אני מרימה את הכפפה שזרקתי בעצמי

*שיר

New member
אני מרימה את הכפפה שזרקתי בעצמי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

ומתחילה שרשור על הנוכחים בפורום: אנחנו נשואים טריים (אתמול חגגנו חודש!) אך עדיין אני מכורה לפורום.. התחתנו ביום ששי בצהריים ב"אגדת דשא" שבקיבוץ משמרות. את התמונות אפשר לראות שני עמודים אחורה. החתונה היתה חתונה רפורמית בניצוחו של הרב מיכאל בוידן, שהיה פשוט מקסים (ודייקן!). DJ: אורן מפלסטלינה צילום: סטילס בלבד. תמי פורת המדהימה. תמונות ברמה אחרת לגמרי. איפור: אשרת ישורון שיער: מספרת רמי מור, רמא"ג שמלה: טל בק נעליים: קליגולה (נוחות-נוחות) בגדי חתן: גולף, קסטרו מן מעגל מתופפים: אפריקנאש נראה לי שזהו... ועכשיו אתם...

צוקה

New member
OK - אז אני ממשיכה:

מתחתנים ב- 31.10.01 (עוד שבועיים וקצת, אימאללללללללללה
) ומתרגשים מאוד מאוד מאוד
) ב"לימון אירועים" קיבוץ עינת תקליטן: בועז שמואל, צוות MIX ג´וני בגים (די.ג´יי בחסד) צלמים: זום 18 שמלה: גליה להב איפור + תסרוקת: ינקה בבן-יהודה בר-אקטיבי: טקילה רויאל נעליים: עלי אלינור ביפו בגדי חתן: יהושע בן-נון נראה לי שכיסיתי הכל. אתמול מרוב התרגשות, כאשר ראיתי את כל המשפחה בבר-מצוה של בן-דודי התחלתי לבכות ויצרתי בהלה (חיובית) סביבי!
צ´וקה

dorlim

New member
אנחנו...

"צוות" דורלים - דורון ולימור, מופיעים תחת אותו שם משתמש. מתחתנים ב- 20/3/2002 בגני כנען - מקום מדהים, יחס מקסים. DJ - מתלבטים בין שלושה: יובל ענבר, דותן מ4play וצביקה בירן רב - ככל הנראה הרב שמואל אהרון חוץ מזה, שום דבר עוד לא סגור, גם לא השמלה.... (

מיה :)

New member
לימור, קראתי את הודעתך

ואני רוצה לשלוח לך מייל, אבל אין בכרטיס שלך
את יכולה לשלוח אליי, ואני אחזור אלייך. מיה

dorlim

New member
מיה

לימור מחוץ למשרד. עדכנתי את הכרטיס האישי שלנו, וכעת תוכלי למצוא את הכתובת שלה. אני אומר לה לפתוח את המייל כשתחזור.

ayelet6

New member
ממליצה על צביקה בירן!

הוא חיתן אותי לפני שנה, היה מדהים!!! רקדו עד 3 לפנות בוקר בליד הנחל. היה לנו קהל קשה ומגוון (דתיים,מזרחיים, אשכנזים, מבוגרים , צעירים ועוד...). כולם רקדו! כולם היו מרוצים! הוא גם בן אדם מקסים ואמין. ממליצה בחום ותמסרו לו גם ד"ש מאיילת וניר

