אני מרגיש נהדר תודה.

אורליצ

New member
יש לי מושג על כמה דברים

1. כשאין לך משהו חכם להגיד ואתה נלחץ אתה נוהג בגסות רוח. 2.להלן המידע שאתה מנדב לכולם בכרטיסך האישי: מקצוע: דמגוג ציטוט נבחר: "חוקים נועדו בשביל לעבור עליהם" על עצמי: אמביוולנטי בצורה קיצונית, חובב סכנות, חי את החיים הטובים. חייכו, יהיה טוב ! גיל: 100 לא מצאתי שם הוכחות כלשהן שאתה מקצועי בנושא תזונה ואם אכן יש לך תואר מקצועי כלשהו בתחום, נשמח כולנו אם תעדכן זאת בכרטיס האישי שלך, למשל מה התואר המקצועי שלך בתחום התזונה והיכן אתה עובד בתחום התזונה. מצורף צילום כרטיסך האישי. לעומתך, המנהלות בפורום הזה גולשות בשמן, במקצוען שהוא בתחום התזונה וכמובן במקום עבודתן.

Rossi46 ®

New member
רק התמונה הזו תסכם את המצב,

וצדקת, אין לי משהו חכם להגיד בתגובה לאנשים בורים כמוך.

factor

New member
אתה בסה"כ

טמבל צעקני שמנהל את פורום חדרי כושר וקצת נעלב כשאומרים לו שהוא לא כשיר לבצע משימה מסויימת. קורה. לא מתרשמים מהשטויות שלך
כל טוב

Pharell

New member
אתה מתחמק

הם אמרו שאין לך ידע, ואתה באת ואמרת שהם לא יודעים אם יש לך ידע או לא. אז תענה על השאלה, יש לך איזה תואר בתזונה? כי אם לא זה לא נראה לי הגיוני שאתה תגיד למישהו מה לאכול כי קראת כמה ספרים. תפיסות בתזונה כל הזמן משתנות, מי יודע כמה זמן תהיה המלצה למתאמן לאכול 1-2 גרם חלבון לקילו.

Infin1ty

New member
אה הבנתי

אז רופא לא חכם שעושה טעויות ואחר"כ כותבים עליו בעיתון, שאותו רופא עם תואר עשה טעויות ורשם סתם תרופות לחולים שלו או סירב לרשום תרופות עושה אותו ליותר טוב? (זאת הדוגמא שלך) זה לא משנה איזה תואר יש להם, הם עדיין צריכים להראות את ההוכחה, אני עדיין מחכה פה להוכחה שתוכיח שזה נכון מה שהם כתבו, הבעיה היא שאין להם הוכחה כי הם רק יודעים לרשום דברים ממה שהם זוכרים שהם אולי למדו לפני כמה שנים (בדיוק כמו אותו רופא פזיז שלא יודע מה הוא עושה). הדברים שהם רושמים פה זה ללא ביסוס ונוגד כל דבר שרשום במדע. האתר שיוסי הראה בו את המחקר הוא במקרה אתר שמכיל טונות של מחקרים שנעשים ע"י רופאים, מחקרים שעולים הרבה כסף ולוקחים הרבה זמן. חבל שרובכם פה אטומים אבל לא נורא, ככה החיים. לילה טוב.

Pharell

New member
אני נתתי דוגמא?

למה אתה ממציא. אני אמרתי שהוא לא יכול לייעץ לאחרים סתם בגלל שהוא קרא ספרים. לא התייחסתי בכלל לשאלה מי צודק ומי לא. אתם באתם לתקוף, ושתקפו את רוסי47 בחזרה הוא נכנס למגננה "אתם לא יודעים איזה תארים יש לי".

