אני מרימה את הכפפה שזרקתי בעצמי

תוכי

New member
שלום לכולם

שמי זהבית והתחתנתי ב- 27/08/01 לאחר 3 שנות חברות אנחנו בני 25+27 באולמי חן בפ"ת אולם קטן ונחמד תקליטן: 24 קארט צלם: אבי את אבי מפ"ת שמלה: לה פרלה בהרצליה (ממולצים מאוד) עיצוב חופה: מדברים בפרחים בר"ג חלפית חתן: מאיר מוכנה לענות על שאלות אם תצטרכו עזרה!! ומזל טוב לכל המתחתנים מתחתנות

תוכי

New member
תוספת קטנה ../images/Emo18.gif

עיצוב שיער ואיפור : בוורלי סנטר רב: הרב נדב מר"ג (קצר וקולע)

sagivkr

New member
שגיב ויפעת

מתחתנים ב 1.11 מקום: כפר המכביה רב: ישראל בוסו (המזמר) צלמים: מורג הפקות (וידאו וסטילס) תקליטן: חנן דרוב (המדרוב) בר: אקטיבי בר שמלה: יאיר ז´רמון איפור ושיער: רוני פרנקל הזמנות: עיצוב שלי (שני עמודים אחורה) הדפסה ב"דרור תעשיות דפוס" עיצוב חופה: אתי הלל ("מדברים בפרחים") בגדי חתן: אפנת סגל טבעות: אי-שם בבלפור בחולון (לא זוכר שם חנות) זהו פחות או יותר

יעלי2

New member
יעלי2 ובן זוגה

מתחתנים ב 14/2/2002 מקום: טרסק אוכל: קייטרינג פרי הארץ בגדים לחתן: חליפה מדהימה של VERCACE מסטודיו אייבי רח´ העליה. נעליים לחתן: רוקפורט (נוחות שחבל על הזמן. הוא לא יוריד אותם במהלך הערב). שמלת כלה: "עימנואל" לא סופי. מוסיקה: פגישות עם פלסטלינה וקליינטה. נחליט בהמשך. צלם: מתלבטים בין: סטודיו מאירי, זום 18 (ועוד). הסינון כרגע גס. הזמנות: עוד אין. כרטיסי תודה נכין לבד (צריך לצאת נחמד לאללה). עדכונים נוספים כשנסגור עם שאר בעלי המקצוע, נשמח לדווח בשרשור הבא.

utopia

New member
ואנחנו...

מקום - ארץ כנען. תאריך - 22.5.02. קייטרינג - מיקל. בר - Haapy Bar. d.j. - אילן הניג מקליאנטה. רב - שמעון פרנקל. מתלבטים בקשר לצלם - ענב מור / עושים צילום / כו´. זהו בינתיים...

גם אנחנו (עדיין) כאן...

התחתנו לפני כחודש לאחר 7 שנות הכרות. מקום - יער חדרה. מקום מדהים מכל הבחינות. רב - הרב דוד לוין. מאוד מומלץ... תקליטן- עמית קורן מאינפיניטי, ששיגע את האורחים עד 2 בלילה. קייטרינג - קטלית של עידו שפירא. אוכל מצויין ויחס אישי. שירותי בר - בארי הבר-מן המ-ד-ה-י-ם. צלמת (סטילס)- נוע´לה מ"לובקה". אישיות... צלם (וידאו) - גלעד שחר. עשה עבודה טובה והוציא סרט נהדר. שמלה- פנינה טורנה. נעליים- אלינור (יפו). שיער- אלון אזולאי. היה נפלא... איפור- ורד ספיבק. היתה מקצועית והתוצאה היתה מעולה. בגדי חתן- אייזק רוזנבאום. מספר אחד. נעלי חתן - מושינו (דיזינגוף). זר כלה + עיצוב - פרידה. עשתה עבודה יפהפיה. טבעות- ראומה לבן (אבן גבירול). ירח דבש - תאילנד. ה-מקום. וזהו...

סיגל2

New member
סיגל2 ואילן

מקום: גן האומנים תאריך: 30.10.01 שמלה: קו לבן בדיזינגוף צלמת סטילס אורית ענבל איפור: אתי אלבכרי תסרוקת: רפי ממספרת ינקה רב: דוד הריסון מעמותת צוהר DJ: ציקי בק זהו אני חושבת שכתבתי את הכל אם אזכר במשהו נוסף אוסיף אחר כך.

סיגל2

New member
סיגל2 ואילן

מקום: גן האומנים תאריך: 30.10.01 שמלה: קו לבן בדיזינגוף צלמת סטילס אורית ענבל איפור: אתי אלבכרי תסרוקת: רפי ממספרת ינקה רב: דוד הריסון מעמותת צוהר DJ: ציקי בק זהו אני חושבת שכתבתי את הכל אם אזכר במשהו נוסף אוסיף אחר כך.

שמופית

New member
וקצת גם עלינו...

