבל לא תודה. "הדאגה" שלהם קצת מוזרה לטעמי,מאחר שהיא לא מתחשבת כלל ברצונות של אחרים, ומזלזלת בהחלטות שאינן זהות לשלהן. כפי שכבר נאמר כאן-כואב לכם עלינו? לא נורא,תתגברו. לכולנו כואב לפעמים. אז אם הם לא מיידעים אותנו, ולא דואגים לנו..אז מה נשאר? במילה אחת- בריונות! אולי הם משליכים את התסכולים שלהם,אולי הם סתם מטילים טרור כי הם יכולים. בכל מקרה-המניעים האינטרסנטים שלהם לא מעניינים! זה פורום תמיכה! לא פח זבל לתסביכים שלהם! לכן אני מציע, שכל מי שמעוניין להצטרף לפורום באופן אקטיבי יאלץ להבטיח בכתב שלא יתנהג בבריונות. ושאם יעשה זאת תמחק הודעתו בשתי הפעמים הראשונות, ותחסם גישתו לפורום בפעם השלישית. תודה על ההקשבה,וסליחה על הנאום...

cha ching

New member
אתה צודק לחלוטין

אבל אני מחכה שגם בנות שבאמת מטיפות יבואו ויגידות מה הןחושבות...

קספיאן

New member
קצת פרופורציה

זה סך הכל פורום, לא יותר מזה. לא קבוצת תמיכה, פורום בפורטל של תפוז, שמעצם הגדרתו פתוח לכל בן אדם על פני כדור הארץ. זה לא מפלט לשום אוכלוסיה. זה סה"כ מקום בו בעלי דעות דמות יכולים לנהל דיונים על הנושא, וכל מי שרוצה יכול להגיב. אם אתה רואה בפורום מפלט בשבילך, אז הבעיה היא אצלך, אם אתה באמת מחפש מקום מפלט מוגן מפני טרולים, אז אתה לא במקום הנכון, תחפש קבוצת תמיכה המנוהלת ע"י איש מקצוע, שם לא יטרידו אותך. או לחילופין. תפתח פורום באתר אחר, עם סיסמה, ותנהל אותו כרצונך. אני לא רואה מקום לשינוי, הפורום בסדר גמור כמו שהוא, כמו שפורום בתפוז אמור להיות, פתוח לכל אדם ולכל דעה. אל תיקח את זה קשה מידי ואל תהפוך את הפורום למשהו שהוא לא. כמו שכתבת, אם הודעות של מטיפים כל כך מפריעות לך, תתעלם, אתה לא צריך ללכת על ביצים, רק להתעלם. זה מאוד פשוט.

nemasys

New member
אנחנו הטרולים חושבים שזו זכותנו ל.

זכותינו להגיד מה שבא לנו לא רוצה לראות אל תכנס להודעות שלנו . . שלך מנכ"ל הטרולים . .

nemasys

New member
איפה ההתעלמות איפה ? איזו קטילה . .

הכנסת לי וואי אני עכשיו רץ לפקולטה לשירשורים וואי יצאתי דפוק אה אני לא יודע לשרשר אחחחח איזה אהבל אני יא אללה . . תחזור להודעות הבוגרות שלך כמו זו שמקודם לא מתאים לך או שיותר טוב תקח את העצות שלך ופשוט תתעלם אז 3 4 ו. . מעכשיו . .

SaraGubits

New member
nemasys,../images/Emo151.gif יאללה, חבל על הזמן

לא שווה להתווכח איתם, הם רק מתעצבנים

אבל לא מדובר בדעות,מדובר בבריונות!

