אני מתביישת לפתוח עוד שרשור כזה... אבל

xXx Lilo xXx

New member
אני מתביישת לפתוח עוד שרשור כזה... אבל../images/Emo29.gif

אינלי כ"כ ברירה..... <_<" סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: מה קורה? שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם... ותחפרו! כי אז אני שוב אפתח תשרשור הזה 4 שרשורים מעל הקודם

May Music

New member
בוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיראקל שיר השבוע לא של פראמור: לא יודע קליפ השבוע: אין להקה/אומן השבוע: פפפ אלבום השבוע: אינלי מושג משהו חיובי שקרה השבוע: מתחילים לטפל בבעיות, החלטתי שאני רוצה לעבור למגמת תאטרוןןןןןןן משהו שלילי שקרה השבוע: מתמטיקה סדרה\סרט\ספר השבוע: אמאלה חח ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: נופ המאכל שעשה לכם את השבוע: סושיייייייייייייייייי ולשאלה המתחלפת: מה קורה? סיידר כזה. עוד מעט חרא כי לומדים למתמטיקה שרשור שבועי ראשון- מבחן בתנ"ך, לומד למתמטיקה, עושה טלפונים לצמר"ת שני- לומד למתמטיקה אההההההההההההההההההההההה שלישי- מבחן במתמטיקה, ישיבת הנהג"א רביעי- לא יודע חמישי- לא איכפת לי שישי- סופ"ש שבת- מנוחהההההההההההההההההההההההההההההה חחחחח אחרי המבחן במתמטיקה אני אהיה כ"כ שמייח. וביום רביעי וחמישי אין לי ממש תוכניות אבל זה טוב כי צריך להעביר את טראומת המבחן XD שבוע נפלא לכוווולם.:)

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: דיקוד
וקראשקראשקראש
שיר השבוע לא של פראמור: Go Audio - Made Up Stories Scouting For Girls - Heartbeat The Veronicas - Untouched The Veronicas - Leave Me Alone Flyleaf - All Around Me Gym Class Heroes Feat. The Dream - Cookie Jar Ashlee Simpson - Pieces Of Me Army Of Me - Perfect JEW - hear you me
קליפ השבוע: דיקוד ^^"
להקה/אומן השבוע: פראמור, דה רסמוס ^^"
אלבום השבוע: בלק רווזס של דה רסמוס
משהו חיובי שקרה השבוע: הזמינו לי את טוויליט כל ה-4 באמזון
80 באומנות (למרות שלדעתי זה חרא) בלונדי
משהו שלילי שקרה השבוע: לא הרבה. חוץ מנכשל בספרות וג'אווה.
סדרה\\סרט\\ספר השבוע: סרט- "רק לדבר" (speak)
ציטוט השבוע: המורה למתמטיקה.... "יש לכתוב.... שקט מוחלט!" איך אני וחברה שלי קפצנו XD וחברה שלי ממש כתבה "שקט מוחלט" במחברת XDDDDDD המורה לאנגלית שלי מוכיח לנו שהוא לא יודעת מתמטיקה

"if there are 45 children, and the teacher is boring - 20 will listen and 20 wil have a good time"​
XD
תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: קרמבו!
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? הכול סבבה.
שרשור שבועי
ראשון- מקבלת תנכשל באזרחות.
שני- מקבלים את המבחנים במתמטיקה D: || ואת הנכשל בג'אווה
שלישי- לומדת לאזרחות || צריכה להשלים את המנילההה איזה פאקינג פחד.
רביעי- לומדת לאזרחות
חמישי- לומדת לאזרחות
שישי- מבחן באזרחות (ש ו ב)
שבת- צריך להגיש את המנילה. בוהו. שבוע משעמם ומוזר

May Music

New member
בהצלחה עם המנילה והג'אווה!

אם את צריכה עזרה בג'אווה אני כאן(;

May Music

New member
עיצוב תוכנה לא, מערכים כן..