הילית*

New member
אנחנו והחתונה

התחתנו לפני כחודש וחצי לאחר 3 שנות הכרות. וגם אני עדיין פה... גם כי אני רוצה לראות את כל אלו שהיו איתי בתקופה של לפני הארוע שלי מתחתנות וגם כי התמכרתי קשות... וגם אם היו אומרים לי לפני כמה חודשים שאני כ"כ אחשף באינטרנט הייתי ממש צוחקת עליהם וזה אכן קרה לי... התחתנו בגן האמנים בחודש אוגוסט לאחר שאירגנו את החתונה במשך כחודשיים. היינו מאוד מרוצים מגן האמנים מבחינת המקצועיות של הצוות, היחס, האוכל והאוירה של המקום... הרב היה מוטי שראל מבנין שלם, עמותה שאני ממליצה עליה מאוד. החופה היתה בדיוק כמו שרצינו- קצרה ומרגשת... תקליטן- עמית קורן מאינפיניטי שהיה נהדר, ידע לקרוא את הקהל והרחבה היתה מלאה עד אחת בלילה צלמת- סיגל שגב. קיבלנו עבודות מצוינות שלה ואנחנו מאוד מרוצים מאיכות התמונות והוידאו. שמלה- יאיר ז´רמון האחד והיחיד...אחת הבחירות המוצלחות ביותר שלי בחתונה. ההתרגשות שהיתה לי עם בחירת השמלה ועם כל מדידה היתה הרבה בזכותו- מקצועי ומקסים נעליים- אור לכלה. נעלים נוחות להפליא שיער- דניאלה ממספרת אילן מרגלית ממרום נווה. איפור- הקוסמטיקאית המקסימה שלי אופירה חבר בגדי חתן- גולף ורשת בגדים מקומית באיזור שלנו גשר תאורה- הוסיף המון והיה שווה את ההשקעה- גיל טייכמן זר כלה + עיצוב חופה + עששיות- לינור מסגנון. טבעות- יובל קרייתי מקווה שלא שכחתי משהו. וזל טוב לכל המתחתנים החדשים

תמרה*

New member
לדעתי אנחנו הותיקים שבנשואים

ירון ואני התחתנו ב- 22/5/01 ב"ליד הנחל" (וואו, אנחנו נשואים כמעט 5 חודשים) התחתנו אחרי ארבעה וחצי חודשי היכרות בחתונה שאורגנה תוך חודשיים בערך (היכרנו בצ´ט, אבל זה כבר סיפור אחר...) "ליד הנחל" היו איתנו הכי מדהימים שיש והיינו מרוצים מהם עד הגג. תקליטן - אמיר כהן מ"תטא" שהיה מעולה צילום - אילן הלד בחיפה. מומלץ בחום רב ובאהבה טבעות - ראומה (אבן גבירןל בת"א). טבעות מדהימות גם לירון וגם לי. בגדי חתן - דורין פרנקפורט והשמלה שלי - האחד והיחיד, החמוד והמוכשר, שהיה לי כיף לבוא אליו בכל פעם, וגם היום אני לא עוברת בדיזנגוף בלי לקפוץ לבקר אותו - יאיר ג´רמון.

cmontal

New member
אני מתחתנת רק עוד שנה וכבר התמכרתי

אז ככה אני כרמית ובעלי לעתיד (שחר) כבר יחד שנתיים. מדברים על להתחתן כחודש וביום חמישי שעבר קיבלתי את הטבעת... כבר כתבתי כאן על אמא שלו שהיא קשה (בלשון המעטה...) אבל מאז אנחנו בדום שתיקה חתונה כדי למנוע בעיות. אנחנו מתכננים להתחתן בדיוק בעוד שנה. עדיף ה - 17/10/2002 שזה יהיה יום אחרי יום הולדתי (נכון מחר יש לי ומולדת...) וחשבנו להתחיל לחפש בקרוב מקום כדי לתפוס בדיוק את התאריך הזה. חוץ מזה אין לנו כלום וחשבנו להתחיל לחפש לקראת מאי. בהצלחה לכל המתחתנות והמתחתנים בקרוב

*שיר

New member
מזל טוב ליום הולדתך הקרב והערה ../images/Emo16.gif

קטנה... לפני כמה זמן דוסקס פה בפורום על ענייני תאריכים, והוחלט (כמעט פה אחד) שלא כדאי לערב שמחה בשמחה. כלומר, אני חושבת שלא כדאי לך להתחתן יום אחרי יום הולדתך - זה מוריד מתשומת הלב ומהיחס שכל אירוע יקבל, והרי כל אירוע הוא אירוע חשוב בפני עצמו...

cmontal

New member
שיר את צודקת אבל...

