קיקאה, דומה שפייר סנייק מסתדרת מצויין בלעדיך
לא רק זה, ביומים שהיא פה היא הוכיחה את עצמה כמנהלת יותר מאשר אתה הוכחת את עצמך בכל תקופת הניהול שלך, תקופה שהביאה את הפורום לשפל שהוא לא ידע. יש לך קצת חוצפה לכתוב כאן כאיזה רב-מנהלים, לנזוף בכולם ולתבוע מכולם התנצלות. יש לך חוצפה בעיקר בגלל שJMX הוא יציר ידיך ובן טיפוחך. העובדה שהוא סופר-טרול אינה חדשה לאיש שעוקב אחרי הפורום הזה. הוא אף פעם לא תרם לפרום, הוא משתלח באנשים ומנבל את הפה באופן סידרתי, הוא רב-נוכלים לא רק בעניינים של מאגיה ורוחניות, אלא גם בעניינים ארציים (וזה דבר שהתברר לכל מי שבא איתו במגע כלשהו מעבר לפורום). כפי שJMX מעיד כאן בעצמו בתקופת ניהולך הוא לא הציף את הפורום בחרא מפני שהיית ער לצרכים שלו. כלומר, אתה אפשרת לו ולשכמותו לשגשג כאן כסופר-שרלטנים, לפגוע באנשים ולשקר. כשאני כתבתי על JMX שהוא שרלטן ורמאי (לא סתם כגידוף, אלא בהתייחסות לדברים מפורשים שהוא עשה ואמר והצדיקו את ההתבטאות הזו) אני נמחקתי ונחסמתי, ודאגת להציג אותי כאיזה טרול שמחרב את הפורום (נו באמת). מנגד את JMX לא הרחקת, ואת הקללות שהוא הטיח בי לא מחקת. הייתי צריך לפנות להנהלת הפורומים כדי הן תימחקנה וכדי לערער על החלטות שונות שלך. מאחר שאי-אפשר להשתתף בפורום שבו אינך יכול לסמוך על המנהל ובו צריכים לערער כל רגע להנהלת הפורום, הפסקתי לכתוב כאן כל עוד אתה ניהלת את הפורום. באופן כזה אתה הפכת את הפורום הזה למה שהוא: בית עבור JMX ודומיו, והברחת כל אדם שיש קצת דעת בראשו ויושר בליבו. ועכשיו אתה מזועזע מכולם. חוצפה כבר אמרנו? הסיבה שJMX משתולל עכשיו (לא שהוא לא עשה את זה בעבר) היא פשוט שפייר סנייק התייצבה מולו תכף ומייד, כמו שמנהל הגון צריך לעשות. יש כלל שאוסר לבקר את מנהל הפורום על גבי הפורום. יש לכלל הזה רציונל פשוט.הרציונל אינו שיהיה בידי המנהל כוח לסתום פיות כשחולקים על דעתו, אלא פשוט לאפשר התנהלות תקינה של פורום ולמנוע ממנו לההפך לזירה שבה שכל אחד מנסה לנהל את הפורום בעצמו. אתה, קיקאה, השתמשת בכלל הזה בצורה לא הוגנת. לא לטובת הפורום, אלא לטובתך האישית. כדי לסתם את הפה של מי שמבקר אותך. היום אני קורא איך גל סופר כותב דברי תוכחה וביקורת שמופנים כנגד פייר סנייק. ואני מופתע ממנה מאוד לטובה. היא לא מנצלת את חוקי הפורום באופן ציני כדי למחוק את זה, אלא שהיא מאפשרת לקול האחר להישמע (אולי אני לא צריך להיות מופתע. כך צריך להתנהל מנהל מקצועי. אבל אחרי תקופתך זה מפתיע). יותר מזה, כאשר JMX מצטרף לדיון, תוקף את גל סופר וכאילו מתייצב לצידה של פייר סנייק - היא לא מתבלבלת, ופועלת באופן מקצועי. מוחקת את JMX ולא חוגגת על זה שמתקיפים את מי שמבקר אותה. למובן מאליו הזה, של ניהול מקצועי וענייני, אתה קיקאה לא הייתה מסוגל. דירדרת את הפורום הזה לשפל שהוא לא ידע, וזה לא מפריע לך להמשיך ולכתוב כאן כגואל הפורום. בקיצור: פייר סנייק, חזקי ואמצי והמשיכי בדרכך: לאפשר דיונים ביקורתיים וענייניים, ולסתום את הפה למי שאין לו כאן מקום. אני מאמין שכל הפורום עומד מאחוריך כשאת ממגרת את JMX. (כשאני אומר "כל הפורום" אני מתעלם מהעובדה ש90% מהיוזרים שפעילים בפורום הם ניקים של JMX
)