ואני עומדת על דעתי שקיקהא עשה עבודת פרך מצוינ
(זו ההודעה שכתבתי אתמול בלילה - וכשלחצתי "שלח"הקישור לאינטרנטב בעט, נשך והתנתק
הערב- שוב
) מודה ומתוודה, אני ביקשתי מקיקהא להיכנס לפורום כשהמחשב שלי נחסם, לשים הודעה מנהלתית שאני מנותקת ואם אפשר - לרענן איזשהו דיון באיזושהי הודעה מעניינת. הוא עשה מה שהוא יודע, ולא הצליח לו כל כך, נכון. אבל כוונותיו היו טהורות! לדעת מתי לא למחוק כשמתקיפים אותך... (ולצוד מחמאות כאלה שנתת לי כאן...
) ולהתמודד עם תחמנות מתעתעת כזו של engekexpress\JMX - בזה כנראה יש יתרון לגילי המופלג, שהתחמן אוהב כל כך לשבח... ואני עומדת על דעתי שקיקהא עשה עבודת פרך מצוינת בקדנציה שלו וביער קן צרעות ארסי ביותר! היו פה כמויות זדון ורשע - סכנת נפשות! (ופעם אולי אספר הרפתקה או שתיים שלי על רקע זה.) אז לא על כל הערמומיות הפסיכית בעולם הוא הצליח לגבור... רק על איזה 90% שלה. לא מגיע לו התקפה כזו בתור תודה!
היי, עם כל המחמאות המוצדקות, ממש לא ברור אם אוכל להמשיך לנהל, ברמת התקלות הטכניות האופפות אותי - אני לוחצת "מחק"ומנותבת לדף שגיאה... או לחילופין, הדף מתנתק לי.... וממש הצקתי להנהלת הפורומים בסופ"ש עם משברון הJMX - אל תשאלו איזו פאשלות...
:- D היה קטע שסימסתי "משברון - גולש מאיים בטרור"... יש כח מסתורי ביקום שיש לו אג'נדה משלו, ואם מפריע לו שמישהו ינהל פורום - פיצוחים בשבילו! למעשה קיימת טענה שלכמה כוחות אין כל קושי לחסל בפועל את מי שמפריע להם... אז כנראה שאיזשהו שרות שלי עוד נחוץ... אבל בעניין הניהול... צופה פגיעה. בינתיים - בבקשה אל תתקטננו זה עם זה ואל תגלשו למריבות מיותרות! תודה-ההנהלה