אני מתביישת לפתוח עוד שרשור כזה... אבל

Earth to Bella

New member
חחחח אצלנו בבצפר לפני שהחליפו מנהלת

היה פשוט כל יום מקרה אחר חחח כמה טיולים ביטלו לנו בגלל נפצים כשהיינו בכיתה י' מישהו לקח איזה בובה מגבס מחדר אומנות ועשה לה חבל תלייה כזה ושם באמצע בצפר כל שנה יש מאבק ביצים ושקיות מים בין הי"אניקים לי"בניקים כל פתיחת שנה י"בניקים עושים בלאגן [השכבה שלנו הייתה הכי מופרעת חחחח] כשאנחנו היינו י"ב אז נפגשנו בלילה לפני תחילת הלימודים ועשינו שלטים ועשו גראפיטי וחפרו בורות בדשא ולקחו שלט שהבצפר הכין במיוחד לפתיחת הלימודים ושינו לו את הסדר של האותיות שיהיה כתוב משהו כמו "מחזור ו' מגיע..." כל מיני כאלה אה בשבוע הראשון של כיתה ז' השכבה שלי שברה חלוןXD לא סתם קראו לנו מחזור ו'אנדליזם
טוב חפרתי ביי

Emergency Exit

New member
כע נכון כלהחברות שלי../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif

היו שם איזה 55959595858 פעמים

Johnni456

New member
קצ'ינג!../images/Emo79.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיזביז ודיקוד
שיר השבוע לא של פראמור:המוןן שירים של סאם קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע: סאם ופראמור אלבום השבוע: AKNF וUCH משהו חיובי שקרה השבוע: ראיתי אותו המון למרות שלא היו שעתיים מגמה..
משהו שלילי שקרה השבוע: מצוננת >< סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע: "go knola!" (קללה בשוודיתXD) תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: בורקס
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? יכול להיות יותר טוב..... >< שרשור שבועי ראשון- בצפר || מסתפרת אולי.. שני- מבחן בביולוגיה
|| עובדת
שלישי- בצפר || חוגיטרה רביעי- בצפר || אם לא מסתפרת ביום ראשון אז היום חמישי- בצפר || בת מצווה ליעל
שישי- בטח ישנה או משהו שבת- כ"כ כ"כ כ"כ מקווה ש-SOS.. שנים לא יצא לי להגיע לשם

נסטי XD

New member
מיי לאב, תכנסי גם לסאם!!!!

ואחרי שאת מסתפרת , תעלי תמונות.. אה, וסורי שלא עניתי לך היום, ראיתי את זה רק עכשיו....

Johnni456

New member
נכנסתי לפני שנכנסתי לפה אפילו../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

איך היה? :)

May Music

New member
חחחחחחחח כפרעלייך ליאורי

אבל זה כזה טעים!]: חחח זה הדבר היחיד ששונה ביני לבינך - אני אוהב קניידלעך ואת לא XDD

Emergency Exit

New member
זה דוחה! פור גוד סייק!XD../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif

יש עוד משהו ששונה! אתה בן ואני לא.
(באמאשלי שאני לא. חחחחחחחח)

May Music

New member
אוישש נוווו

דיברתי יותר על האישיות והמנטליות, דברים שאנחנו אוהבים ולא אוהבים וכו' וכו'.. האמת היא שאחרי ששלחתי הייתי בטוח שככה תעני לי, אבל זה נשלח כבר אז עזבתי את זהP: כפרעלייך ליאורי.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה D:

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:פרשר 33> שיר השבוע לא של פראמור: Avril Lavigne - Sk8er Boy Green Day - Boulevard Of Broken Dreams green day - holiday Flyleaf-fully alive Nirvana-Smells Like Teen Spirit Evanescence - Lithium קליפ השבוע:איןן... להקה/אומן השבוע:אבריל , גרין דיי, אוונסנס אלבום השבוע: גרין דיי- אמריקן אידיוט אבריל לאבין-לט גו אוונסנס-דה אופן דור משהו חיובי שקרה השבוע:אממ..אין כל כך . משהו שלילי שקרה השבוע:מבחנים > < סדרה\סרט\ספר השבוע:כמעט מלאכים
ציטוט השבוע:אין O: תמונת השבוע:כמה מפתיע
המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: מה קורה?סבבה חח שרשור שבועי ראשון-בוחן בספרות , קאנטרי שני-בוחן במתמטיקה , חוג שלישי-בצפר , חוג , אולי לקאנטרי רביעי-בצפר , קניון חמישי-בצפר , חוג שישי-קאנטרי, מגיעים אורחים מהצפון שבת-האורחים מהצפון עדיין ...אולי לקאנטרי

Emergency Exit

New member
בימינו,../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif

חצי מהאומה שומעת 'שירים ממש טובים'.
הכוונה, כל השירים שהיא רשמה שם חח

למעלה