אני מרימה את הכפפה שזרקתי בעצמי

kisses

New member
Ok so here goes

My name is Liat married to Alom almost 2 months got married in Ganey Del Vino Hair Soki Zikrey Make Up the one and only Eti Elbahary DJ. Yossi Mor Potho Izik Dous Rebbai Israel Boso the great

שירי71

New member
טוב אז אנחנו מתחתנים...

אני בת 30 וקצת והוא יהיה בן 31, ממש 4 ימים לפני החתונה... מתחתנים עוד שבועיים ויומיים (פחד אימים) בגן האמנים שזה אחלה מקום. קייטרינג של המקום. די ג´יי בחרנו אחרי שהיינו בחתונת חברים - מיכה שוסטר שהוא חמוד לאללה ועושה מוזיקה שאנחנו אוהבים ובדרך שמתאימה לנו - הקיצר אחלה מרקיד ואחלה אדם! שמלה - אורית (המוכשרת מאד) מבראשית. היתה היחידה שהבינה בדיוק מה אני רוצה (זוכרים את כל התמונות שהורדתי מהרשת?) ויצאה שמלה אחלה, אתמול היתה מדידה שנייה וכבר מה זה בא לי שזה יהיה אצלי. מה עוד? צלמים - ת"ג תמר - חמודים וגמישים לאללה, ואחרי התוצאות נוכל לומר יותר! ספר ומאפר עדיין אין אבל אקח מישהו מהאזור. הרפיה ממתחים וקוסמיקה ברמה מעולה, אופירה, בהמלצה של כמה בנות מהפורום. מדהימה וכל מילה מיותרת. מה עוד? אה כן עכשיו הודיעו לי שסידרו לנו מלון דן פנורמה לאחרי החתונה. וזהו. ירח דבש כנראה שלא יהיה בקרוב. . . אבל תהיה מנוחה בארץ לכמה ימים. ההכנות לחתונה מעורבות עם מעבר לבית מחוץ לעיר, המון דברים בבת אחת!!!

שירי71

New member
כן כן!

וכן. והיא ממש משהו באמת איך שהיא עשתה לי את היום אם לא את השבוע.

הילית*

New member
איזה כייף לך.. כ"כ מקנאה

דיברתי איתה לפני כמה ימים (היא היתה נורא חולה) והיא לא ציינה בפני שעוד מישהי מהפורום קבעה איתה. האישה הזאת מדהימה. נחמדה ומקצועית בטירוף ודרך אגב היא גם איפרה אותי בבית של ההורים שלי.. אז יש לך עוד אפשרות מעולה אני רוצה להגיד לך ש- 4 ימים לפני החתונה היא עשתה לי טיפול שכלל עיסוי, משהו שלעולם לא אשכח. זה היה אחרי שיצאתי מהעבודה לחופש וממש הרגיע אותי ונתן לי את הכייף להתחיל את ההכנות האחרונות לחתונה. אמא שלי היתה איתי והסתכלה בהתפעלות על העבודה שלה... וממש התאהבה בה. הזמנתי עכשיו את אמא שלי לטיפול אצלה בשבוע הבא לכבוד היום ההולדת שלה. איך אני מקווה שהיא תהנה לפחות כמו שאני נהנתי... אני ממש אוהבת את האשה הזאת

קצת על הילה והגבר

אנחנו ביחד שלוש שנים (עוד חודש), מתחתנים אי"ה במאי הקרוב... הוא בן 29 ורופא, היא בת 25 וסטודנטית לתואר שני... ילדים טובים ירושלים... המקום ידוע אך טרם סגור, ה-DJ כנראה ייסגר מחר, רשימת המוזמנים נערכה היום (והגיעה לממדים מבהילים)... שאר הפרטים טרם ידועים... כותבים טור באתר מתחתנים על קורותינו בדרך לחופה... ובעיקר מנסים לשמור על שפיות...