RozwareZ

New member
איזה שטויות, איך תואר מסויים קשור

למשהו? כנסי לפורום אופנועים או פורום מכוניות, יושבים שם אנשים בעלי ידע מטורף (במקרה אני יודע כי אני קורא שם) הרבה מהם גם לא בעלי מוסך, ולא בעלי שום תעודת מכונאות, אז זה אומר שאין לי את ההגיון בלקשיב לו? מאיפה את יורה תשטויות האלה. יוסי הראה להם פה מחקרים לא של אתר קטן שקוראים לו "WheyForPPL" אלא אתר רציני שמכיל הרבה מאוד מחקרים רציניים בהמון המון נושאים. מחקרים כאלה זה לא משהו שאדם ממציא, זה דברים שנדבקים. מחקר יכול להיות שונה, אבל בדרך כלל לא יהיו רמות דרסטיות של שנות... זה תלוי גם במחקר עצמו.

Pharell

New member
איך אתה משווה בין הבריאות של מישהו

לאופנוע?????? אלוהים ישמור

RozwareZ

New member
אם כבר אתה מנסה להיות אידיוט

אז למשל צמיג לא טוב באוטו לא רק יכול לגרום למוות הרבה יותר סביר להניח שלנו מאשר לצרוך 1 או 2 גרם חלבון ובנוסף לכך סביר מאוד להניח שהצמיג הזה יגרום חוץ מלמוות או הפציעה שלנו למוות/פציעה של אדם אחר לפני שאתה מתחיל להתחכם כמו טמבל, תחשוב טוב

RozwareZ

New member
תן לי לספר לך משהו נחמד

אנחנו גרים במקום שנקרא ישראל, המדינה הזו דוגלת בדמקורטיה משמע אם אני ירצה להגיד לאדם לאכול 6 גרם חלבון, זו זכותי. שום חוק לא יוכל לשנות לי את הדעה, אלא אם כן אני משתמש במקצועי שאינו מוטעם לביצוע דבר זה אנשים פה כותבים לא בתור שום דבר, אלא בתור המלצה לאדם תמיד אני מציין, אל תאמינו לאף אחד תלכו ותבדקו הכל.

Pharell

New member
הם אמרו את זה רק בשביל לנגח!!

את יודעת את זה טוב מאוד "הייתי שמח אם תאירי את עיניי (אני מעט בספק לגבי זה)" זה נראה לך כמו תגובה של מישהו שבא לקבל חוות דעת של איש מקצוע? זה תגובה צינית שבאה להראות אני יודע יותר טוב ממך למרות שאת עוסקת בזה כי קראתי כמה ספרים!!!

אורליצ

New member
הם נלחצים מזה שיש פורום מקצועי

ומתנהגים כמו כל אדם מאויים: עושים שטויות ונוהגים בצורה ילדותית. זה מזכיר התנהגות של ילד קטון, שהשיטה שלו להתמודד עם לחצים היא לרקוע ברגליו, לצעוק ולבכות : "אני צודק" "אני צודק" אדם בוגר יודע לקבל סמכויות ,מכבד אנשים אחרים ויודע כיצד לנהל דיון בצורה ענינית ובוגרת. לגבי אתיקה והתנהגות של מנהל פורום, שימו לב למה שיוסי אומר על תזונאיות: לאור הרמה הירודה של תזונאיות קליניות בארץ אני מצטער, לפעמים, שלא למדתי תזונה באופן פורמלי - נראה לי שהענף הזה משווע לאנשים שמבינים מהחיים שלהם.. יוסי סבור משום מה שהחובבנות שלו במיוחד גסות הרוח וההתנהגות הבזויה לגולשים היא רמה שנחשבת יותר מקצועית לעומת אנשים שלמדו תזונה בצורה פורמלית ומתנהגים לאנשים אחרים בכבוד. היגיע הזמן שיוסי "ילד שלנו מוצלח" יתחיל להתנהג בצורה בוגרת. ואם לא יפנים כללי התנהגות מינימלים טוב יעשו בתפוז אם ידיחו אותו לאחר שהוא מנסה לחתור תחת מנהלי פורומים אחרים ולערער על מקצועיותם המוכחת תוך כדי נהיגה בניגוד לכללי האתיקה המקובלים.