אז ככה. רצינו להתחתן כבר השנה בערך במרץ - אפריל אבל אז נחתו הצרות והצרה הכי גדולה הייתה שאבי נפטר במאי האחרון. לכן החלטנו לדחות את החתונה. אז לפי החישוב עד מאי אי אפשר להתחתן, ובקיץ שנינו שונאים את החום וישר הסכמנו שלא נתחתן בחודשים יוני, יולי, אוגוסט. בספטמבר שוב עצב קטן נפטרה סבתי ולכן לא נראה לי להתחתן בסמוך למועד האזכרה. כך שנשאר רק אוקטובר. ןאם כבר אוקטובר אז החלטנו בסמוך ליום הולדתי. בשנה הבאה יום ההולדת שלי יוצא ביום רביעי ומאחר שאנו רוצים חתונת יום חמישי החלטנו לערוך אותה יום לאחר יום ההולדת.

אלונהב

New member
לא מכירה אתכם, אבל...

אני מאמינה שכשדלת אחת נסגרת, נפתחת מיד דלת אחרת , אז אני מאמינה שהתאריך שאתם רוצים הוא פשוט מושלם והוא יהיה תחילה של חיים מוצלחים ומקסימים.

1Meytal

New member
גם אצלי זה ככה ../images/Emo13.gif

גם לי יש יומולדת היום (16.10) והחתונה עוד שלושה ימים !!! זה דווקא שבוע חגיגות, נורא כיף
מזל טוב.

גם אנחנו נשואים שבועיים ויום...

התחתנו בגן האמנים שהיו מדהימים. האוכל היה מעולה, והמקום היה מקסים. די ג´יי - אילן הניג מקליינטה - היה מעולה פלוס!! צלם - הסטודיו של אמיר - וידאו וסטילס. היו מקסימים, אבל אין לי עדיין תמונות - אולי היום אחה"צ - אז אני יכולה להעיר רק על האישיות... שימלה - ונטורה - היו מאד נחמדות. השילה יצאה בדיוק כמו שרציתי. תשפטו בעצמכן כשיהיו תמונות. נעליים - נעלי אלינור ביפו כל הכבוד למשה!! רב - הרב אזרי מבית דניאל (רפורמי) - היה נחמד, רק קישקש קצת יותר מידי שיער - ינקה - התסרוקת היתה יפה, אבל היתה בעיה עם צבע השיער (למי שלא זוכר, צבעתי את השיער 4 פעמים בשלושת הימים לפני החתונה...) איפור - שלי גפני - מהממת (היא, האיפור, היא...) טבעות - שלי אצל גמוס בצפון דיזינגוף, ושל צביקה אצל כפריס בקניון עזריאלי. שירות מצויין. ביגדי חתן - מארה"ב. נראה לי שזהו...

J-סיקה

New member
אנחנו נשואים קצת יותר מחצי שנה

התחתנו בשפיים הגן השקוף ב-27.3.01 והיה ערב מדהים הכרנו בפורומים של יואל (ז"ל) DJ היה עופר מ- DJ´S וצילמו אותנו פוטו ויקטוריה שהיו מדהימים הוציאו תמונות להתעלף השמלה שלי נעשה באהבה (תרתי משמע ...) בדיזינגוף 231 והספר\מאפר שלי היה רוני פרנקל שעשה עבודה מדהימה !!!! בכיף הייתי חוזרת על הערב הזה שוב !!!

ועלינו...

אז אנחנו רויטל ולירון מראשון .בני 24-25 התחתנו ב- 23/08/01 בבוסתן של אלייה בראשון לציון תקליטן: צורי מצוות מיקס עופר דותן צלם: אולפני ראשון שמלה: סטודיו חובב בראשון. עיצוב חופה + אולם וזר לכלה: פרחי המושב. טבעות : תכשיטי הברון . בראשון חצוצרן: שלומי ששת - המדהים מכולם. אמממ....זהו נראה לי שכבר אמרתי הכל... מזל טוב לכל המתחתנים הבאים.

למעלה