תראה,האמת שאני לא מרגיש מספיק
"ותיק" כאן, כדי להציע (ובטח שלא ליזום) דיון רשמי בנושא ואחריו הצבעה רשמית. למרות שלדעתי (וסלחו לי על החוצפה) הגיע זמן להפוך דיבורים למעשים. כולם צריכים להיות ברורים ולפרט מה בדיוק הם רוצים מהפורום הזה... אני חושב שיעזור מאוד, אם יהיה שרשור ספציפי ומאורגן, שבו כל אחד יפרט אלו הודעות לדעתו צריכות להמחק, אם בכלל ולמה.ואח"כ תהיה הצבעה בעניין. עכשיו זה די תלוי באוויר...הודעה פה תגובה שם, אבל אין יוזמה ממשית לסגור את העניין. [זו היתה הדרך המעודנת שלי להציע בלי להציע...] בסופו של דבר,זה תלוי כמה העניין באמת חשוב, ולכמה אנשים. כבר נאמר לי פה שאני מגזים,ונאמר לי פה שאני צודק... בכל אופן-לטובת כולם כדי לגמור עם זה וזהו.כדי שכל אחד יוכל להחליט מה מתאים לו ומה לא. וזהו, זה כל מה שאני מתכוון לומר בנושא. בינתיים,אני החלטתי להשאר פה קצת, כדי לראות אם דברים יזוזו בכיוון שמתאים לי... אם לא ילך,אז לא ילך. בנוגע לתיזה שלך, אני לא עשיתי תיזה על הנושא אבל זה מאוד מעניין אותי... אם אתה מעוניין לשמוע את דעתי,אז- נדמה לי שרק רובוטים לא זקוקים לתמיכה. בני אדם יצורים חברתיים (חלקם יותר,חלקם פחות). גם אדם המשוכנע בצדקותו יכול להעזר בפידבק חיובי. ולא בשביל אישור שכלתני או לוגי,אלא בשביל תמיכה רגשית ונפשית... סה"כ אנו לומדים וסופגים את הסביבה שלנו, ולא חיים בבועה מוגנת. אנו מושפעים משליליות של אנשים אחרים, ויש רגעים שלא משנה כמה אנו משוכנעים בהחלטותינו- זה פשוט שוחק ומתיש רגשית. אותי אישית,מעודד לדעת שיש אנשים שחושבים כמוני,ומתמודדים עם אותן בעיות ומצבים דומים. במיוחד בהיותי מיעוט יוצא דופן בחברה הסולדת מהשונה ואף רודפת אותו במובן מסויים... יש אנשים יותר פגיעים מאחרים, כתוצאה מהעבר או סתם אישיות מולדת. אבל בסופו של דבר בני אדם חייבים שיבינו אותם, אחרת הם נעשים אלימים כלפי אחרים או עצמם מרוב בדידות. וכנראה שזה העניין בעצם. בדידות. בני אדם נולדו בודדים ותמיד ישארו כך. אבל הם נעזרים אחד בשני כדי להקל על הבדידות הזו. כשמישהו "באותו ראש" איתך ,זו הקלה. כי אפילו אם זה רק לרגע אחד,באותו רגע הוא ואתה הייתם ראש אחד.נשמה אחת.יישות אחד. לרגע אחד,לא היית לבד.