למדתי כבר מערך חד מימדי [וקיבלתי בבוחן עליו 91 והוא היה אחד הקשים!:) ] ואני מתאר לעצמי שמקסימום עוד שבוע שבועיים אני אלמד גם דו ותלת... אלא אם כן אני עובר לתאטרון ואז אני גם עובר קבוצה במחשבים לקבוצה שלא לומדת את זה חח.

xXx Lilo xXx

New member
תלת אנחנו לא לומדים.../images/Emo29.gif

בשנה שעברה לא למדנו. בעקרון הבצפר שלי לימד אותנו שנתיים יסודות בפסקל
והשנה אנחנו צריכים ללמוד עיצוב תוכנה לפי ג'אווה. והמורה מתעצלת ללמד אותנו ככה שאינלי מושג איך אני אמורה לעבור עיצוב תוכנה בג'אווה ><" וגם החשיבה שלי היא בפסקל ><"

נסטי XD

New member
עונה...אחרי הרבה מאוד זמן שלא עניתי..

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: דיקוד, רגיל ואקוסטי
שיר השבוע לא של פראמור: 3DD - here without you ועוד כלמני מגניבים כאלה... קליפ השבוע: אה, של פינק so what להקה/אומן השבוע: 3DD אלבום השבוע: של דיפ פרפל, שהוא יצא בשנת 95, אחד הדיסקים... משהו חיובי שקרה השבוע: טיול שנתי!!!!!!!! משהו שלילי שקרה השבוע: התרסקתי XD סדרה\סרט\ספר השבוע: אנטומניה של גריי || נראה לי נראה איזה סרט היום... || לא יצא לי לקרוא... ציטוט השבוע: יש הרבה אבל אין לי כוח לכתוב... תמונת השבוע: אינלי כוח...XD המאכל שעשה לכם את השבוע: פתיבר
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? פאנן, מה איתך מיי לאב?
שרשור שבועי ראשון- ביצפר || להתכונן למתמטיקה שני- ביצפר || גיטרה? || מתמטיקה שלישי- ביצפר || משו של המצטיינים, אני בשוק שאני צריכה ללכת לשם ולהפסיד תקשורת.. || להגיש עבודה במת' רביעי- ביצפר || להתכנן ללשון ומתמטיקה חמישי- מבחן בלשון ומתמטיקה || ביצפר שישי- אילת!!!!!!! כ"כ
שבת- לנוח... שבוע טוב לכולם!!!!!

xXx Lilo xXx

New member
עוד פעם אילת?../images/Emo29.gif

לא נמאס לך מהמקום הזה? XD הייתי שם 4 פעמים או אפילו יותר לא זוכרת, ודי, אין מה לעשות שם XDDD

May Music

New member
חחחחחחחחחחח גמאני.

הייתי באילת רק בכיתה ו' ככה וזהו. זה כזה עצוב כי כל העולם הלך לפחות 132654879 פעמים XD

xXx Lilo xXx

New member
כאילו יש מה לעשות שם../images/Emo29.gif

חוץ מלהיות במלון. וגם עיר המלכים היא לא כזאת אטרקציה XD עם כל הכבוד למקום הזה. בזבוז ענק של כסף
(מדברת כאחת שהייתה שם XD) ונגיד באימקס שעשו את התערוכה של השעווה. זה היה מגניב והכול, אבל גם כן, הסרטים שם אף פעם לא יחליפו או החליפו אותם XD וזהו תאמת. אין שם עוד דברים מעניינים. הטיילת באילת לא מעניינת. חוץ מקעקועי חינה אין מה לעשות שם
או כן. השנה אני שוב באילת (בגלל הטיול השנתי שלי) ><"

May Music

New member
ביץ'>:

לנו ביטלו את הטיול הזה בגלל ונדליזם XDD שמעתי כמה סיפורי זוועות על זה כמו שזרקו דברים על מורים ועל המנהלת ושחירבנו באמצע איזה חדר ושגם זרקו איזו אבן למקלחת אחת דרך החלון כשמישהי התקלחה שם... אוף איזו שכבה מסריחה זאת הייתה. אשכרה נדפקנו בגללם... אני מקווה ששנה הבאה כבר יחזירו את הטיול הזה]:

xXx Lilo xXx

New member
בשכבה של אחותי, זרקו שולחנות מהחלון XD../images/Emo29.gif

וגם הם גרמו להזעקות עשן להידלק ומה לא עשו שם. אבל היי. אנחנו
ים!

Emergency Exit

New member
גם אצלנו פעם זרקו../images/Emo2.gif

ושרפו ת'חצר פעם (ידיד שלי משכבה מעליי הוא ונליסט מפגר הוא שרף חולצה בחצר חחח )

למעלה