שירי (30) ותמיר (26) מתחתנים אחרי שנה וקצת של חברות, ב 9.1.2002. המקום: הטירה בגעש אוכל: של המקום די.ג´יי: אלעד ויינריב ממקסימום צלם: זהר מאבן יהודה שמלת כלה: עמנואל נעלים: אלינור איפור: אתי אלבכרי
בגדי חתן: אופס... עוד אין טבעות: תכשיטי ענבר בנתניה הזמנות: עיצבתי לבד, הדפסה - קוויק קופי מעצבת: עדיין לא החלטנו רב: הרב בדיחי מאבן יהודה שכחתי משהו ? מישהו ? אנחנו עדיין לא מאופסים על הכל, אבל יש לנו עוד 3 חודשים אז - בלי לחץ

יעלי2

New member
לשמופית, ספרי איך הדי ג´יי, איך הגע

הגעתם אליו ואם הוא טוב (הבנתי מהודעתך שהוא נחמד) וזה כבר חשוב. מה סדר גודל המחירים שהוא לוקח בחורף?

שמופית

New member
אז ככה...

אלעד הדי.ג´יי שלנו הוא מקסים ומדהים
הגענו אליו דרך חתונה של חברה שלי שבא הוא תיקלט. החתונה היתה ביום שישי בצהרים והוא הצליח להקפיץ את האנשים ולעשות שמייח שחבל על הזמן. בהמשך הבנתי שהוא גם תיקלט בחתונה של מכר מהעבודה והם היו מאוד מרוצים ממנו. מה גם שבלי שום קשר, אחת מהבחורות בעבודה אמרה לי שהדי.ג´יי הכי טוב שהיא נתקלה בו, היה בחתונה של הבחור הזה... וזה בלי שהיא תדע שזה אותו בחור. סתם זרקה אמירה. סדר גודל המחירים לחורף הוא בסביבות ה $1000 פחות או יותר. תגידי לי אם את רוצה פלאפון

יעלי2

New member
לשמופית המקסימה. תודה ../images/Emo15.gif

השגתי את הטלפון שלו מרשימת המומלצים של המקום וכבר דברתי איתו. אנחנו הולכים לראות אותו היום בערב (מסכנים הזוג והדי ג´יי שיצטרך לעשות מאמץ גדול להרקיד אנשים ביום שנקבר השר גנדי). בכל אופן שימחת וחיזקת אותי בהמלצה.ונראה איך נתקדם מכאן. תגידי זו רק ההרגשה שלי, או שבכל פעם שיש חתונה וקורה אירוע מחריד, המוזמנים צריכים לעמוד במבחן מחודש!? כאילו רף חדש נקבע בכל פעם גבוה יותר.

שמופית

New member
אני שמחה שאתם נפגשים איתו ../images/Emo60.gif

כי הוא גם בנאדם מקסים לאללה בנוסף לזה שהוא אחלה דיג´יי... זה באמת מבאס לאללה להתחתן ביום נורא שכזה או ביום שקורה משהו. בחור מהמשרד שלי התחתן ביום שלישי שבו נפגעו מגדלי התאומים בניו יורק. אני הייתי בדיוק בחו"ל ולא הייתי בחתונה אבל לבי היה איתם ונורא דאגתי שהחתונה לא תהיה מוצלחת בגלל המצב. דיברתי עם בחורה שהיתה והיא אמרה שבאמת היה מאוד קשה להתנתק מהטלויזיה והחדשות, אבל ברגע שהם הגיעו לשם - המוזיקה, האוירה והרצון לעשות טוב לזוג החדש עשו את שלהם והיא מספרת שזו היתה חתונה שמחה במיוחד. נורא. פשוט נורא המצב

Ajax

New member
קצת פרטים עלינו...

אנחנונתחתן ב- 11.3.02 בבאר של סבא. הקייטרינג: פרי הארץ. DJ: מיקי ברזילאי מאינפיניטי צילום: עושים צילום זהו לבינתיים. את כל שאר הסידורים נעשה יותר קרוב למועד החתונה.

אלונהב

New member
אני מייצגת את אבי ,חברי ואותי ../images/Emo39.gif

החתונה ב- 21.3 ואני כבר מתרגשת בטירוף. אבי יותר אדיש ממני מאז שנולד... החתונה תהיה בגן הקסום ,ה-DJ יהיה דרור ממקסימום, בהחלטות לגבי הצלם- אולי זה יהיה ניצן גרץ שאני אוהבת את העבודות שלו- אולי תמליצו לי על מישהו קצת פחות יקרן וטוב לא פחות ממנו? זהו, כל השאר -יש קצת זמן... אהה ולגבי הרב- הרבה שחיתן את אחותו ושמו קזייוף ....

שמופית

New member
הגן הקסום באבן יהודה ?

באבן יהודה יש צלם בשם זהר, שיצלם גם את החתונה שלנו. ראיתי תמונות שהוא צילם והן ממש יפות, מקצועיות ומקוריות. תקפצו אליו בפעם הבאה שאתם בגן הקסום, זה ממש 5 דקות משם... יכול להיות שזה גם יוזיל עלויות קצת. מס´ הטלפון שלו הוא : 09-8997303 אני לא בטוחה שמותר לרשום מספרי טלפון כאן בפורום אז אני מתנצלת מראש... בהצלחה

אלונהב

New member
שמופית???

יש שם פקס שעונה כל הזמן וצלצול מוזר שכזה , זה בסדר? אין סלולרי?

שמופית

New member
מצטערת, זה המספר שמצאתי

דרך האינטרנט... כרטיס הביקור שלו פשוט נמצא בבית. ביררתי ב 144 והמספר שהם נתנו הוא : 09-8999301 אני אשתדל לזכור להביא לך למחר את הפלאפון שלו.

למעלה