אני מצטער -אבל נמאס כבר !

cha ching

New member
רגע רגע רגע

אני זוכרת שאמרו לי שזה פורום תמיכה ללא ספק.

caf

New member
בשורה התחתונה

או שהפורום עוזר לך/משמח אותך או שלא. איפה הבעיה?

cha ching

New member
אף פעם לא אמרתי שיש בעיה

בסה"כ שאלתי פה פעם אחת לשם מה נוצר הפורום.

cha ching

New member
* שזה בערך כמו לשאול

"למה השמיים כחולים?" ולא להגיד שזה לא יפה שהשמיים כחולים או שהם צריכים להיות בצבע אחר.. הבנת את ההבדל או שאת עדיין מתעקשת?!

צימעס

New member
ישנם פורומים המהווים קבוצת תמיכה

ואינם "בסך הכל פורום". משתתפות הפורום הזה מנסות לכוון גבוה - לקבוצת תמיכה, ולא רק למקום לדיונים. זכותן.

I s t a r

New member
אז אני אציע שוב את הקומונה שלי

למרות שאיני יכולה להתחיל בה פעילות 0אפרט במסר למי שרוצה)- אני באמת מאמינה שכמוני-גם אחרים צריכים מקום להתבטא בו ללא טרולים מכל בוג שהוא. לפחות מידי פעם-צריך גם אתזה. ובדיוק בגלל זה פתחתי אותה-כדי שברגעים שבאמת נמאס,יהיה מקום לבוא ולהשתפך בו-במקביל לפורום ולא במקומו. עד עתה איש לא כתב שם דבר-אבל הקומונה קיימת ותישאר כך למי שרוצה או ירצה להתבטא בכל זאת במקום מוגן. היא פעילה . http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4441 בהצלחה.

עינת12

New member
וואי, מאיפה אתה יודע שגם הגניקולוג?

עינת12

New member
סליחה אבל זה לא מצחיק!!!!!

חוש הומור צריך להיות ישר!!!!! עזבו, עזבו. מה שצריך כאן זה
דחוף ולא תמריצים או חיזוקים!

caf

New member
תחשבו להפך

יש מקום לתת להם מקום להתבטא בחופשיות. אולי דווקא מי מהמתנגחים יעשה חשבון נפש ויפסיק מהניסיונות לשכפל את עצמו בזכות הפורום. זה כבר שווה. וכל החוסך טרול מישראל כאילו חסך עולם מלא.

אז הטרולים מקבלים את הפורום שלנו

ואנחנו מקבלים קומונה?
אולי בהתחשב בכך שלטרולים יש עולם תרבותי שלם להתפלש בו, הקומונה תהיה בשביל הטרולים,והפורום שנועד בשבילנו ישמש אותנו?

I s t a r

New member
כתוב מפורשות: במקביל ולא במקום.

אבל הבנת הנקרא זה כבר נושא אחר.

כפי שכבר ציינתי,השתתפות טרולים

בפורום משנה את מטרתו (שהיא פורום תמיכה לאנשים שלא רוצים ילדים), כיון שהפורום הופך לפורום דיון ילדים כן, או לא. ובשביל מה ההתנשאות?

SaraGubits

New member
ראיתם את הפרסומת בצד שמאל של המסך?

נכון שהיא פרסומת מעצבנת? רואים שם אשה בהיריון ורואים אולאטרסאונד של עובר גדל.. גרררר!! אותי זה מעצבן כי יש לי התנגדות לכל דבר רפואי וזה מסמל את ההתערבות הרפואית והשליטה בנשים ובהריונן!

למעלה