galitm

New member
אנחנו שי וגלית

מתחתנים ב"ירוק על המים" ב- 15.1.02 אחרי 3 שנות חברות ו- 14 שנות הכרות (סיפור "כשהארי פגש את סאלי"..) DJ - עדיין אין , עובדים על זה בימים אלה שימלה - תגורי המקסים צלם - גידי אבינרי וזהו לבינתיים !!

nikit1

New member
הסיפור שלנו-

אנחנו ה"צעירים" בזוגות כאן, מתחתנים אחרי רק שנה וחצי יחד. החתונה בגן אמנים ב21/2, מוסיקה- פלסטלינה, שמלה- יאיר ז´רמון, צילום וידאו- "בעין הציבורית", סטילס- עדיין אין, בר אקטיבי- "אקסטזה", הזמנות- התכנון לעשות לבד...כל השאר עדיין לא סגור

*שיר

New member
איזה יופי שלקחתם את פלסטלינה ../images/Emo79.gif

הם מקסימים! מי ה- DJ שלכם?

*שיר

New member
אנחנו יותר "מרובעים" ולכן לקחנו את

אורן. ראיתם את ניר בפעולה? ראיתי את ניר פעמיים (במסיבות ולא בחתונות) והאמ, לא כלכך אהבתי את הסגנון שלו - חדשני מדי עבורנו
לטעמנוף הוא קפץ קצת יותר מדי מהר בין סגנונות מוזיקה. אני מקווה שאני לא מבאסת אותך. בכל מקרה, עופר הוא פיצוץ
אמיתי.

nikit1

New member
ראינו את ניר ועופר במסיבה והינו

די מרוצים,ניר דווקא הוא יותר "שגרתי"- הוא עבד בעיקר בבתי מלון באילת כך שהוא יודע איך לפנות לקהל מכל הגילאים. אני מקווה שיהיה בסדר אצלנו, לא התרשמתי שהוא כ"כ חדשני...אגב יש שני בחורים בשם ניר ב"פלסטלינה", אולי את מדברת על הניר השני?

*שיר

New member
אה, ואללה? לא ידעתי. אז כנראה שאני

באמת מתכוונת לשני. הניר שאני מתכוונת אליו הוא בחור צעיר, רזה (נראה ילדון) עם שיער בהיר. וחוץ מזה, אם ראיתם אותו, אז אין לכן מה לדאוג!! בכלל היחס שלהם היה פשוט נהדר. וכמובן גם שלחו לנו ברכת מזל טוב אחרי החתונה. ממש חמודים.

nikit1

New member
את אכן מדברת על השני...אני חייבת

לציין שמבין כל נותני השירותים שראינו "פלסטלינה" הכי הפתיעו אותי- מוכרים אך לא סנובים ולא יקרנים, חביבים אך לא חנפנים. הם הראשונים שראינו וישר החלטנו שאנחנו רוצים אותם, אבל רק בשביל השקט הנפשי הלכנו לראות עוד חברה. בקיצור- אני כ"כ מהללת אותם (ובמיוחד את עופר המקסים כמו שציינת שיר) וזה עוד לפני החתונה
...הם עושים רושם טוב מאד ואני מקווה שגם בארוע לא יהיו הפתעות לא נעימות...

*שיר

New member
את יכולה להיות רגועה לגמרי ../images/Emo9.gif

כמו שאמרת הם באמת מוכרים אבל לא סנובים. כל שאלה שהיתה לנו זכתה להתייחסות אמיתית ועם חיוך. ביום החתונה הם היו בזמן (הגיעו לפני כולם) וכשאנחנו הגענו לגן כבר הכל היה מסודר ומוזיקה נעימה נשמעה ברקע
למרות שזה היה יום ששי אחה"צ והחתונה נמשכה ונמשכה, אורן לא מיהר לשום מקום ולא עשה לנו סימנים של "ללכת".

למעלה