חופש הביטוי הוא עיקרון מקסים וחשוב. אבל מה לעשות, תמיד ישנם טרולים שינופפו בו כאיזה מושג מופשט (רק כשזה משרת את האינטרסים שלהם, כמובן. הם לא יהססו לצנזר אחרים) כדי להשתמש בקולם בבהמתיות. אני חושב שבפורום תמיכה שנועד לאוכלוסיה שהיא מיעוט, יש ויש לגיטימציה לצנזר את אותם אנשים! הסברתי בהודעתי, מה ההבדל לדעתי בין תגובה לגיטימית המיידעת ומעשירה את הקהילה, לבין תגובה מטיפה,מטופשת, מתנשאת וזדונית. הקו המפריד בין השתיים אינו מטושטש כלל כפי שאותם טרולים רוצים שנחשוב... וזו בעצם הבעיה... הפורום הוא תמיכה לנשים שלא רוצות ילדים,אבל הוא הפך לכאורה לפורום 'דיון בין נשים וגברים שלא רוצים ילדים, ואמהות ואבות בהווה ובעתיד' ע"י אותם טרולים כדי שתהיה להם לגיטימציה להגיב כאן בחזירות. ממש תגובה מנומקת, מעמיקה ופרקטית ד"א... "זה סה"כ פורום" "אם אתה רואה בפורום מפלט בשבילך,אז הבעיה היא אצלך" "תחפש קבוצת תמיכה המנוהלת ע"י איש מקצוע,שם לא יטרידו אותך" "תפתח פורום באתר אחר" "אל תקח את זה קשה מדי"

קספיאן

New member
בדיוק, אבל אתה לא מפנים

אז אני אחזור על זה שוב, עם הדגשה זה סך הכל פורום אין פה שום עומק ושום נסיון לתגובה מעמיקה, אלא האמת הפשוטה. בה"כ פורום, כמו פורום בריטני ספירס וכמו פורום סקס. אתה הפכת את זה למשהו שחיים שלך תלויים בו ושחודרים לך למקום הבטוח שלך, אז אני באמת חושב שאתה צריך איש מקצוע, כן. אני לא מנסה להתנגח בך, אלא להכניס קצת פרופורציה למה שעשית מהפורום. אתה רואה את זה כבריונות, אני רואה את זה כעוד סתם הודעות שלא שוות התיחסות, אז ההבדל ביני לבינך הוא רק הגישה.

על מה אתה מדבר קיבינימט????

"אתה הפכת את זה למשהו שחיים שלך תלויים בו"??? מי מכיר אותך בכלל????? מאיפה אתה יודע מה החשיבות של הפורום הזה בעיני??? "אני חושב שאתה צריך איש מקצוע"??? שאני אבין,זו הפנייה מקצועית?? אלוהים! איזו חוצפה זלזול וחוסר כבוד משווע!!

קספיאן

New member
קללות מסיימות דיון.

שיהיו לך חיים יפים. אל תתרגש יותר מידי, שלא תחטוף אולקוס.

סליחה,אתה צודק.

הייתי צריך פשוט לפקפק בשפיותך בלי לדעת שום עליך, ולהפנות אותך לבעל מקצוע למרות שלעולם לא נפגשנו. זה הרבה פחות מעליב ותוקפני משימוש במילה "קיבינימט".

karnity

New member
../images/Emo124.gif ילד טוב וקספיאן!!!

שומעים את הפעמון? זה הפעמון המבשר עם סיומו של הסיבוב הראשון במערכה... אנא פנו איש איש לפינה שלו ושתו משהו...(אח"כ לירוק יפה-יפה לדלי... ).. אבל בשלב זה אני נאלצת להכריז על הפסקת אש... לא חבל לבזבז אנרגייה בהשתלחות הדדית? זה ממש "אש כוחותינו" (או "אש ידידותית...)... שניכם באותו הצד, לא? חבל שטרול אחד הצליח לשסות אתכם אחד בשני... סולחה?

קספיאן

New member
את צודקת

בגלל זה כתבתי למעלה שהדיון מבחינתי הסתיים. אין לי מה לומר יותר בנושא.

caf

New member
תגובה מטיפה,מטופשת, מתנשאת וזדונית

סוף ציטוט. עם העמדה שלך לגבי ההגדרה האחרונה אני מסכים. לגבי שלושת הראשונות לא וגם בהן יש הבדל. מטופשת-תתעלם. מטיפה או מתנשאת-תתעלם או תביע את דעתך אם אתה מספיק מגובש בה זו לא אמורה להיות בעיה. אני עושה זאת כמעט כל יום ובמיקרים רבים יותר מפעם ביום. אומר לך משהו, לפעמים אני אפילו נהנה מזה, להראות לאנשים שיש גם גישה אחרת. אגב, זה מזכיר במשהו את מה שאני עושה בעבודה. בגישה מסוימת אני מסכים איתך וראה את מאמרה של נרי ליבנה מהיום במוסף הארץ שאולי יקלע לדעתך. לדעתי הוא קולע.

למעלה