יפה מאוד גל... אשת חיל... אמרת שאת מתחילה עוד מעט משהו שקשור לנושא...( ללמוד) מה זה בדיוק ?
H Her Circulation New member 13/10/01 #21 יפה מאוד גל... אשת חיל... אמרת שאת מתחילה עוד מעט משהו שקשור לנושא...( ללמוד) מה זה בדיוק ?
G ~*~gaL New member 13/10/01 #22 זאת.. פעילות העשרה בבית-חולים. אני מקווה שאני אלמד שם ולא יעשו לנו סתם סיורים שם במחלקות.. כי זה יכול להיות מאכזב. בכל מקרה - תמיד יש את מד"א... gaL
זאת.. פעילות העשרה בבית-חולים. אני מקווה שאני אלמד שם ולא יעשו לנו סתם סיורים שם במחלקות.. כי זה יכול להיות מאכזב. בכל מקרה - תמיד יש את מד"א... gaL
H Her Circulation New member 13/10/01 #23 כמה מחבריי בתיכון התנדבו במדא ומאוד אהבו זאת. באיזה בית חולים ?
G ~*~gaL New member 13/10/01 #24 כן, חברה שלי גם מתנדבת שם. בעצם היינו אמורות להתנדב יחד, אבל היא גדולה ממני בכמה חודשים, אז אותה קיבלו ואותי לא. בקשר לבית-חולים, אם אתה רוצה לדעת אני אשלח לך למייל את השם.
כן, חברה שלי גם מתנדבת שם. בעצם היינו אמורות להתנדב יחד, אבל היא גדולה ממני בכמה חודשים, אז אותה קיבלו ואותי לא. בקשר לבית-חולים, אם אתה רוצה לדעת אני אשלח לך למייל את השם.