אלי ו.

New member
יש לך בעיה איתי?

הרי אני האדם שכתב כאן. אני מבין שיש לך קיבעון עם יוסי, אבל יוסי אינו נושא השרשור.

אורליצ

New member
למה אתה קופץ? היכן הוזכר שמך?

לגבי יוסי, הוא קושר את עצמו בכוח לדיון הזה, בעצם זה שהוא מלבה את האש בדיון בפורום השכן שמכוון בדיוק לדיון הזה. הוא ממשיך לנהוג בצורה חובבנית, ילדותית ולא אתית כלפי אנשים מקצועיים בתחום התזונה ומעודד את גולשי הפורום שלו להשמיץ את מנהלות הפורום הזה ונשות מקצוע אחרות בתחום, ממליצה ליוסי לשקול היטב את התנהגותו.

Pharell

New member
בשביל מה לתקוף?

אולי במקום לנסות להראות שפורום תזונה יותר טוב מהפורום הזה היית יכול לשלוח לה מסר עם המחקרים שלך? בדיעבד זה לא רעיון יותר טוב??

למה במסר?

כמו שציינתי כבר הרבה פעמים, צריכת חלבונים לספורטאים מעניינת עשרות אם לא מאות גולשים בתפוז. למה לא לדון בזה על גבי הפורום, כדי שכולם יוכלו לקרוא וללמוד? אתה באמת חושב ש 6 המשתתפים פה בדיון, הם היחידים שמעניינת אותם התשובה לשאלה הזאת?

Pharell

New member
לא יותר הגיוני

שהוא יכתוב לה במסר "אני לא מסכים איתך. הנה מחקר שאומר ככה וככה" היא תראה את המחקר ותכתוב בפורום טעיתי מצטערת. (אם זה באמת נכון אני לא יודע) אבל אתם ישר קפצתם בשביל לצעוק ולהראות כמה אתם חכמים.

לכם זה נראה ניגוח

לנו זה נראה הדרך הכי נכונה להגיב. אצלנו בפורום תזונה, מי שרוצה לטעון טענה - צריך לגבות אותה במחקרים שיראו שהוא צודק, וזה מאוד מקובל. אתה יכול לגלוש בפורום ולראות שעיקר הדיבור הוא על הצד המדעי-מחקרי של התזונה. ברגע שהוא בא להגיד לה שהוא יודע אחרת, לכל מי שנמצא בפורום ההוא זה יראה זלזול אם הוא יגיד את זה בלי מחקר בצידו - כי ככה אנחנו רגילים. כי ככה, כל אחד יכול לקפוץ על כל דבר ולהגיד לכל אחד שהוא טועה, ולטרטר את כולם. אבל מי שרוצה תגובה, ובא עם מחקר (ואפילו מחקרים רבים), אז יש טעם לדבר איתו ולהגיב לו. מאוד קשה לי להבין למה לכם זה נראה יהירות או רצון להתנגח, לי זה מאוד ברור שזה לא ככה. בכל מקרה, תגובות בליווי מחקרים זה דבר מאוד מקובל בפורום תזונה, וכפי שאנו נוהגים שם אנו נוהגים גם כאן. לא רק שזה לא זלזול או רצון להתנגח, אלא להפך - זה רצון לערוך דיון רציני ומבוסס.

Pharell

New member
תקראי עוד פעם את התגובות

הציניות שלכם, במיוחד את של מנהל פורום חדר כושר ופורום תזונה שחושב שהוא אלוהים, ותביני למה זה נראה כמו ניגוח.

RozwareZ

New member
מה התואר שלך אם אפשר לשאול?

אתה מתנגד פה כל כך הרבה לאנשים, ובכל כך הרבה בטיחות שאתה כנראה "גאון" מה התואר שלך?

למעלה